Włamywanie na konta

Ja często chowam karty w torebce - nie do portfela a później ich znalezc nie mogę :see_no_evil: Apple Pay i płatność zegarkiem zawsze mnie ratuje :slight_smile: bo jednak blikiem nie wszędzie można płacić i jest to bardziej czasochłonne

1 polubienie

Jestem tego samego zdania

A wiesz że niektóre banki już zrobiły myk że nie możesz mieć potwierdzenie sms-owych tylko wymuszenia na tobie już posiadanie aplikacji

@Michaska też pracuję w firmie która się w tym specjalizuje

Ja też pracuję w takiej więc :smiling_face: jest nas więcej co się umie obronić przed takimi rzeczami …. To dobrze

1 polubienie

Ja tak samo a potem jaka panika że ja ich znaleźć nie mogę czy może gdzieś czasem nie zgubiłam :sweat_smile:

Dobrze że mój bank mi nie wymusza zalozenia aplikacji. Jeśli bym musiała to bym pewnie założyła ale jak nie muszę to nawet nie myślę o niej, mam tyle aplikacji już na telefonie , powoli zacznie mi mulić telefon przez ich nadmiar.

Dla mnie to ta bankowa to akurat podstawa :smiling_face:

1 polubienie

Ja się ostatnio zastanawiałam czy nie kupić jakiegoś grata specjalnie na te wszytkie aplikacje bo mi zaczyna telefon zamulać już…co sklep , firma to aplikacje .już nie mam miejsca na telefonie ostatnio zastanawiałam się ktorą apke nie używam żeby miejsce zwolnić trochę. Telefon już mi wolniej chodzi przez nie .

Racja. Ja też już staram się nowych nie wgrywać. Mogli by zrobi jakąś jedną wspólną :rofl: to by był game changer. Jedną apka a w niej wybór sklepu i tam kod kreskowy i punty …… to by było coś

Ja się ciszę , że mam aplikację bo tylko wpiszę hasło do niej i jestem a tak trzeba co chwilę wszystkie dane wpisywać

Apropo dziwnych akcji , wygląda na fejk ogłoszenie
Lovi i Canpol to jedna firma chyba
@LOVI_Redakcja

Tak to fejk, nawet jest napisane praca „zdalpa” i jeszcze niżej jakieś literówki .

I do tego stare logo canpol. Canpol ostatnio udostępnili na relacji na Ig że to fejk i to nie ich ogłoszenie

Ja nie mam aż tyle aplikacji :grin: a co ty tam używasz ? Może poleć coś :rofl::grin:

A może za dużo zdjęć masz na telefonie ? :slight_smile: ja też mam trochę aplikacji ale nie zacina mi się :slight_smile: masz androida czy Apple ?

Ja ma dużo i zdjęci i apek ale nie się telefon nie zacina :upside_down_face:

Ja tak spojrzałam to mam 7 stron aplikacji :rofl::see_no_evil:

Omg sporo :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil: ja mam zdjec sporo ale powoli usuwam co nie potrzebne

Oooo to tak jak ja :joy: i jeszcze mam zawsze pełno aplikacji działających w tle a w przeglądarce internetowej mam tyle zakładek że już nawet nie pokazuje mi się ile ich jest :joy: w chrome po 100 zakładkach pokazuje się „:)” zamiast cyfry
Mój mąż ma minimum aplikacji, żadna aplikacja nie działa mu w tle i ma max 5 zakładek w przeglądarce :see_no_evil:
@ewelkar899_wp.pl ja się poddałam z usuwaniem zdjęć, mam galerie zsynchronizowana z Google i z Apple i co usunę to zdjęcia się przywracają :see_no_evil:

A to ja też tak mam haha :see_no_evil: trochę tego jest , a zdjęcia na szczęście mogę usuwać :see_no_evil: i muszę się też za to zabrać bo mam pełno nie potrzebnych zdjęć :see_no_evil: