Wkładki silikonowe do karmienia (osłonki)

Szkoda ze nie ma wielorasowych z lovi takich 

bynajmniej ja nie mogę tskich znaleść 

Wielorazowych to chyba nie ma bo i ja nie widzialam.

Nigdy nie słyszałam o wielorazowych wkładkach z lovi, więc pewnie jeszcze nie zostały stworzone:P

może to przeczytaja i coś w tym kierunku ruszy! 

bylo by super hehe

Widziałam gdzieś jeszcze wkładki w innych kolorach, chyba lansinoh ma i tam są też wielorazowe kolorowe 

Kasia lovi sledzi nasze posty bardziej niz nam sie wydaje;) kiedyś też dyskutowałyśmy na jakis temat i sie włączyli do rozmowy ;D 

aczkolwiek na temat kubeczków stardus  jak były butelki do testów ;) nie koniecznie;) hahaha

chciałam powiedzieć ze mam czas i poczekam :L

aczkolwiek nie planuje latami karmić :L

O to ciekawe że śledzą te posty :) 

Kasia całkiem możliwe . jakoś muszę oceniać naszą aktywność, więc ktoś też siedzi i czyta pewnie nasze rozmowy :D choć pewnie nie wszystko 

Też tak mi się wydaje, że sledzą, bo np wątek o butelkach stardust się pojawił...":D

No to pozdrawiamy sledzacych nasze posty i dyskusje ;)

Normalnie niczym w big braderze wielki brat patrzy;D

Aniska hahah jesteśmy obserwowani . 

No ktoś musi potem na jakiejś zasadzie nas wybrać do testów więc pewnie tak to działa 

Oj to nie wiedziałam,że to tak właśnie wygląda. W zasadzie macie rację jakoś trzeba weryfikować nasze wypowiedzi

W takim razie tymbardziej mnie cieszy fakt, że wygrałam w zeszłym miesiącu i moje komentarze okazały się w jakimś stopniu pomocne :) 

Dokladnie 

a Ja nawet Nie bylam tu pełnego miesiąca wiec wgl Wow ♥️

Kasia ja kiedyś też zaczynałam pisanie od połowy miesiąca,a udało się wygrać nagrodę główną 

Ja trafiłam w połowie miesiąca, ale na początku nie wiedziałam o co chodzi:D więc dopiero od nowego miesiąca mi się udało:D

no to chyba też zalezy troche od szczęśćia

Albo od tego co piszesz ? 

ja chodze tu nawet 2 razy dziennie jak się tylko da 😂