Jak dotrwam to pójdę zagłosować ,spełnię obywatelski obowiązek, hmmm ale na kogo…
Kazdy jeden lepszy od drugiego kandydata na naszą głowę państwa.
Wy dziewczęta macie podobnie?
Wolalabym zeby ta przestrzen zostala bez polityki. Nigdy glosno nie mowilam na kogos glosuje, bo z tego robia sie jakies wielkie afery " jak mozesz na niego glosowac, wstyd" itp.
Zaden kandydat nie spelnia moich oczekiwan, w kazdym widze jakas spora wade, przez ktora nie chce zaglosowac bo sumienie mi nie pozwala.
Jedno jest pewne: zaglosowac trzeba. Mamy takie prawo i cieszmy sie nim !
Dokladnie … zaglosujesz na Kowalskiego bedzie hejt zr jak mozesz na niego… zaglosujesz na Nowaka bedzie tez hejt… w dzisiejszych czasach trudno jest kogos wybrac. Kazdy ma jakies plusy i minusy wiec bedzie ciezko …
A no pewno , choć ostanio sama poruszyłaś ten temat w innym poście ![]()
Nie pytam kto na kogo będzie głosował , a tylko jakie macie odczucie względem kandydatów i czy kazdy jeden z nim godnie by reprezentował nasz kraj ![]()
Ja szczerze mówiąc sama nie wiem na kogo zagłosować. Chyba nikt mi nie odpowiada w 100%. Mam zamiar zrobić testy na stronach jak Latarnik Wyborczy, Mam Prawo Wiedzieć i My Politics i na tej podstawie wybiorę kandydata. Myślę, że takie strony są bardzo pomocne dla niezdecydowanych.
Chodzilo mi o to zeby Forum bylo bez nazwisk kandydatow, bez partii, bez kłótni ze za kims sie stoi itp. Bo to ze krazymy wokol polityki to normalne, rozmawiamy o nfz,ciazach,aborcji a to wiaze sie z polityka naszego kraju.
Myslalam ze piszac : tylko na kogo… " pytasz nas na kogo glosujemy, wiec napisalam swoje zdanie na ten temat ![]()
To tak w przenośni napisałam oczywiście ![]()
Pogaduchy to pogaduchy ![]()
Widziałam w tv o Latarniku Wyborczym , muszę o tym wiecej poczytać ![]()
Wow, nie wiedziałam ze cos takiego istnieje i zdecydowanie musze tam zajrzec !
Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje . Muszę zobaczyć
Też nie wiedziałam że coś takiego jest. Jednak forum jest potrzebne uczymy się tutaj hihi. Ogólnie pójdę i zagłosuje żeby frekwencja była ale no nie ma na kogo niestety. Pewnie na kogoś kto nie ma szans przejść żeby się głosy rozłożyły
Rozmowa o polityce to nie jest dobry pomysł ![]()
Oj tak hahaha główny powód kłótni na imprezach ![]()
![]()
Tak a najgorzej jak na rodzinnej się babcia wtrąci ![]()
![]()
![]()
![]()
To wzbudza straszne kontrowersje. Co wiecej TE wybory i temat irutuje mnie podwojnie, malo ze kazdy kandydat dla mnie nie jest odpowiedni to jeszcze… dziadek powiesil sobie na plocie baner z kandydatem…
Na nic rozmowy, ze tak sie nie robi, ze nie kazdy ma wiedzief na kogo sie glosuje, ze u nas w miescie to podpalaja plakaty itp.
Boimy sie ze ktos zdewastuje plot albo co gorsze wybije okna… ale dziadek nic. Gorzej jak z dzieckiem.
Moj maz mocno sie zagotowal i powiedzial ze jak cos sie stanie to na pewno nie wezmie wolnego zeby wymieniac okna czy stawiac płot.
Pokazywalam dziadkowi zdjecia z nasEj dzielnicy jak sa traktowane plakaty, ale machnal tylko reka… dziadek twierdzi ze wszyscy starzy glosuja na JEDNEGO a on chce pkkazac ze idzie z duchem czasu ![]()
![]()
Ja tez nie mam kandytata, bo zaden nie spelnia moich oczekiwan…
Ja się zastanawiam czy dotrwam do wyborów czy wcześniej na porodówkę nie trafię
ale jeśli będę w stanie to oczywiście pójdę spełnić obywatelski obowiązek i zagłosuję ![]()
Hahaha no właśnie też mam obawy bardziej o to ,że zacznę rodzić i nie zdążę zagłosować ![]()
O tak ![]()
![]()
albo jakiś fanatyk jednej partii i akurat ktoś powie coś nieprzychylnego ![]()
U nas tez chcieli wieszac banery na płocie , ale narzeczony sie nie zgodził ,zeby potem miec dom w jajach czy pomidorach .