U mnie w domu rodzinnym znowu było tak że w moim pokoju było chłodno nad ranem a w ciągu dnia gorąco.
A ja miałam okno dachowe i cały czas było gorąco
U mnie dzięki temu oknu fachowemu w domu było fajnie chłodno bo wiatr wiał właśnie od tamtej strony gdzie było okno dachowe
Fajnie jak można okna otworzyć tak żeby przeciąg zrobić
U mnie też zawsze pełno owadów wlatywało i zrobiłam moskitierę .
A masz jakąś do polecenia przy oknach dachowych ?
Ojej , to było bardzo dawno temu . I już nawet nie pamiętam skąd kupowałam
Wpisz sobie w google która najlepsza moskitiera al szybko znajdzie ci odpowiedź ![]()
Ja z moimi oba byłam dziećmi . To jest najgorsze co może się trafić , pobyt w szpitalu tak bardzo współczuje mama co muszą tyle czasu tam spędzać . Zdrowie najważniejsze
Najlepiej zrobić na wymiar, taką wkładaną. Wtedy to ma największy sens. Moja teściowa robiła i jakoś tak też drogo nie wychodziło to
Dokładnie zdrowie Najważniejsze
ja w tamtym roku byłam z córką w szpitalu i byłam w ciąży i musiałyśmy z córką spać na jednym wąskim łóżku, ja się skuliłam na jle dałam radę spałam w nogach masakra strasznie to wspominam ![]()
Jeny no właśnie , najgorzej tak jak w ciąży i jeszcze dziecko zachoruje, to ci współczuję na pewno lekko nie było
Oj nie , ja się modliłam żeby szbbko wyjść ze szpitala no mnie już wszystko bolało po takim spaniu ,podkładałam sobie krzesło pod nogi żeby trochę chociaż podprostowac się na łóżku ![]()
To ja też bardziej wolę te chłodniejsze miesiące gdzie można regulować temperaturę.
A teraz to naprawdę nie wiem jak czasami ubrać malucha na spacer, to niby gorąco, ale wieje, w słońcu upał a to za moment słońce zachodzi i zimnica… zwariować można.
Też to mam. Czasem go ubiorę za chłodno bo w mieszkaniu mam ciepło i mi zakłamuje realną pogoda i muszę wracać i przebierać albo na odwrót
Ubiorę za ciepło
Jej to nie było rzeczywiście łatwo . My to jesteśmy jednak wytrwale ![]()
Ja mam to samo masakra z tym jest , ubiorę dzieciaki ciepło bo jak siedzę w domu to mi chłodno też a wyjdę na spacer to ukrop aż myślę co jest przecież na tarasie tak ciepło nie było ![]()
Noooi bardzo ciężko jest właściwie ubrać dziecko
Ja dziś wyszłam na spacer i koło bloku zaczęło wiać chlodem a wyszłam z za bloku i takie gorąco i myślę no przecież nagle pogoda się nie zmieniła…
Jaki miałyście outfit na wyjście ze szpitala ?