Wkładki silikonowe do karmienia (osłonki)

Aniska u mnie się sprawdzały bo ona chyba czuła smak gumy smoczka i moich sutek nie chciała ciągnąc a prze osłonki tak...

Ja przy córce miałam z lovi teraz z Canpol i praktyczne takie same są. Z nuk chyba nam nie pasowały w ogóle bo takie sztywne były,albo to było babyono

Mi osłonki uratowały piersi. Dzieci nie miały problemu żeby przez nie ssać. Warto się zaopatrzyć, tylko rozmiar musi być dobrze dobrany.

Ja to cycka tam nie moglam upchac ;) moze dlatego ;) ale przy pierwszym dziecku to tez taka żadna praktyka ;)

Przy drugim juz latwiej ;) chociaz tez jak podlaczylam laktator to maz mial ubaw ;) jak odrazu na 9 ustawilam ;) smial sie ze mnie przez dluzszy czas ;)zanim czegos nowego nie wymyslilam ;)

Aniska ooo to musiało zaboleć pewnie  hahah choć mąż ma co wspominać

Ja miałam kupione nakładki bo tak było napisane w wyprawce do szpitala,ale nie używałam 

Ja miałam z Babyono właśnie...

ale ze takie osłony ? ja nigdy nie miałam 

ale tez nie miałam problemów z Piersami, zastojów wal nic

nigdy mnie nie bolały itp

wiec używałam tylko wkładek wielorazowych prałam je itp

bo te jednorazowe mnie strasznie gryzły nie dałam rady w nich chodzić 

a jeszcze pytanie z innej beczki 

kompresy na piersi 

widzialam z firmy kuku i lansinoh 

ktoś używał zastanawiam sie czy może w wakacje by sie nie sprawdziły takie chłodne ? :L

Kasia ja kompresow nie uzywalam ale polozne w szpitalu dawaly rady na problem z bolacymi piersiami aby zmoczyc delikatnie pampersy i wlozyc do zamrazarki i dziewvzyny tak robily przy nawalach i im to pomagalo ja akurat nie mialam tego problemu.

Co do wkladek super sa te Lovi ale mialam tez akuku i tez byly dobre 

Kasia będziesz miała okazję przetestować lovi to na pewno Będziesz zadowolona. 

A to nie tylko sam laktator ? 

codziennie siedze pod drzwiami i czekam 🥰😂😂

Aniska - ciekawy pomysł z tymi pampersami. Ostatnio miałam taki nawał, że nie mogłam ich dotknąć, ból niesamowity. Następnym razem sprawdzę i tę metodę. 

mamaKKd u nas w szpitalu to cała szuflada była w tych pieluchach;) sama nie miałam potrzeby używać ale dziewczyny sobie chwaliły ten sposób;0

mnei jak piersi bolały to mała po prostu częściej przystawiałam 

Do mnie dziś dotarł laktator i jest w środku kilka wkładek laktacyjnych na przetestowanie :) 

ANiss nie znałam tego sposobu :D ale jest to faktycznie super rozwiązanie 

Wkładki z lovi jak dla mnie są najlepsze ! ale stosowałam cienkie z akuku bo jednak lovi były mega drogie 

Aniska to ja nie slyszalam o takim sposobie ale warto zapamiętać. 

Oliwierja tak jest kilka w zestawie 😉

do mnie tez dotarł :D 

wkładki tez bardzo fajne juz spakowałam do szpitala :)

Mazia te akuku sa tez wlasnie fajne wiadomo lobi sa super ale u mnie sporo tych wkladek szlo po samym porodzie wiec kupilam tez tansze patrzac po opiniach ;)

Ja z akuku brałam jakieś ultracienkie. Ja wolałam takie co ich nie czuć. Miałam też z babydream ale były mega grube, niewygodne. No te z lovi też miałam i uważam,że są najlepsze,ale prawie 24zl za 60 sztuk to mega dużo jak dla mnie 

Drogie te lovi ale też cienkie to przy jakich większych wyciekach się nie sprawdzą. Ostatnio w zaufajpołożnej robili doświadczenie z wkładkami laktacyjnym i wygrały wkładki babyono. Używałam ich na samym początku i też dla mnie były chyba jedne z lepszych które miałam okazję testować, a cenowo też były ok 

Z lovi mają super te wkładki. W dodatku kolory trzy ,które można sobie dostować do stanika. Jak ktoś nosi koronkowe to nie będzie przebijać np. Biała wkładka z czarnego stanika. 

Nie wiem czy jeszcze jakieś firmy mają różni kolorowe wkładki