Wyjście ze szpitala, a samopoczucie

Lato, upał - miałam długa, lekka przewiewna sukienkę i klapki :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Dokładnie , ja nie wiem już jak syna do szkoły ubierać :see_no_evil:

Ja rodziłam końcem stycznia, więc miałam welurowy wygodny dresik no i czapka szalik rękawiczki :sweat_smile:

Ja się tak ubrałam do szpitala by wyjść w tym samym :upside_down_face: chodź żałuję że wzięłam spodnie ciążowe a nie tunikę na wyjście bo by była lepsza po cc

2 polubienia

Ja miałam ten sam co poszłam do szpitala . Legginsy ciążowe i koszulę oversize. I mi się sprawdziło bo byłam po cc i legginsy nie uciskały rany.

1 polubienie

Ja tak samo , leginsy i luźna bluza . I tak wygodnie mi się wychodziło w tym :smiling_face:

1 polubienie

Ja tak samo leginsy i koszulka a teraz mam w planie sukienkę wziąć

Rodzisz latem to dużo lepiej i wygodniej będzie

Jestem ciekawa jak będzie pogoda

Latem sukienka na pewno fajnie Ci się sprawdzi na wyjście :star_struck:

1 polubienie

Nie pomyślałam nawet żeby wyjść w tym samym ci przyjde :heart::heart:

A ja tak bo w sumie miałam świeże rzeczy :rofl: tylko bluzeczkę miałam inną :face_with_peeking_eye:

I też oszczędność żeby tego później nie prać za dużo rzeczy szpitala haha

1 polubienie

Właśnie o to głównie chodzi , bo tych rzeczy i tak jest dużo to można to jakoś ograniczyć :smiling_face:

No właśnie najgorsze są te zarazki z szpitala . Jak wyszłam po prawie tygodniu to myłam się z godzinę pod prysznicem bo czułam się taka brudna i się tak szorowałam normalnie .

1 polubienie

Ja też wszystko wyprałam i się od razu poszłam kąpać ale nie jakoś tak natarczywie się myłam …. Aż takiego poczucia brudu po szpitalu nie miałam. Mój szpital był czysty i odnowiony. Piękne sale i łazienki. Nowe meble.

1 polubienie

Ja jedyne co, to po prostu wszystko po szpitalu wrzucam do prania, łącznie z torbą, czy plecakiem jaki miałam.
Ale tak samo robię, jak córka wraca ze żłobka, to też wszystkie ubranka z niej od razu rzucam do prania :rofl::rofl:

Przy pierwszym synu byl czerwiec wiec sukienka taka dresowa.
Drugi pazdziernikowy wiec ciazowe leginsy, bluzka i kardigan. Ciazowe bo mialam cc i nie chciałam zeby mnie cos uciskalo

1 polubienie

Ja stwierdziłam że przyjadę w sukience nawet jak to będzie środek nocy :joy: i w niej wyjdę nawet nie dam do domu żeby mi wyprali tylko przepakuję do walizki
Sukienka jest Wygodna nie typowo ciążowa więc na wyjście będzie idealna, a legginsy mam jedne i one mnie tak uciskają :sob:

To bardzo dobry pomysł, ja żałowałam że nie więzłam na wyjście tuniki

1 polubienie