To ja tak nie mam. Sama sobie aktualizuję kiedy się pojawia w dogodnym czasie
co mnie cieszy
Ooo ta apka uwolnij kolory polecasz ? Bo mam Zamiar sobie ściągnąć mam sporo zdj do wywołana , idzie szybciej niż przez stronę ?
Ja mam fotolab i jestem zachwycona. Bo jednak wygodniej mi to wszystko sobie przeklikać z telefonu niż bawić się w zgrywanie zdjęć na komputer i dopiero
Oooo i w tych aplach można też trochę zdjęcie skorygować przed wyzwolenie czy jak ?
Tu chodzi o to że przeciążają system te aktualizacje i przez to telefon czy laptop coraz to wolniej chodzi . Nie chodzi o ochronę , aktualizacja to takie uaktualnienie systemu ale to przeciąża elektronikę i po paru latach telefon do wymiany…
@Mama.urwisa kochana uwolnijkolory to jedna z najlepszych stronek do wywoływania zdjęć a jak masz apke to masz jeszcze taniej więc warto sobie ściągnąć ![]()
Oki mówicie o nadmiarze aplikacji które spowalniają system. Kiedyś tak była ale teraz te telefony mają sporo pamięci i dobre parametry więc już nie powinno się tak wydarzać …. Ja w moim iPhone tak nie mam a mam dużo aplikacji
Ja ostatnio na Empik wywoływałam
Ja ostatnio drukowałam w rossmannie stacjonarnie i powiem szczerze że bardzo mnie pozytywnie to zaskoczyło
Ja zamawiałam w zeszłym roku kilkadziesiąt zdjęć z Rossmana i jakość mnie nie powaliła.
Tez słyszałam że to dobra aplikacja i prosta w obsłudze do tego zdjęcia wychodzą bardzo dobrej jakości
Mi chodzi o to że jak na drukarkę instant gdzie czasem czegoś potrzebujesz na szybko to mnie zaskoczyło, bo ja ostatni raz korzystałam z ich usług 5 lat temu i się na nich obraziłam…
A to chyba że tak. A czemu się na nich obraziłaś? Co ci zrobili ? Ja obraziłam się na Media expert w moim mieście bo kupiłam antenę satelitarną i w dwóch oddalonych od siebie domach trzech różnych specjalistów ustawiało i ustawić nie mogło. Wiec oddałam na reklamację 3 dni po kupieniu i pan stwierdził że antena działa poprawnie więc powiedziałam żeby dał mi swojego specjalistę od ustawiania anten ale nie dał i zostałam z zepsuta antena. A wszyscy ci fachowcy którzy unie byli na starej antenie całej zardzewiałej ustawili bez problemu a na tej nowej się nie dało.
Zamówiłam 30 zdjęć, było tylko 20 a technicznie 10 x 2 i parę zdjęć było jakby ktoś je źle pociął
A to nie mogłaś oddać w ramach zwrotu 14 dni? Ja bym pisała reklamację u opisała sytuację… bo rozumiem że na „gębę” z nimi rozmawiałaś tak?
Ja kiedyś wywoływałam zdjęcia w Empiku i byłam zadowolona. W Rosmann widziałam takie stanowiska ale nie korzystałam nigdy. Ale rozumiem z tego co piszesz @Kargaw ze nie byłaś zadowolona
A gdzie tam. Oddałam na reklamację normalnie w sklepie wzięli i oddali po 5 dniach z wyjaśnieniem że wszystko jest ok. Wiec złożyłam odwołanie ale to też nic nie dało. Wiec później reszta była już na gębę bo innego wyjścia nie było. I na końcu się na nich obraziłam i cała moja rodzina ma zamiar kupowania w tym sklepie ![]()
![]()
![]()
aaaa to niezłe…. Chcę trochę fotek wywołać i myślałam o Rosmann ale sobie w takim razie odpuszczę
Jak się chce jakaś mała ilość to spoko
Wiesz nie każdego stać żeby wymieniać specjalnie telefon dla większej pamięci na aplikację, ja to wymieniam telefon jak już padnie mi całkowicie ![]()
@Kargaw powiem ci że tam mają fajną opcję że mozesz dokupić sobie korektę kolorystyczną zdjęć to jakieś ponad 2 zł chyba kosztuje już nie pamiętam
To znowu ja wymieniam ca 2 lata póki jeszcze ten stary w dobrej cenie mogę sprzedać i dokładam trochę kasy i kupuje nowy o dwie wersje wyższy …… ![]()
![]()
Ooo dziękuję ja używałam do kalendarzy, ale teraz mam sporo zdj do wywołania to muszę przez apke ![]()
![]()
Ja miałam do wgrania 600 zdjęć około godziny mi się wgrywały:rofl:![]()