Wielkie Testowanie Produktów

Nie znalazłam takiego wątku, a sądzę, ze warto, aby taki powstał.
Wklejajcie linki ze stron, gdzie można przetestować jakieś produkty zarówno te dla dzieci, jak i środki kosmetyczne, spożywcze itd :slight_smile:
Jedna osoba nie wyśledzi wszystkich testów, a wspólnie zgłosimy się do większej ilości projektów.

to ja zapraszam do siebie co znajde jest tutaj i konkursy i testy

O fajny blog.
na trnd dla osób które mają konto jest zaproszenie jest do testowania na 23 dni żelazko parowe Philips :slight_smile:

Na Nivea można także przetestować męski płyn po goleniu :slight_smile:

Co prawda to nie żaden test, ale bardzo fajny kosmetyk w niskiej cenie… dlatego chciałabym się z wami nim podzielić, bo naprawdę warto. To ten podkład https://pl.oriflame.com/products/product?code=31589 Nie kosztuje majątku, a pozostawia cerę tak piękną przez cały dzień. że każdy pyta mnie o to co mam na twarzy. Dodatkowo jest matujący, więc nie trzeba używać dodatkowo pudru- rewelacja!

Super wątek :slight_smile: zapisałam się na ten krem nivea który M.Kacek podała zobzaczyny może się uda :slight_smile:

Kochane jest wielki test zabawek z Fisher Price! Polecam zgłaszajcie sie :slight_smile:
Do przetestowania 2000 zabawek :slight_smile:

Zamarancza dzięki za linka, już się zgłosiliśmy do testowania :slight_smile:

Również dziękuję, też się zgłosiłam :wink:

Też chętnie zgłosiłabym się, ale póki co jeszcze oczekuję Maluszka, także może innym razem (chyba że jeszcze zdążę ;P). Powodzenia dziewczyny i jak tylko dostaniecie zabawkę do testowania koniecznie napiszcie co testujecie i jak się sprawdza i jak podoba się dziecku.

Ja tez się zgłosiłam :slight_smile: dziewczyny trzymam za Was kciuki :slight_smile:

również dziękuję za link, zgłoszenie wysłane :slight_smile:

Aleksandra91, będąc w ciąży też można zgłaszać się?

OLA coś dla ciebie

Zamarancza kochana miałam wlasnie napisać o tym Fischer price. Jak zobaczyłam taki wątek ale widze ze mnie uprzedzilas. :p.

Zamarancza szczerze Ci powiem że chętnie bym przetestowała to żelazko :wink:

A co do testowania zabawek też byłabym za ale takich dla większych dzieci jak np 3 latki.Super sprawa by była…a zazwyczaj teraz same grzechotki i inne gryzaki dla niemowlaków :wink:

Ja pozostaję przy smoczkach Lovi. Wierzę, że sprawdzą się i nie chce przyzwyczajać Maluszka od żadnych innych.

Nasz nuka niestety nie uznaje więc ten test u nas odpada.
No Darka to musisz brać udział w innych projektach trnd i przetestujesz jakiś sprzęt z czasem :smiley:

Fajny wątek :wink: bynajmniej dowiedziałam się o testowaniu z Fisher bo nie wiedziałam ;)) o testach z Nuka widziałąm dziś na FB ale nie składam…mam smoczki od Lovi, moja je toleruje więc nie wprowadzam nowych…tym bardziej że pierwszą córkę miałam taką że uparła się tylko na kształt smoczków lovi i innych do buzi wziąć nie chciała :wink: lepiej nie kombinować i nie kusić losu he eh bo jeszcze jej się odwidzą smoczki i będzie ;))))) he he

Różnie. Teraz były 3 na raz, a tak wcześniej to długo nic… Ale są dwie ankiety więc może coś się pojawi :slight_smile: