Włamywanie na konta

Mnie to zawsze wkurzało , jak w prywatnym telefonie miałam służbowe rzeczy i potem wszystko mieszało mi się w galerii . To kochasz swoją pracę :speak_no_evil: jak tak cały czas patrzysz :see_no_evil:

Może nie kocham ale lubię swoją pracę :face_with_peeking_eye::grin:

1 polubienie

I to najważniejsze, swoją pracę trzeba lubić :smiling_face_with_three_hearts: wtedy się zaraz lepiej pracuje :smiling_face:

2 polubienia

Ja tam nie mam żadnych zdj , ale znajomych i tak odnowa to dla mnie już takie słabe . Nie chce mi się . Ale co mus to mus . Zaraz sobie ustawiłam już na pewno lepsze hasło

1 polubienie

Zrób sobie najlepiej dwuskładnikowe logowanie , wtedy powinno najlepiej pomóc , ja nawet na laptopie się nie zaloguję bo kod przychodzi do mnie na tel

1 polubienie

Aaaa to tak to nie miałam . :smiley: ale zrobiłam zobaczę jak będę na laptopie się logować czy też tak mam

I co udało się zrobić ? Bo bez tego łatwo się włamać, można też jeszcze jakoś tak zrobić że kod na whatsapie przychodzi albo yt

2 polubienia

Ja mam dwuskladnikowe na fb i dzisiaj w nocy ktos chcial sie wlamac ale sie nie udalo… przyszedl meil z kodem w celu nowego logowania … meil w jezyku angielski… na szczescie sie nie udalo :slight_smile:

Też ostatnio miałam.

1 polubienie

Już mam wszystko poustawiane , ale jeszcze nie zdarzyłam tego sprawdzić z laptopem :smiley:

Koniecznie to sprawdź , żeby znowu ci się nie włamali .

O proszę ! Cudnie że się nie udało bo strasznie to jest irytujące te wypisywane wiadomości

Wiesz że u mnie co jakiś czas przychodzą mi takie e-maile, sporo ich miałam w ostatnim czasie.

Normalnie az ciarki mialam jak soboe uswiadomilam ze gdyby nie to logowanie dwuskladnikowe to ktos moglby oszukac i okrasc moixh bliskich

No dokladnie duzo osob pewnie sie orientuje ze to sciema i nie weszłoby w link czy nie wysłałoby blika ale reszta pewnie nie swiadoma :frowning:

A najlepiej jak bot pisze do osób z którymi się nie gadało x lat

1 polubienie

No tak dziwne ze pisze do ciebie osoba z ktora nie miales kontaktu 5 lat i prosi cie o zaplacenia zanowienia na allegro to juz dla mnie dziwne😉

1 polubienie

No ale właśnie po tym się oszustów rozróżnia

2 polubienia

Gorzej jak napiszę do kogoś kto stale wysyła nam bliki :pleading_face:

To samo myślałam. Chociaż szczerze jak często robisz komuś blika za zakupy.