Ja zgłosiłam się do testowania mleka HiPP zobaczymy jak będzie czy się uda
Zgadzam się że w testowaniu danego produktu chodzi o sprawdzenie czy nam dany produkt pasuje a przede wszystkim czy pasuje naszemu dziecku w przypadku np. testowania kaszek dlatego opakowanie kaszki uważam za wystarczające a nie miesięczny zapas, w przypadku gdy dziecku nie zasmakuje to tylko problem co z tym zrobić, a tak jak się sprawdzi możemy sobie kupić wiedząc już,że ten produkt u Nas się sprawdził;)
Pokrzywa jakby dla mniej córeczki nap kaszka nie posmakowala to mam dużo koleżanek które urodziny j mogłabym je im podarować
Rozumiem aneczkaa ale każdy ma inne podejście do testowania:) ja pewnie też bym oddała której z koleżanek o ile by chciały :)
No tak nic na siłę
Teraz na trnd można zgłosić się do testowania mleka Bebiko . A już nie długo na być jakieś AGD do testowania
Jak sama nazwa wskazuje to testowanie a nie zapas na rok ;) od zapasów są konkursy a nie testy ;)
Dokładnie Natalia zgadzam się, ostatnio z trnd mi ciężko do czego kolwiek się dostać, chciałabym się załapać do testowania tego oczyszczać powietrza ale wybiorą pewnie standardowo profesjonalnych influencerow działających mega aktywnie na Instagram, Facebooku prowadzą swój blog.
Pokrzywa pewnie tak żeby zrobili większa im reklamę
Ja jeszcze od dawna korzystam z akcji cashback np kup dove my zwrócimy ci pieniądze i jestem batdzo zadowolona z tego typu możliwości wypróbowania produktu.
Też nie do końca tak ostatnio na trnd był express do kawy i fakt były osoby które prowadzą konto aktywnie , ale były też wsrod nich osoby które miały mało obserwujących .
Ja ostatnio też nie mam szczęścia do dostania się na trnd .
Na trnd nie zawsze wybierają tych którzy mają dużo obserwatorów tylko tych którzy aktywnie prowadzą swój profil
Szczerze to jeszcze nie próbowałam tego całego trnd. Z takich firm marketingu rekomendacji, to na z początku tylko Rekomenduj. to. Ale jak strona przestała istnieć w sumie, to przerzuciłam się na Streetcom i w dwóch kampaniach już udało mi się wziąć udział :)
Trochę bezsensu że do niektórych takich akcji trzeba mieć bloga albo inne teto typu sprawy. Ja nie mam a i czasu na pisanie bloga, ani też nie nadawałabym się do czegoś takiego bo trzeba umieć pisać (jak w dziennikarstwie) co odrazu mnie skreśla.
To fakt ostatnio tylko streetcom mnie cokolwiek lubi:)
Mi też udało się wziąć udział w jednej kampanii Streetcom ale dopiero ogarnia o co tam chodzi. Trnd jest mniej czasochłonny jak dla mnie
Natalia1234 ja nie mam bloga i jakoś do testów się dostaję :)
Magicznypazur to fajnie że Ci się udaje :) masz jakiś sprawdzony sposób na to żeby wybrali? Hehe
Mi na streetcom się nie udało ani razu testować mimo udostępniania i wypełniania ankiet .
Dokładnie Kasia masz rację chodzi bardziej o aktywność niż ilość osób jednak jak są jakieś AGD to na pewno jak ma ktoś więcej osób to do większej ilości trafi .
Natalia jeżeli chodzi o trnd czy streetcom nie musisz mieć bloga żeby się dostać a konkursów jest mnóstwo :)
Ja zostałam wybrana do testowania mleka HiPP 2 COMBIOTIK :) dostanę mleko pojemnik na mleko i butelkę :)