Wyjście ze szpitala, a samopoczucie

Z cc to mogłam się przygotować co ubiorę , gorzej jak nagle się zacznie :rofl:

Będę mieć przyszykowane na walizce :joy::face_holding_back_tears: dla męża też bo w tym amoku nie wiem co by ubrał hahah

Na roboczo jak do pracy :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Haha oj zdziwili by się jak by przyszedł ubrany jak do pracy :joy::joy::joy:

Zawsze można się jakoś wytłumaczyć , że jedzie prosto z pracy :rofl::see_no_evil:

Śmieje się z mężem że jak zacznę rodzić a on będzie w pracy to będzie musiał do mnie dojechać w na sygnałach :laughing::laughing::laughing:

A daleko pracuje od domu?

A nie z 20 km :sweat_smile:

No to kawałek drogi jest :see_no_evil:

Ja też tyle do pracy dojeżdżałam :sweat_smile: ale u nas są fajne drogi i szybko to idzie

Legginsy ciążowe i tshirt. I wychodzilam w klapkach męża bo moje buty byly za małe na spuchniete stopy jak u shreka😆

A byłaś po cesarce czy naturalnie? Slyszlam ze po cesarce przeokropne nogi puchąna :pleading_face: po jakim czasie wróciły do „normalności „??

Skończyło się cesarka. Nogi wrocily do normalnosci okolo miesiąc później.

Ojeny :pleading_face::pleading_face: to długo się z nimi męczyłaś :frowning: biedna

Az zapomnialam jak wyglądały :sweat_smile: jak wrocily do normy to bylam zdziwiona że to moje stópki :joy:

1 polubienie

Coś o tym wiem :rofl::see_no_evil: ale teraz jak śpię z nogami w górze to jest trochę lepiej :smiley:

Z czasem wrócą do swoje stanu :blush:

To tak , nie ma co się przejmować

Ja miałam cc i mi nie spuchły ale dziewczynie co leżała na sali ze mną po cc spuchły. Więc pewnie nie ma reguły . Niektórym spuchną, a innym nie.

1 polubienie

Dokładnie, każdy z nas ma inaczej