Wybory prezydenckie 2025

Cześć też głosowała na niego tylko dlatego, że miał największe szanse do wejścia do drugiej tury poza kandydatami z PIS i PO. Znam kilka takich osób.
Ale też jestem tego zdania, że idę zagłosować, żeby nie wygrał ten, którego nie chce :sweat_smile:

Tak mówiła większość z którymi rozmawiałam ale jakoś wyniki są inne. Każdy mówił że głosuje na kogoś z dołu żeby tylko nie na nich no i co oni przeszli a inni nie. Nie wiem czemu jeszcze ludzie nie otworzyli oczu i nie widzą co się dzieje

Ja zagłosowałam na kandydata, który w mojej miejscowości miał tylko jeden głos, mój :rofl::rofl:

U mnie wielu znajomych też na M. Ale tak się wydaje bo on akirat w tej grupie wiekowej miał najwiecej glosów. A starsi glosowali inaczej.

Tez bym na niego glosowala gdyby nie nazywal gwaltu drobna niedogodnoscia i nie mowil ze klaps jeszcze nikomu krzywdy nie zrobil. Bo jego myslenie co do gospodarki i finansow jest jak najbardziej celne i mogloby wiele uratowac.

1 polubienie

Mnie się on od początku nie podobał jakoś jego wyraz twarzy nie przypadł mi do gustu. Taki cwaniaczek w garniturku który lubi robić show wokół siebie. Mówiłam to jeszcze przed wyborami do męża i się aprawdzikoy

1 polubienie

Ja też zgadzam się z niektórymi pomysłami jego i samej partii, aczkolwiek z wieloma też się nie zgadzam.
Niestety ta partia kobiety ma za nic… :confused:

Dokładnie, my tak samo… na początku chcieliśmy na niego głosować ale szybko zmieniliśmy zdanie

Mi latarnik też ni wyszedł tak jakbym chciała :sweat_smile:

Mi tak 2-3 lata temu podobała się jego kandydatura, ale im bardziej zaczęłam się wgłębiać tym bardziej stało się jasne, że to z pewnością nie kandydat dla mnie. Owszem Polska potrzebuje drastycznych zmian, ale takie zmiany nie koniecznie są dobre. Zresztą wszyscy mówią jakich to rewolucji nie chcą robić a jak przychodzi co do czego, to nawet połowy nie zrealizują.

Dokładnie. Jazdy obiecuje gruszki na wierzbie, a finalnie nie jest zrealizowana nawet połowa…

Jak to ktoś powiedział obiecać można wszystko :rofl::rofl:

dokładnie… obiecują tylko przed wyborami

No i powiem Wam ze nawet jestem wzruszona. Wzruszona i pozytywnie zaskoczona tym piwem na ktorym byl Sikorski, Mentzen i Trzaskowski. Chyba wlasnie chce zeby nasz kraj tak wygladal. Mamy rozne poglady,rozne pasje, rozne momenty w zyciu. Ale mozna wyjsc razem na piwo i skupic sie na tym co nas lączy a nie dzieli. Zdecydowanie ten Ruch Piwny bardzo mi sie sposobal. Pokazal tez ze politycy sa tez normalnymi ludzmi jak my

Karamba a tu co sie dzieje , dziewczyny ,ile odpowiedzi :slight_smile:
Ja Wam się od razu przyznam ,ze w 1 czerwca jesli wszyscy juz wyzdrowiejemy w domu to oddam głos na pana T. Myślę, że on wygra te wybory lekką przewagą głosów.
A gdyby cofnąć lata wstecz to Prezydent Kwaśniewski wraz z małżonką byli jak dla mnie najbardziej elegancką para prezydencką, takiego człowieka jak Pan Kwaśniewski nie bedzie na kandydata glowy państwa.

On jak On. Ale Pani Kwaśniewska zawsze byla taka elegancka, dostojna, szanowała wszystkich. Byla idealna Pierwsza Damą. Do tej pory uwielbiam na Nią patrzec i Jej sluchac :blue_heart:

1 polubienie

Ciekawe, ile z tych obietnic po wyborach faktycznie się spełni

1 polubienie

O to racja. Mogą się z niego śmiać ale jednak wyglądali idealnie. On to wiadomo garnitur ale ona zawsze elegancka wiedząca jak się zachować.

1 polubienie

No piwo to był dobry krok tylko mnie boli że na wizji się żrą i robią z siebie idiotów a później na piwo. No nie można normalnie ze sobą gadać tak właśnie jak przy piwku

Ooo tak !!! Zgadzam się z Tobą :))))