Wkładki silikonowe do karmienia (osłonki)

czasem i szczęście, a czasem od tego ile osób pisze i jest aktywnych na forum i w jakim stopniu 

Kasia podziwiam,że tyle czasu znajdujesz ! Mi ostatnio tego czasu brakuje jednak 

Powiem Ci kochana, że ja teraz mam bardzo mało czasu jak widać w tym miesiącu jestem bardzo rzadko także nie liczę nawet na upominek. 

2 razy dziennie to trochę dużo wydaje mi się że oceniając wpisy nie sugerują się jednak tym co piszesz w sensie ile dodajesz komenatrzy a tym czy są one pomocne dla innych mam. 

mam ten czas bo Maz juz jest w domu ma urlop bo za tydzień cc 

wiec ja tez mam dużo czasu żeby odpocząć 

często ja gdzieś weźmie a ja jednak zostaje w domu

co jest dla mnie nowa sytuacja bo zawsze z nimi jeździłam czy do dziadków itp

no ale teraz wole poleżeć jak mam sie zle czuć 

Kasia korzystaj i odpoczywaj jak masz chwilę, później to za szybko nie nastąpi jak będzie dwójka na pokładzie:D

Dokładnie 

bardziej się boje jak mąż będzie chciał wracac do pracy a zostanę sam z dwójka na 2 tyg 😕 

Kasia aa to tak to w tedy czasu można mieć sporo. Jeszcze ggdzieś pisałaś, że odpoczywasz już to leżąc się czymś w sumie wypada zając to czemu nie forum :D 

dokładnie 

a jak człowiek ma za dużo wolnego czasu to juz wymysla

ja to juz w tym tyg 4 razy przekładałam pieluszki czy organizer :L 

a najlepiej to bym pojechała jeszcze do galerie po sklepach pochodzić :L

hehee Kasia ostatnie chwile spokoju i noce przespane wiec korzystaj;)

Kasia już teraz to nie wybieraj się nigdzie, żebyś nie podłapała jakiegoś wirusa nie daj boże...

coraz bardziej sie tym stresuje serio nawet wczoraj soac nie moglam

maz mnie trochę pocieszył ze będzie dobrze 

a dziś sie okazało ze odwiedziny i porody rodzinne wrócily od dziś w moim szpitalu 

Kasia super to juz bedziesz troche spokojniejsza;)

kasia ja przed porodem latałam jak szalona po galeriach by szycbiej urodzić i by nie było indukcji, ale niestety się nie udało :D mały siedział i siedział :D 

U nas porody rodzinne cały czas są, w trakcie pandemii tylko z miesiąc na początku były zawieszone. Natomiast odwiedzin nie ma  chyba, że też coś na dniach zmienili. 

A jak w waszych szpitalach z kangurowaniem przez tatusiów ?

No wlansie tego jestem ciekawa czy go wpuszcza 

szwagierka miała cc we wtorek i normalnie mąż potem był 2 godzinny 

Kasia jak są odwiedziny to myślę, że spokojnie będzie mógł być:D

Teraz coraz częściej się słyszy że są już odwiedziny ale też nie wszędzie