Dokładnie mam tak samo .
Na szczęście kamerzyści ucinają nie ciekawe kadry ![]()
U nas to mało spotykane , zawsze jest wszystko uwieczniane
Bon do spa, bransoletka lilou, tort, catering ![]()
Ooo i super
na pewno się ucieszy ![]()
Daj znać jak wszystko się uda ![]()
To też dobrze , bo nieraz pewnie by było jeszcze bardziej wesoło ![]()
Kiedy masz tą imprezę? Kto z dziećmi zostanie jak matka będzie się bawić? ![]()
![]()
Daj znać ![]()
02.08. Start o 18stej
babcia z tatą hihi szkoda tylko ze godzinę muszę jechać autem w jedną stronę a i tak nie bede za długo
choc hmmmm różnie może być ![]()
A 09.08. wesele ![]()
Może ci się spodoba na tyle, że zostaniesz pół nocy
taka odskocznia czasami jest też potrzebna ![]()
Hahah tego sie obawiam ;D np wczoraj przyjechała do mnie przyjaciółka z mlodych lat po 13 latach sie 1szy raz zobaczyłysmy , tematów masa, , wyjechala ode mnie przed 3 nad ranem, gdzie ja już w lozku śpię o 22.30 max , a ja poszłam spać po 4 bo jeszcze młoda karmiłam i usnęła na mnie wiec ja miałam spanie z jednym okiem , starsza pobudka o 6 wiec dzis nie wiem czy to dalej piątek mamy czy co hahah
takze no obawiam sie ,ze na wieczór panieński jade na 2 h a wrócę też nad ranem o ile wroce hahhaah ![]()
Szkoda tylko tej jazdy, ale może czas z rodziną fajnie minie.
Raz nie zawsze
poszaleć też trzeba haha u nas ostatnio byk szwagier i też siedzielismy do 2 w nocy
też później nie wiedziałam jaki dzień tygodnia i która jest godzina ![]()
![]()
Jak już na ten wieczór panieński dotrzesz, to pewnie energia wróci i nawet nie zauważysz, kiedy wybije świt ![]()
Pewnie trzeba mieć coś od życia ![]()
I jak tam było na wieczorze? wszystko się udało ? ![]()
Tak , udało się. Finalnie było nas 10 i od 18 sie zabawa zaczęła ![]()
Catering był chyba najlepszy hahahah bo wiecie matka karmiaca pojechała i jadła wszystko jak leciało ![]()
Tort robiła kuzynka pani młodej.
A tak lało że hej i burza nad nami w tej altanie, dobrze ze były takie rolety
dziewczyny zaczęły się zbierać przed 22, a ja siedziałam do 0.30 a siedziałabym dłużej ,ale laktatora nie zabrałam i cycki juz chciały wracać , a pani mloda juz prawie spała na siedząco
a musiałam 1h autem wracać wiec no ![]()
Pan mlody tez sie bawil kilka domów dalej u sasiada i mial jacuzzi na polu ,wiecie taki z kominkiem gdzie drewienko się podkłada , bawil sie do 4 rano i do domu ze szwagrem w majtkach szedl przez wieś hahahahah a tak sie darli na pol wsi jakby tam festyn mieli ![]()
![]()
![]()
Super ,
będziecie mieli piękne wspomnienia ![]()
To super, że sie udało, wspomnienia zostaną na długo ![]()
No i super wspomnienia będą hihi. Dobrze że wyszłaś z domu i głową ci trochę odpoczęła ![]()