Moja córka też się wierciła w brzuchu. Ma 7 miesięcy i ciężko za nią nadążyć. Już sama siedzi, raczkuje, zaczyna stawać na nogi przy meblach, także teraz trzeba mieć ją na oku cały czas :rofl::rofl:

O to batdzo szybko zaczyna z chodzeniem. Moje dzieci też szybko się nauczyły bo w wieku 11 miesiecy już tuptały. A potem oczy wkoło głowy!

Noooo strasznie szybko🙉

To teraz jak chodzenie to i wspinanie :see_no_evil:

No właśnie u mnie to samo , całkiem inna ta ciąża . Mała tak się wierci nie wiem ani gdzie ma głowę co chwilę inaczej . A syn całą ciążę wypychał głowę pod żebra i mało ruchliwy .

u mnie również każda ciąża inna a płeć dzieci taka sama :wink:

Pierwsza ciaza w wieku 23, druga 31 obie rozne , ciakwe jak druga sie zakonczy :smiling_face:

A jakie było zakończenie tej pierwszej?

U mnie cc, z powodu miednicowego położenia zaplanowana tydzien przed spodziewanym terminem

1 polubienie

Zawsze było to moją obawą, że dzidzia się nie obróci i bedzie cc. Niestety, nie mamy na to wpływu.

U mnie pierwsza ciąża w wieku 25 lat :blush:

Cc nie taka straszna :smiling_face:
Ja probowalam przez 26h urodzic (pozniej okazalo sie ze corka byla dwa razy owiniętą pepowina).
Skonczylo sie cesarka w covid. W szpitalu bylysmy tydzien bo pojawila sie zoltaczka. I dalysmy z mloda
rade, duzo pomagaly nam tez polozne. Mialam motuwacje zeby sie szybko spionizowac :blush:

Piwrwsza ciąża 19 lat ostatnia 32 :grin: i niczego nie żałuję naprawdę czasami komentarze ludzi to po prostu śmieszą bo za późno bo za młodo, na macierzyństwo zawsze jest odpowiedni moment moim zdaniem :blush:

1 polubienie

To jestem dinozaurem :sauropod: w pieresza zaszlam majac 32lata obecnie druga i 37

Dokładnie! Jesli ktos czuje sie na siłach, to na ten moment jest to dla niego odpowiedni czas. Wiadomo, że mówimy o osobach już dorosłych

1 polubienie

Czemu odrazu dinozaurem pociesze cię w 2012 roku rodziłam syna w grudniu a moja mama we wrześniu :blush::heart: ja miałam 20 mama 40 teraz razem chodzą do szkoły :sweat_smile:

1 polubienie

A ale fajnie!! Miałabym podobnie z siostrą, bo miałam termin na 2 lutego, a siostra jakoś 2/3 tygodnie przede mną. Tą ciążę niestety straciła, ale teraz jest w ciąży i termin ma na połowę grudnia, więc i tak będziemy miały dzieciaczki z tego samego roku :face_with_hand_over_mouth::heart:

3 polubienia

Super zdrówka :heart:

1 polubienie

Fajnie jest mieć z siostrą dzieci w tym samym wieku albo chociaż w podobnym :wink: ja mam z siostrą pierwszego synka pół roku różnicy , ten sam rocznik :wink: mają już 11 lat , drugie siostra urodziła rok wcześniej czyli on ma córkę lat 8 a ja synka lat 7 i 3 ona córkę lat 2 i ja córkę 14mc :wink: także super się ładnie bawią :wink:

1 polubienie

Ja w pierwszą ciążę zaszłam mając 24lata w drugą 28lat a w 3ciaze miałam 35lat;/ niestety już większy odstęp ponieważ synek mając 2latka zachorował nam na nowotwór i nie mieliśmy już w planach 3 dziecka po tej diagnozie ;( ale naszczescie cudem się uciszyło i synek ma 4 lata czysto więc zdecydowalismy się ale to było takie moje " dobra spróbujmy ale odważe się raz , jak się uda to znaczy że tak los chciał . I raz i jest córeczka zdrowa i wspaniała​:wink::heart:

3 polubienia