Chcialam wlasnie Wam podziekowac za to ze dzięki Wam zrobilam dwuskladnikowe logowanie
Wlasnie dostalam dwa maile z kodem potwierdzajacym ze ktos chcial wejsc na mojego fejsa…
Witaj na forum #teamLOVI!
Chcialam wlasnie Wam podziekowac za to ze dzięki Wam zrobilam dwuskladnikowe logowanie
Wlasnie dostalam dwa maile z kodem potwierdzajacym ze ktos chcial wejsc na mojego fejsa…
Oooo no to fajnie że udało Ci się to zrobi przed próbą włamania
To ja też wymieniam co dwa lata ale mniej więcej chodzi o to, że moja mama Ani mój mąż sami z siebie nie wymienią telefonu. To po co oni mają mieć lepszy i nowszy telefon ode mnie. Więc ja wymieniam telefon a oni dziedziczą po mnie ![]()
![]()
![]()
Hahah u mnie jest podobnie maz zawsze mowi ppo co mi nowy telefon ty sobie wez ![]()
![]()
No widzisz to super
a ja myślałam że mam to uaktywnione , i niestety nie było i musiałam nowe konto założyć tak mi się konkretnie wkradli że nie mogę nic zrobić wszystkich znajomych poblokowalo do każdego jakiś link z mojego konta wysłali i co chwile jacyś araby do mnie piszą . Noooo masakra . Ale już zakładam nowe konto , szkoda tylko że muszę zaczynać od nowa z Facebookiem
Masakra , nie chciałabym stracić swojego fb wszystkie zdjęcia straci chociaż ja nic nie wstawiałam tyko jakieś za młodu albo na których jestem oznaczona
To u mnie motorem do zmiany jest mąż to on chce wymienić więc też mówi żebym wymieniła i on zajmuje się wystawianiem i sprzedażą telefonów i wynajdowaniem w najlepszych cenach tych telefonów które chcemy kupić ![]()
To u mnie zazwyczaj taką osobą jestem ja
Teraz już stwierdziłam że mam ten telefon za długo chociaż jestem całkiem zadowolona ale potrzebuję zmian a z drugiej strony jak teraz jestem na macierzyńskim to jest o tyle problem że nie będę mogła skonfigurować rzeczy służbowych a czasami muszę mieć wgląd
No tak to jest problem. Ja też na moim telefonie ma niekiedy służbowe rzeczy
To wy na macierzyńskim się logujecie do pracy?:o u mnie nie ma opcji że na macierzyńskim czy w ogóle na urlopie logować się do pracy. Jedyne co to na zwolnieniu lekarskim sprawdzałam pasek wypłat i w lutym pit ale to mam osobne loginy do rzeczy płacowych, a jakąś komunikację dotyczącą pakietu medycznego czy jakiś benefitów dostaje na prywatnego maila
Ja ma podpięty mail na telefonie i wszystko monitoruje. Ale dlatego że nie chce wypaść z obiegu i wiedzieć co się dzieje w firmie
Ja
Nigdy z pracą się tak nie rozstawałam
żeby się wyłączać całkowicie
Na urlopach też jestem dostępna jak potrzeba.
O to ja nie, u nas każdy szanuje swój czas, a urlop jest od wypoczynku. A co do wyjścia z obiegu to u mnie w pracy po powrocie są szkolenia, na bieżąco są aktualizowane procedury i robione notatki zespołowe, więc nawet po powrocie łatwo jest nadrobić zaległości. Kiedyś miałam takie podejście jak Ty ale z czasem się to u mnie zmieniło. Bardzo cenię work-Life balance i po pracy nie myślę o niej, nie zaglądam na służbowego maila i nawet sobie go nie zainstalowałam na telefonie żeby nie kusiło. Nie ma ludzi niezastąpionych dlatego mój menadżer dba o to żeby absolutnie nie dzwonić z pytaniami do kogoś na urlopie i ja to bardzo doceniam ![]()
To jest bardzo fajne ale to wszystko zależy od firmy. Do mnie też nikt nie dzwoni z pytaniami ani nikt nie kazał mi śledzić maile. Robię to z własnej inicjatywy bo lubię być na bieżąco. Sprawdzenie raz na czas maila by wiedzieć co i jak to dla mnie nie kłopot. Ja sama dzwonię do ludzi z pracy by zapytać co u nich słychać
bo mnie to ciekawi a nie dlatego że ktoś mi coś każe. U nas też szanują urlop czy inne wolne
Ja szanuje i cenię work life balance ale jak czasem jest praca i co trzeba zrobić po godzinach to to robię i tyle ![]()
A to ja średnio raz w miesiącu widzę się z ludźmi z pracy, ale to są bardziej wyjścia towarzyskie niż żeby się dowiedzieć jakiś służbowych rzeczy- bardziej biurowych ploteczek
Tez jak jestem w okolicy biura z synkiem to wychodzę z koleżanką z pracy na lunch
Moje biuro jest w innym mieście więc nie mogę wyskoczyć na obiad
pozostaje mi czat lub telefon
Mi akurat tak się złożyło że miałam lekarza z synkiem niedaleko biura ‚ więc poszłam na lunch. Bo na jakieś spotkania towarzyskie to mam wychodne i jeżdżę specjalnie do miasta. Do biura mam pół godziny autem jak nie ma korków więc specjalnie bym nie jechała. Ale faktycznie taki kontakt z ludźmi dużo daje, zwłaszcza że mieszkam na wsi i rzadko mam okazję z kimś porozmawiać
Właśnie przyszło mi że jak nie zadeklaruje dochodu to nie będę miała benefitów z zFSS. Dlatego. No i czasami znajomi mi piszą, że właśnie jest jakiś dodatek na dzieci lub właśnie aby móc zalogować się do Medicover.
Ponadto chciałam sprawdzić zalogowanie się do platform e-learning, aby właśnie podszkolić swoje umiejętności, ale niestety wyłączyli mi dostępny ![]()
![]()
To u mnie na szczęście takie informacje są wysłane na maila prywatnego więc też mam pewność że nawet gdyby ktoś zapomniał mi przekazać o zmienie pakietów lux med czy właśnie konieczności uzupełnienia dochodów w systemie kafeteryjnym to dostanę maila od HR. W sumie to fajne rozwiązanie że jak manager zgłasza że pracownik jest dłużej nieobecny to takie wiadomości dotyczące benefitów czy jakiś imprez firmowych są wysyłane na maila prywatnego.
U mnie niestety też nie ma dostępu do systemu e-lerningowego podczas dłuższej nieobecności, a szkoda bo też chciałabym podszkolić swoje umiejętności ![]()
No w sumie to faktycznie fajny pomysł że wysyłane są ważniejsze rzeczy na adres prywatny bo faktycznie pracownik nie ma obowiązku zaglądania na skrzynkę mailową służbową . To jest dobre rozwiązanie. Ja też nie mam dostępu niestety do platform e-learningowych. Ja w ogóle miałam wykupić sobie szkolenia i robić certyfikaty ale zaszłam w ciążę i już sobie odpuściłam
Jakbym czytała o Sobie ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.