Teraz testujemy Zotarellę
Ja jakoś nie mam szczęścia w konkursach jak i testowaniu co bym się nie zgłaszala to się nie udaje oczywiście nie biorę udziału we wszystkich tylko przeważnie tych dla dzieci
Dziewczyny odświeżam wątek, bo myślę, że nowe mamy chętnie też wzięłyby udział w różnych kampaniach, czy testach :)
Ja aktualnie testuję kosmetyki z Semilac w kampanii od Streetcom, o czym wspominałam Wam w innym wątku i powiem tak, kosmetyki dla mnie to rewelacja. Do tej pory używałam tylko lakierów tej marki, ale kurczę podkład to cudo. Od zawsze miałam problem z doborem podkładu, bo mam bardzo jasną cerę i zawsze, każdy jeden, był dla mnie zbyt ciemny, przez co musiałam uważać, by nie powstał efekt maski, a żeby tak się nie stało, to musiałam nakładać podkład bardzo cienko. W dodatku ten podkład świetnie sobie radzi z moimi piegami. Najwięcej mam ich na nosie, przez co zawsze był problem, by je zakryć. Ale ten od Semilac naprawdę daje radę ( w końcu! :D ). Podkład ma też neutralny zapach, gdzie inne, na które padał mój wybór, zawsze "pachniały"mi mocno zleżałymi perfumami albo takim czymś, co dodawali dawniej (około 15 lat temu) do błyszczyków z Bravo Girl (takie czasopismo dla nastolatek) o.O Strasznie dziwnie pachniały i ten zapach mi przeszkadzał... Co dla mnie jeszcze ważne, bardzo dobrze się go rozprowadza i jest mega wydajny!
Także jestem mega zadowolona i kto jeszcze nie miał okazji niczego testować i może nie zna strony Streetcom, to koniecznie musi zajrzeć :) #SemilacMakeUp #DługotrwałyEfekt #NajpiękniejszeKolory
Mi raz na jakiś czas udaje się dostać do testowania, aczkolwiek w tym roku słabo to wygląda, fajne kosmetyki dla dzieci można przetestować w serwisie dermedicowo mam z tej serii emolient i jest świetny obecnie jest nabór na testowanie masła dla niemowląt poszukują 300 testerek warto spróbować. Ze streetcom e tym roku udało mi się testować jedynie bezalkoholowe somersby, zaś z trnd lokówkę elektryczną, obecnie mam wrażenie że żeby dostać się do kampanii na w/w stronkach trzeba bardzo aktywnie się udzielać na facebooku, instagramie i najlepiej mieć swojego bloga i wtedy są większe szanse żeby regularnie dostawać się do kampanii, zaś prawdziwym znakiem zapytania jest dla mnie wizaż nigdy nie dostałam się tam do żadnych testów i po wielu próbach odpuściłam sobie ten temat.
To prawda jak ma się swojego bloga to są większe szanse na dostanie się
U mnie coś ostatnio słabo. Już dawno nic nie wygrałam.
Jeśli Wasze dzieci piją mleko Hipp, to można zgłaszać się do testowania: https://hipp.pl/test-mleka-hipp/
Do 7 listopada można zgłaszać się do testowania szamponu i serum przeciwko wypadaniu włosów marki Dermedic Capilarte: https://capilarte.dermedic.pl/ankieta/
Mi raz się udało testować masło nawilżające dermedic. Generalnie nie mam szczęścia w kampaniach. Najgorsze jest dla mnie pytanie "dlaczego to właśnie Ty masz wziąć udział w testowaniu?"......
Abc to prawda też nie cierpię tego pytania już nie wiem co tam pisać;)
Joanna właśnie w pierwszej edycji testowania tego szamponu standardowo mi się nie udało teraz też się zgłosiłam zobaczymy, aczkolwiek biorąc pod uwagę ile razy się zgłaszam do testów a ile razy się dostaje do kampanii lub testowania to moje wyniki marnie wyglądają, no ale czasem coś wpadnie po prostu moja kreatywność najwidoczniej nie jest na tym levelu co powinna:)
Dużo konkursów i testów jest na facebook Mamo to Ja:) ale konkurencja też ostra;)
To prawda te pytania dlaczego my chcemy przetestować są najgorsze.
Pokrzywa, zobaczymy, może nam się poszczęści :) ja z marką Dermedic próbowałam tylko raz, ale był to jakiś kosmetyk dla dziecka i niestety nie udało się. Ale próbować nie zaszkodzi - zwykle to tylko kilka minut "wysiłku", a czasami się udaje :)
Jeśli chodzi o testowanie to sprawdzam też na stronie Zdrowy Start w Przyszłość - często można zgłosić się do testowania mleka, kaszek, "słoiczków". Oczywiście nie wysyłają tego w dużych ilościach - zwykle pojedyncze sztuki, ale czasem produkty są naprawdę fajne. My w taki sposób dostaliśmy Nestle Sinlac (dla alergików), kaszkę bezmleczną Skarby Zbóż - okazało się, że bardzo posmakowały naszemu Synkowi (a składy mają w porządku) i od tej pory są z nami już na stałe. Teraz czekamy na produkt z serii Gerber Organic.
Joanna a kiedy dostałaś kaszki? Kurde, to znaczy że nam się nie udało :/
abc, Skarby Zbóż w okolicach połowy października, a może nawet troszkę wcześniej, bo widzę, że 23 października dostałam już maila z linkiem do oceny produktu. A Sinlac jeszcze wcześniej, pewnie końcówka września.
Mi tylko raz udało się dostać do testowania produktów ze strony Nestle. Nestle Sinlac wygrałam w konkursie (trzeba było napisać przepis na Nestle Sinlac) ale jeszcze czekam na paczkę. Często testuje produkty w projekcie trnd
No nic, szkoda że nam się nie udało :( zostaje czekać na słoik Organic :)
Nam też się udało dostać do Gerbera i dzisiaj przyszły pampersy ;)
Joanna bardzo fajne te testowanie z Nestle widzę muszę się zainteresować;)
Widziałam ten konkurs z nestle fajna nagroda :)
Można się tez zgłaszać do testów mleka MM hip
Pokrzywa, tak, warto regularnie sprawdzać stronę Nestle :) spotkałam się z wieloma opiniami, że te testy są kiepskie, bo dostajemy pojedyncze sztuki produktu, ale wg mnie wszystko zależy od naszych oczekiwań. Dla mnie to po prostu fajna okazja do sprawdzenia produktu i podzielenia się merytoryczną opinią z innymi rodzicami. Nie oczekuję otrzymania w prezencie miesięcznego zapasu, a próbki czegoś, co może się w diecie mojego Synka sprawdzić. Tak stało się u nas już z kilkoma produktami i od tej pory jesteśmy stałymi klientami (ale też nie zgłaszam się do testów z produktami, które z góry nie odpowiadają moim standardom - np. mają w składzie cukier).
abc, ja też czekam na słoik Gerber Organic, wczoraj dostałam maila o zakwalifikowaniu się do testu :)