Lato, upał - miałam długa, lekka przewiewna sukienkę i klapki ![]()
Dokładnie , ja nie wiem już jak syna do szkoły ubierać ![]()
Ja rodziłam końcem stycznia, więc miałam welurowy wygodny dresik no i czapka szalik rękawiczki ![]()
Ja się tak ubrałam do szpitala by wyjść w tym samym
chodź żałuję że wzięłam spodnie ciążowe a nie tunikę na wyjście bo by była lepsza po cc
Ja miałam ten sam co poszłam do szpitala . Legginsy ciążowe i koszulę oversize. I mi się sprawdziło bo byłam po cc i legginsy nie uciskały rany.
Ja tak samo , leginsy i luźna bluza . I tak wygodnie mi się wychodziło w tym ![]()
Ja tak samo leginsy i koszulka a teraz mam w planie sukienkę wziąć
Rodzisz latem to dużo lepiej i wygodniej będzie
Jestem ciekawa jak będzie pogoda
Latem sukienka na pewno fajnie Ci się sprawdzi na wyjście ![]()
Nie pomyślałam nawet żeby wyjść w tym samym ci przyjde ![]()
![]()
A ja tak bo w sumie miałam świeże rzeczy
tylko bluzeczkę miałam inną ![]()
I też oszczędność żeby tego później nie prać za dużo rzeczy szpitala haha
Właśnie o to głównie chodzi , bo tych rzeczy i tak jest dużo to można to jakoś ograniczyć ![]()
No właśnie najgorsze są te zarazki z szpitala . Jak wyszłam po prawie tygodniu to myłam się z godzinę pod prysznicem bo czułam się taka brudna i się tak szorowałam normalnie .
Ja też wszystko wyprałam i się od razu poszłam kąpać ale nie jakoś tak natarczywie się myłam …. Aż takiego poczucia brudu po szpitalu nie miałam. Mój szpital był czysty i odnowiony. Piękne sale i łazienki. Nowe meble.
Ja jedyne co, to po prostu wszystko po szpitalu wrzucam do prania, łącznie z torbą, czy plecakiem jaki miałam.
Ale tak samo robię, jak córka wraca ze żłobka, to też wszystkie ubranka z niej od razu rzucam do prania ![]()
![]()
Przy pierwszym synu byl czerwiec wiec sukienka taka dresowa.
Drugi pazdziernikowy wiec ciazowe leginsy, bluzka i kardigan. Ciazowe bo mialam cc i nie chciałam zeby mnie cos uciskalo
Ja stwierdziłam że przyjadę w sukience nawet jak to będzie środek nocy
i w niej wyjdę nawet nie dam do domu żeby mi wyprali tylko przepakuję do walizki
Sukienka jest Wygodna nie typowo ciążowa więc na wyjście będzie idealna, a legginsy mam jedne i one mnie tak uciskają ![]()
To bardzo dobry pomysł, ja żałowałam że nie więzłam na wyjście tuniki