Wieczór panieński

Dziewczyny ,
za dwa tygodnie idę na wieczór panieński… i trwa wybór prezentów … jedna podała bon do Rossmanna i bransoletkę lilou, ja mysle nad bonem do sklepu z bielizną ,tort, impezka w lokalu a wcześniej kolacja, ma byc nas 13 i składc będziemy sie po 100 - 150 zł. Wiadomo beda jeszcze dekoracje dla nas i pani młodej, a pani mloda jest taka oosbą,że wystarczyłoby jej nasze towarzystwo i ze WSZYSTKIEGO będzie zadowolona.

Może macie jakieś jeszcze pomysły? :wink:

1 polubienie

Bon do sklepu z bielizną to świetny pomysł, zawsze się przyda. Może do tego dodać jakieś śmieszne gadżety na imprezę, np. personalizowane kieliszki albo zabawne opaski? Tort i kolacja to must-have, a dekoracje dopełnią klimat.

Bon do sklepu z bielizna brzmi super 🩷 choc patrzac na budzet to zazdroszcze bo u mnie w Warszawie to starczyliby tylko na wynajecie miejsca w knajpie i tyle :rofl: jak ogranizowalam wievzor panienski kolezanki to spotkalysmy sie nad wodą na plazy, przekaski, napoje szampan. Pozniej byla obok impreza plazowa i dj na zywo gral 🩷 mega mi sie wtedy podobalo ! No ale wynajecie takiego miejsca z poduchami, dekoracja i jedzeniem to u nas kosmos co do ceny. I wtedy wlasnie kolezanka dostala bon do sklepu z bielizna 🩷

1 polubienie

Brzmi super, może dorzucić jeszcze jakieś zabawne gadżety jak tatuaże, słomki

To będzie:)

Bon do sklepu z bielizną wydaje mi się fajniejszy niż bon do Rossmanna. Wybierze sobie coś, co jej się spodoba i będzie służyło dłużej. Kosmetyki można kupić tak naprawdę zawsze, a do sklepu z bielizną codziennie się nie chodzi :smiling_face:

Bon do bielizny super pomysł Możecie też złożyć się na sesję zdjęciową, personalizowany szlafrok lub album z wspomnieniami i zdjęciami od każdej z Was :two_hearts:

O kurde to faktycznie warszawa droga :wink:

Jeszcze rejs statkiem po Wiśle z muzyką na żywo i jedzonkiem wchodzi w grę :wink:

1 polubienie

W krk nie zawsze tez biorą oplaty na lożę, a jesli juz to potem club daje drinka czy piwko na start :slight_smile:

To samo napisałam na grupie, moze mnie nie zje dziewczyna , napisałam że taki bon ok na codzień ale czy aby na pewno na wieczór panieński hihihihi jeśli drogeria to wyższa półka Douglas czy Sephora bo tam nie chodzi na zakupy a tak to bedzie miala okazję :wink:

Dokładnie, jeśli już drogeria to lepiej z tych droższych, to może wynajdzie sobie jakieś ciekawe perfumy :smiling_face:

Hej, my daliśmy bon , ogólny, do galerii nie wiem czy w waszych galeriach też takie są, i śmieszne pudełeczko coś w takim stylu :sweat_smile:

Bon do sklepu z bielizną. Koleżanka z pracy miała miesiąc temu. Właśnie dostała bon do sklepu z bielizną i była mega zadowolona. Nawet jeżeli nie będzie chciała jakiejś sexi bielizny to sobie porządny biustonosz kupi. Typowo kobiece i przydatne

3 polubienia

Ja też jestem za bonem do sklepu z bielizną. Raczej na każdym panieńskim na jakim byłam to albo dawało się bieliznę nocną, albo właśnie bon.

2 polubienia

Myślę że bon na biżuterie lub na bieliznę to idealne rozwiązanie :smile:

Oooo taki ogólny bon do galerii to chyba by było najlepsze :slightly_smiling_face:

Ooo taki rejs fajnie :smiley:

Też tak myślę, bon to super opcja, każdy może sobie wtedy coś wybrać, co naprawdę mu się spodoba. Bielizna to też fajny prezent, bo zawsze przyda się coś ładnego i wygodnego na ten wyjątkowy czas.

a jak można kupić taki ogólny bon do galerii ?

Chyba od galerii zależy, w naszej stoi taki automat z kartami podarunkowymi na korytarzu, blisko schodów ruchomych. Można też chyba zadzwonić na infolinię galerii i tak też sprzedają, a kartę wysyłają poczta.