Wybory prezydenckie 2025

Ja tez mam wrazenie, ze te debaty i wystapienia jeszcze bardziej ich pogrążały. Wkurza mnie jak ktos odpowiada nie na temat, i ogolnie tez mam wrazenie, ze oni sobie nic z tego nie robią, perfidnie robią z ludzi (z nas) idiotow i wrecz smieja sie do kamery:/…

O tak to racja

Najlepsza to i tak jest Senyszyn :rofl: w sensie ona to robi dla hajsu i doskonale sobie zdaje sprawe z tego ze nie ma zadnych szans. Mocno z tego smieszkuje. Oprocz tego ze na debacie zajela sie winda dla niepelnosprawnych seniorow co utkneli na pietrze w bloku, to gdy pod koniec wszyscy mowili ile to powiatow nie odwiedzili, Mentzen mowil ze odwiedzil juz 340 powiatow na co Senyszyn powiedziala do Stanowskiego : ja nie bylam w zadnym powiecie i tez nie zostane prezydentem :rofl:
Swoja droga, moze to jakis pomysl na emeryture i zeby zabezpieczyc wnuki :rofl: moze i ja na starosc wejde w politykę :rofl:

1 polubienie

Ja ją lubię hahaha oczywiście na prezydenta się nie nadaje bo wygląda jak kura w koralach nawet taki mem był :rofl::rofl: Szkoda tylko że to wszystko odbywa się poniekąd za naszą kasę. @Mamina jak już na starość dopchasz się do władzy to wiesz nie zapominaj o koleżankach z forum :rofl::rofl::rofl::crazy_face:

Idealnie poszliśmy bo bylismy 13 30 jak wszyscy jedli obiad hahaha i zero kolejki !

U nas powiem wam szału nie ma. Frekwencja ok 50% jak na tą godzinę

Ja przyjechałam dopiero o 19:30, akurat trafiłam tak, że nie było nikogo :rofl: ale zanim znaleźli moje nazwisko, to jednak widziałam podpisów całkiem sporo.

Strasznie. W ogóle to mi nie pomógł ten latarnik :rofl: no i co znalazłam jakiegoś kandydata, to i tak coś w jego programie mi się nie podobało.
No ale na wybory poszłam i głos oddałam :sweat_smile:

Mój syn mi dzisiaj powiedział „ mamusia wyglądasz dzisiaj wspaniale , możesz tak pójść do urny „ :funeral_urn: :rofl:

Nie wiem czy on chce się mnie pozbyć ???:rofl::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Hahaha. W ogóle teraz do ci wszyscy którzy nie przeszli do drugiej tury robią z siebie jeszcze większych idiotów tylko utwierdzili mnie w przekonaniu że dobrze że nie przeszli do drugiej tury. A co co przeszli w cale nie lepsi :rofl::rofl::rofl:

Czy ktos jest w ogole zaskoczony ? To bylo jasne ze tych dwoch kandydatow bedzie w drugiej turze. Nic sie nie uczymy, dalej bedziemy psioczyc jak to nam zle. Z drugiej strony na 3 miejscu byl facet ktory za nic ma kobiety, w jego kampanii nie bylo nic o kobietach, gwalt nazywa drobnym niedogodnieniem i w dodatku nie widzi nic zlego w biciu dzieci. :woman_shrugging:

3 polubienia

Ja jestem w szoku, że on i kolejna osoba z jego partii mieli ponad 20% głosów… rozumiem też, że część głosów była też pewnie oddana na nich, byle nie głosować na PO lub PIS.
Niestety podejrzewam, że długo to zajmie, żeby do władzy doszła inna partia, bo dużo ludzi nie głosuje na kogo chce, tylko przeciwko temu, którego nie chcą…

Tez tak mysle, wiekszosc poszla i zaglosowala byleby nie na PO i PIS.
Ale moze kandydaci teoche zmienia swoje pogladu patrzac na te wybory

Ja się dziwię że był tak wysoko…

I teraz robi z siebie medialnego głupka który robi debatę żeby wybrać kogo poprze. A media robią otoczkę jak zwykle a niech on sobie glosuje na kogo chce. Mi się wydaje że gdybym chciała głosować na Trzaskowskiego to być poszła i zagłosowała a nie na kogoś innego kto teraz oddał głosy. No ludzie jakie oddawanie głosów wyborców. Mój głos jest tylko mój i tyle nic nikomu do tego. Ale wydaje mi się że pan M chce zabłysnąć i wymyśla co się da. Co by się teraz nie stało i nawet frekwencja może być 10% i tak któryś z nich wygra.

Tak, teraz cały czas w mediach tylko o nim.
Pani Senyszyn go fajnie skwitowała, jak opowiadał w ilu to on powiatach nie był, na co ona, że nie była w żadnym i też nie będzie prezydentem :rofl::rofl:

Dla mnie to jes powtórka z rozrywki z poprzednich lat. Wybór między PiS a PO. Tylko kandydaci inni. Szczerze miałam nadzieję na inne wyniki.

Też miałam nadzieję że chociaż ci z dołu będą mieli większość ilość głosów ale jednak nasze społeczeństwo nie chce nic zmienić z tego co widać. Powiem wam że teraz ja w ogóle nie idę głosować bo dla mnie ani jeden ani drugi nie jest wart mojego głosu. Rozmawiając z osobami w pracy bardzo duO osób mówi że nie pójdzie na wybory a jak już pójdzie to odda nieważny głos. Ale prawda jest taka że nawet jak któryś będzie miał np 12% to i tak wygra. Jego nie interesuje jaką frekwencją i jaką liczbą głosów. Ważne żeby wygrać

Z tym oddawaniem glosow wyborcow chodzi o to ze ten kto glosowal na Pana M rzecza jasna jest ze nie chciał ani kandydata PO ani PIS na prezydenta. Wiec teraz Pan M musi zachecic tych co glosowali na niego, zeby zaglosowali na kogos innego, poprzec jedna ze stron.
Robi z tego show ale w sumie co mu innego zostało? W jednym on ma racje, moje dorosle zycie to wieczna walka PO z PISEM i nic sie nie zmienia, bo jedni maja takie poglady a drudzy zeby byc zupelnie inni beda mieli skrajnie odwrotne poglady. A to nie o to chodzi w tym wlasnie.
Ja pojde i zaglosuje, ale tylko zeby miec pewnosc ze Ci ktorych nie chce nie wygrali

No tak nic innego mu nie zostało zrobi show żeby chociaż trochę go zapamiętali :rofl: to racja wiecznie walka viotkiy babcią na każdej imprezie babcia za PiSem ciotka za PO już od kilku lat. Teraz jak przyjeżdżają do nas na święta to jest zakaz rozmów o polityce