Włamywanie na konta

Mi pokazuje telefon których aplikacji nie używam przez dłuższy czas i można je usunąć :crazy_face:

No to ja miałam problem żeby robić płatności i zawsze miałam potwierdzenie sms-em te kody i mi napisali że anulują tą opcję potwierdzenia przez sms-y i aby robić przelewy potrzebna jest apka

Dlatego ja zawsze uważam że dobra pamięć w telefonie to podstawa i zmieniam telefon raz na dwa lata aby tę pamięć wewnętrzną miał :wink:

Ja co jakiś czas usuwam aplikację których nie używam przez dłuższy czas

Ja jak jakąś usunę to za jakiś czas okazuje się potrzebna. Np usunęłam aplikację Kauflandu bo nie mam żadnego w okolicy (nawet dalszej okolicy) i po 2 tygodniach byłam w mieście w którym jest Kaufland i była jakaś promka z aplikacją

A to mi się też tak zdarzyło🙊

To co ty masz za aplikację :smile: ja wlanie mało używam przez to się wam dziwię :grin:

To ja pewnie miałabym podobnie gdyby nie fakt że mam foldery i grupowanie

@Mama.urwisa same aplikacje zakupowe typu Pepco, Sinsay, Reserved, i inne takie potrafią być jedną zakładką :wink:

Aa no tych sklepowych to też mam kilka ale ja mam je w jednym folderze nie lubię mieć tego pełno na ekranie :face_with_hand_over_mouth::rofl:

No to ja tak samo, ale się śmieje, że gdyby nie foldery to przynajmniej jedna strona blokuje :rofl::rofl::rofl:

To może nie masz tyle tych stron bo masz w folderze , a ja wlansie wiem gdzie każda w jakim jest miejscu to szukam tak na pamięć :smiley: a to różne sklepy, stacje paliw , Glovo pyszne mc polskie i niemieckie :speak_no_evil: (ale to niemieckie właśnie muszę usunąć , ponieważ nawet jak byliśmy tam w mc to nawet nie dało się jej użyć albo nie ogarniałam :rofl::speak_no_evil: a tam fajne nagrody są , nie to co u nas ) :smiley:

1 polubienie

Ja też mam aplikacje pogrupowane i wszystko się mieści na pierwszym ekranie ale w tych grupach mam sporo aplikacji sklepowych i innych :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Akurat na ekranie lubię mieć porządek :wink: nie lubię długo szukać mam to co używam na codzień , reszta co raz na jakiś czas mam pochowane ;p

1 polubienie

Ja może kiedyś też tak zrobię, narazie mi to nie przeszkadza :smiley:

Ja też mam porządek. Mam porobione grupy i pokazywane. A w ramach grup też mam ułożone od ty j co najczęściej używam

Zależy z jakich sklepów używasz :rofl: ja mam allegro, smyk, sinsey, colorand, uwolnijkolory, …itp​:rofl: co sklep to aplikacja masakra i wiem że każda aplikacja mi się przyda a wielu sklepowych aplikacji nawet niemam :see_no_evil:
@magdallenka08971 nie no niby regularnie zdjęcia zgrywam sobie , mąż mówi że u niego przez aplikacje też przymula ale to normalne , ogólnie słyszałam informatyk mówił że najbardziej telefony padają przez aktualizację bo obciążają sustem za każdym razem i w koncu telefony i laptopy siadają

To ja nie słyszałam tej teorii o padaniu telefonów czy komputerów po aktualizacji …. To by było dziwne bo aktualizacja właśnie sprawia że mamy aktualny i zabezpieczony system ….
Wczoraj otworzyłam laptopa bo pisałam maila do pracodawcy i właśnie jakaś aktualizacja się zrobiła i to nawet BIOS się aktualizował :face_with_peeking_eye::grin:

No to producenci robią to może specjalnie , żeby wymienić sprzęty na nowe

Niestety to jest częste właśnie że po aktualizacji zamula

Dlatego ja nie robię od razu aktualizacji jak się pojawia bo często są jeszcze bugi i robię to z niewielkim opóźnieniem (mówię tu o aktualizacji wersji oprogramowania)

1 polubienie

I bardzo dobrze, bo pierwsze aktualizacje mają spore bugi, gorzej jak to jest laptop służbowy, który ma wszystko zaplanowane w tle i nawet jakbyś chciała to opóźnić to steruje tym kto inny a czasami nawet zespół itc z Indii