Wielkie Testowanie Produktów

U nas szczotka się super sprawdza, ale coraz rzadziej do butelki, bo syn już rzadko pije już kaszę na noc. Natomiast do czyszczenia dzbanka na mleko od ekspresu super :wink:

Mama zazdroszczę że syn już nie pije z butelki przez dzień.U nas zawsze się kończy to awanturą co przyprawia mnie o nerwy.Nie wiem jak go oduczyć tak w 100% od butelki.Już nawet powtarzałam sobie że w końcu to nastąpi i nie daję mu nowej butelki bo szkoda,niech dojedzie tą i wyrzucę bez skrupułów.A tu się nie zanosi…

emmkao no jasne że tak ale najchętniej bym mu odstawiła całkowicie butelkę ale mój syn jest uparty a ma już 3lata…

dodałam szczotkę do koszyka z gemini na kolejne zamówienie :smiley:

Ola ja też wczoraj ja zamówiłam bo robiłam zamówienie dla całej familii i czekam na paczje

M. jeszcze dla Nas za wcześnie na testowanie deserków, ale sama bym taki pochłonęła :smiley:
szczotka wylądowała w moim koszyku :smiley: mam tam jeszcze witamin dla kobiet karmiących, bo już z witamin dla kobiet w ciąży schodzę na dla karmiących ale to od października :slight_smile:

Ale to już lekarz zalecił Ci konkretne witaminy dla mam karmiących, czy sama sobie coś wybrałaś (bo szczerze mówiąc czasami nie nadążam)?

Takie witaminy zazwyczaj są dedykowane jednocześnie dla mam w ciąży jak i karmiących? Ola dlaczego chcesz zmieniać witaminy po porodzie? Ja cały czas biorę jedne i te same?

Dokładnie Ola sprawdź czy te witaminy które bierzesz nie są dla mamy karmiącej i kobiet w ciąży od 2 trymestru. Ja biorę ciągle te same.

Dziękuję wam za link do testu :slight_smile:
Wiecie co ja po porodzie w ogóle nie brałam już witamin… Nawet nie wiedziałam że tak można brać te same co w ciąży… Ach ta moja genialna ginekolog

Zamarancza a ty karmilas piersia?

generalnie nie sprawdzałam i nie pytałam. Borę vitaminer prenatal + dha (fakt jest napisane,że również dla kobiet karmiących), chciałam przejść na vitaminer prenatal, tam jest 60 kapsułek, jest jedna do połykania, a nie dwie. Prawie, przez 9 miesięcy łykam po dwie, już chciałabym łykać jedną, albo najlepiej żadnej. Zapytam lekarza jutro, jak się zapatruje na zmianę.

Podczas ciąży ja jadłam witaminy Pregna Plus a po porodzie i kp OmegaMed bo ma lepszy skład i DHA.
Wiadomo co lekarz to inne witaminy polega.Moja siostra np brała z Falvit mama :wink:

Szczotkę też planuję kupić przy najbliższej okazji.Jak na razie używam Campola…

Raz mi na poczte internetową przyszła oferta na testowanie witamin.Pisało zupełnie za darmo! Weszłam w regulamin i było zawarte w nim że trzeba płacić za to testowanie z własnej kieszenie bez zwrotu…pic na wode…

Skoro zależy Ci tylko na zmniejszeniu liczby tabletek, to ok :slight_smile: zawsze wygodniej łykać jedną niż kilka :stuck_out_tongue: właśnie Pregna ma osobno DHA, więc trzeba pamiętać o dwóch, ale do wszystkiego można przywyknąć z czasem :slight_smile:
Darka co do testowania, to trzeba czytać regulaminy, bo można się nieźle wkopać. Ale Nestle my już testowaliśmy (dostaliśmy próbki kaszek, mleka, deserków) całkowicie za darmo więc mogę polecić :slight_smile:

Drogie mamuśki mam dla Was fajne dwa testy:

1. Testowanie mleka Bebiko 2 dla dzieci między 6, a 11 miesiącem
    (https://www.trnd.com/pl/projekty/bebiko2/informacje-o-projekcie)

2. Testowanie kaszek bobovita. Po 4 i po 8 miesiacu:
    (https://www.trnd.com/pl/projekty/kaszki-bobovita/informacje-o-projekcie)

wrzucałam kochana te linki :*

Sorki nie jestem na bieżąco :frowning: A tutaj w wątku nie widziałam ich…

https://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/node/1858746/sample testowanie kaszek Nestle

wiesz co bo ja utworzyłam nowy watek pt. konkursy bo nie mogłam znaleźć podobnego watku

Nie wiem czy brałyście udział w poprzedniej edycji, ale jest kolejna: https://www.babyboom.pl/ogolnopolski_test_produktow_dla_niemowlat.html

Dziewczyny które brały udział w poprzedniej lub wcześniejszych edycjach, jak Wasze odczucia po takiej akcji? Wszystko było ok ze strony organizatora?

Ja kiedyś brałam udział dostaliśmy wtedy grę planszowa squla było wszystko ok

Ja nigdy nie brałam udziału w żadnej akcji na babyboom, chociaż sie zgłaszałam - nigdy nie zostałam wybrana :stuck_out_tongue: