Włamywanie na konta

To ja tak nie mam. Sama sobie aktualizuję kiedy się pojawia w dogodnym czasie :laughing: co mnie cieszy

Ooo ta apka uwolnij kolory polecasz ? Bo mam Zamiar sobie ściągnąć mam sporo zdj do wywołana , idzie szybciej niż przez stronę ?

Ja mam fotolab i jestem zachwycona. Bo jednak wygodniej mi to wszystko sobie przeklikać z telefonu niż bawić się w zgrywanie zdjęć na komputer i dopiero

Oooo i w tych aplach można też trochę zdjęcie skorygować przed wyzwolenie czy jak ?

Tu chodzi o to że przeciążają system te aktualizacje i przez to telefon czy laptop coraz to wolniej chodzi . Nie chodzi o ochronę , aktualizacja to takie uaktualnienie systemu ale to przeciąża elektronikę i po paru latach telefon do wymiany…
@Mama.urwisa kochana uwolnijkolory to jedna z najlepszych stronek do wywoływania zdjęć a jak masz apke to masz jeszcze taniej więc warto sobie ściągnąć :blush:

Oki mówicie o nadmiarze aplikacji które spowalniają system. Kiedyś tak była ale teraz te telefony mają sporo pamięci i dobre parametry więc już nie powinno się tak wydarzać …. Ja w moim iPhone tak nie mam a mam dużo aplikacji

Ja ostatnio na Empik wywoływałam

Ja ostatnio drukowałam w rossmannie stacjonarnie i powiem szczerze że bardzo mnie pozytywnie to zaskoczyło

Ja zamawiałam w zeszłym roku kilkadziesiąt zdjęć z Rossmana i jakość mnie nie powaliła.

Tez słyszałam że to dobra aplikacja i prosta w obsłudze do tego zdjęcia wychodzą bardzo dobrej jakości

Mi chodzi o to że jak na drukarkę instant gdzie czasem czegoś potrzebujesz na szybko to mnie zaskoczyło, bo ja ostatni raz korzystałam z ich usług 5 lat temu i się na nich obraziłam…

A to chyba że tak. A czemu się na nich obraziłaś? Co ci zrobili ? Ja obraziłam się na Media expert w moim mieście bo kupiłam antenę satelitarną i w dwóch oddalonych od siebie domach trzech różnych specjalistów ustawiało i ustawić nie mogło. Wiec oddałam na reklamację 3 dni po kupieniu i pan stwierdził że antena działa poprawnie więc powiedziałam żeby dał mi swojego specjalistę od ustawiania anten ale nie dał i zostałam z zepsuta antena. A wszyscy ci fachowcy którzy unie byli na starej antenie całej zardzewiałej ustawili bez problemu a na tej nowej się nie dało.

Zamówiłam 30 zdjęć, było tylko 20 a technicznie 10 x 2 i parę zdjęć było jakby ktoś je źle pociął

A to nie mogłaś oddać w ramach zwrotu 14 dni? Ja bym pisała reklamację u opisała sytuację… bo rozumiem że na „gębę” z nimi rozmawiałaś tak?

Ja kiedyś wywoływałam zdjęcia w Empiku i byłam zadowolona. W Rosmann widziałam takie stanowiska ale nie korzystałam nigdy. Ale rozumiem z tego co piszesz @Kargaw ze nie byłaś zadowolona

A gdzie tam. Oddałam na reklamację normalnie w sklepie wzięli i oddali po 5 dniach z wyjaśnieniem że wszystko jest ok. Wiec złożyłam odwołanie ale to też nic nie dało. Wiec później reszta była już na gębę bo innego wyjścia nie było. I na końcu się na nich obraziłam i cała moja rodzina ma zamiar kupowania w tym sklepie :rofl::rofl:

:face_with_peeking_eye::sweat_smile: aaaa to niezłe…. Chcę trochę fotek wywołać i myślałam o Rosmann ale sobie w takim razie odpuszczę

1 polubienie

Jak się chce jakaś mała ilość to spoko

2 polubienia

Wiesz nie każdego stać żeby wymieniać specjalnie telefon dla większej pamięci na aplikację, ja to wymieniam telefon jak już padnie mi całkowicie :laughing:
@Kargaw powiem ci że tam mają fajną opcję że mozesz dokupić sobie korektę kolorystyczną zdjęć to jakieś ponad 2 zł chyba kosztuje już nie pamiętam

To znowu ja wymieniam ca 2 lata póki jeszcze ten stary w dobrej cenie mogę sprzedać i dokładam trochę kasy i kupuje nowy o dwie wersje wyższy …… :joy::smiling_face:

Ooo dziękuję ja używałam do kalendarzy, ale teraz mam sporo zdj do wywołania to muszę przez apke :cherry_blossom::hugs:

Ja miałam do wgrania 600 zdjęć około godziny mi się wgrywały​:rofl::rofl: