Wybory prezydenckie 2025

Hah😅

Wlasnie ogladam debatę. I jestem wrecz zażenowana poziomem hahaha
Najgorsze jak ktos nie odpowiada na temat. Wiekszosc kandydatow jest tak odklejona ze szok.
Myslalam ze moze ta debata mi pomoze podjac decyzje… nie pomogla. Chociaz wiem na kogo NIGDY W ZYCIU BYM NIE ZAGLOSOWALA.
I osobiscie, mimo iz sam mowi zeby na niego nie glosowac bo to nie o to chodzi - Stanowski moim zdaniem robi dobrą robotę, pokazuje nieudolnosc, zaklamanie kandydatow oraz realnie pokazuje problemy zwyklych ludzi, jesy glosem zwyklych ludzi. I oczywiscie nie bede na niego glosowac ale cenie go za to ze to wszysyko jawnie pokazuje w sposob zrozumialy chyba dla kazdego. I nie oszczedza nikogo, zadnego kandydata.

Oj tak ta debata to porażka. I wyobraźcie sobie że tacy ludzie chcą reprezentować nasz kraj to jest dopiero tragedia. Jeden lepszy od drugiego

Każda ta debata to jedna wielka komedia. Nie wiem czy ci ludzie robią sobie z obywateli żarty czy jak…

Powiem wam że wczoraj byłam na szkoleniu do komisji i pani mowila że frekwencja może być duża i jednoznacznie nie.ma faworyta. Może się dużo dziać.

Na ostatnixh wyborach jaa stalam ponad godzine w kolejce… mam nadzieje ze teraz bedzie jednak szybciej

Dobrze, że jestem zameldowana w małej wiosce. Nigdy nie stałam więcej niż 10 minut :rofl:

Ja jestem w komisji w lokalu gdzie jest 360 osób uprawnionych do głosowania. Tam to nudy straszne. Pewnie w niedzielę będę pisać na forum dla zabicia czasu :sweat_smile::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: chociaż tyle że podzieliliśmy się i będziemy 4 godziny w domu więc nie muszę tam siedzieć non stop

1 polubienie

Przedwczoraj w nocy ktos zerwal baner z plotu dziadkow :rofl: byl silny bo zostaly tylko oczka wyrwane z trytytkami. Szczescie w nieszczesciu ze nie uszkodzil tym plotu. Ale przecież mowilismy ze tak bedzie…

O kurczę haha

Ja miałam w tym roku się zgłosić i zapomniałam :upside_down_face:

Oj zrywanie plakatów i malowanie wąsów jest nagminne. Ostatnio na płocie koleżanki ktoś Hołowni domalował wąsy i obie stwierdziliśmy że wygląda lepiej z wąsami :rofl::rofl:

Ty to jesteś obrotna babka ,wcale nie dziwne ze sasiady lecą z każdą pomocą do Ciebie ;D

1 polubienie

Powiem Wam ze Latarnik też mi namieszał w głowie i zamiast pomoc to nabroił hahaha

Ale i tak mam swoj typ , i na bank nie bedzie to pierwsza trójka kandydatów podawanych w tv :wink:

Ja zrobiłam Latarnik i wyszedł mi kandydat o którego istnieniu nie miałam nawet pojęcia :rofl::rofl:
Także mnie też namieszał w głowie.

Mi tak samo hahaha

mi też haha

Ja też im pomagam jak coś potrzebują :grinning:

Też tak miałam hahahahha tam są dziwne pytania w ogóle

1 polubienie

Tak czy inaczej KAZDY glos jest wazny i KAZDY sie liczy. Dzis mimo okropnej pogody bo pada idziemy cala rodzina glosowac ! Starszak juz pyta o prezydenta, co robi itp.
Chce od malego im pokazywac ze w naszych rekach jest kraj