Włamywanie na konta

Dokładnie , boję się już że ktoś ma wgląd do jakiś moich danych . Muszę chyba całkiem zmienić MEiL a szkoda mi trochę bo od zawsze go mam ten sam

Ojej . Nie miałam tak nigdy , jak już to raz wtedy wylogowałam ze wszystkich urządzeń i zmieniłam hasło. Ale najlepiej myślę zmienić hasło do konta Google , maila na którym masz zarejestrowane fb i gmaila. Chyba że też tam wszędzie zrobić logowanie dwuskładnikowe . Bo może być że mają cały czas dostęp do twojego telefonu jak sie już kiedyś raz włamali

Ktoś próbował się logować na Ukrainie i w Bangladeszu , :tired_face::tired_face:

No jestem w szoku. Ale zmieniałaś do wszystkich poczt hasło?

Hej. Ja nie miałam takiej sytuacji na szczęście, ale kilka razy w nocy dostawałam meile że niby ja próbuje zmienić hasło do Facebooka i proszą o potwierdzenie. Ciekawa jestem komu się nudziło żeby się włamać, ale na szczęście nie udało się to nikomu.

Na pocztę mi się nikt nie wkrada

Ale to czasami wlansie przez pocztę można wejść w cały telefon i na inne konta

Tak… mi wlasnie tak zrobili. Podalam tylko meila na pseudo stronie inpostu

Ale od kilku dni codziennie w nocy dostaja jakies meile z fb z jakinis kodamy do weryfikcaji… meila sa w dziwnych jezykach. Jeden byl po angielsku drugi po arabsku potem po hiszpansku a reszty to juz nie sprawdzalam … wiec u mnie tez cos chca zrobic alr nie wychodzi im

To ja nic z fb nie dostaje ostatnio jest cisza w tym zakresie

To najlepiej jak na poczcie zrobisz dwuskładnikowe logowanie, ja mam tak wszędzie i nie dostaje żadnych takich powiadomień

Ja właśnie też , jest to genialne

Na poczcie też można dwu składnikowe ?

A jaką masz pocztę? I masz Androida czy Apple ?

WP. I Apple

To koniecznie zmień hasło do Apple, wejdź na konto Apple i zmień to bo znając hasło można wejść na każdy telefon i mieć dostęp do całego telefonu. I tam można zrobić dwuskładnikowe

Koniecznie !

I dlatego pewnie mogą cały czas próbować wejść na fb

Ja mam na gmailu o androida

1 polubienie

To na gmaila też powinnaś zmienić hasło