Wieczór panieński

[Przesyłanie: 1000022829.jpg…](

Ceny kombo ,hehhe ,chyba odpuszczamy to :wink:

Nooo, tak wlasnie myslalam ze w tej cenie to nie da rady wszystkiego. Ale kolacja gdzies i prezent to i tak super pomysl 🩵

Uważam, że bon na bieliznę bądź bony typu beauty (salon kosmetyczny, masaże, spa) to zwoerny pomysł. Coś wyjątkowego tylko dla niej.

Osobiscie polecam grę na wieczór panieński, którą sama miałam na swoim wieczorze i wciąż ją wspominam.
Przyjaciółka potajemnie przeprowadziła wywiad z moim mężem. Pytania dotyczyły męża i naszego związku. Można znalezc przykaldy w internecie. W.dniu wieczoru panienskiego zadawala mi pytania i musiałam odpowiedziec tak jak mój przyszly mąż. Za błędną odpowiedź piłam karniaczka. Pamietam, że wypiłam tylko 3 :grin:
Na koniec dostałam te pytania i odpowiedzi ładnie wydrukowane i oprawione. Super zabawa i pamiątka.

2 polubienia

Oo na moim panieńskim była ta sama zabawa :smiley:

Dokładnie, często można też podejść do biura obsługi klienta w galerii i tam kupić taki bon, mają je na miejscu, więc od razu można załatwić bez czekania na przesyłkę.

No takie imprezy są niestety drogie

STRINGI Z KORALIKÓW CUKIERKOWYCH SERDUSZKO JADALNE (5022782222666) • Cena, Opinie • Majtki 16698973243 • Allegro Ja kiedyś jak byłam na panieńskim to kupiliśmy takie stringi :smiley:

2 polubienia

Ooo ciekawy pomysł :smiley:

Tez mialam ta zabawe ! Najlepsze pytanie bylo: ulubiony smak lodow ?
Na co ja bez zastanowienia : kakaowo orzeszkowe

Wszysykie wybuchły smiechem a moja siostra: nosz kuźwa tak ! Skad ty to wiesz ?

Wiem bo mamy ulubiona rzemieslnicza lodziarnie a ten krem to nic innego jak Lody Nutella ale inaczej nazwane :rofl: poza tym my bylismy para przed slubem 10 lat a znalismy sie juz jakies 13 na bank

2 polubienia

Hahahaah ona by tego nie ubrała w życiu hahahah :wink:
Ale dobre to jest ;D

Dokładnie tak jak dziewczyny piszą :grin:

Ojjj to u nas niestety nie ma takich

Będzie bon do sklepu z bielizną , bransoletka lilou, striptizer policjan, tort, dodatki i, jedzonko, picie w altanie u bratowej Pani nny Mlodej ;D a altana nie byle jaka bo z wc :smiley: jak wystarczy kasy to bon jeszcze do drogerii i kosz ze słodkościami bo uwielbia ;D

1 polubienie

To on… hihihi

Fajny pomysł, byłabym z takiego panieńskiego zadowolona, no może z wyjątkiem striptizera :stuck_out_tongue: mnie akurat takie zabawy nie kręcą :sweat_smile:

1 polubienie

Hahhah az tak na ostro to nie będzie bo by sie Pani Mloda musiała spowiadać hahahha

2 polubienia

Ja dostałam voucher na tatuaż , instax i album na zdjęcia z panieńskiego :orange_heart:

1 polubienie

No nie powiem brzuch ma ładny :rofl::rofl::rofl::rofl::face_with_peeking_eye: ale mnie czasami śmieszą te ich tańce hahahaha

A moze bon na jakas sesje zdjeciowa :slight_smile: a jak nie to non na bielizne napewno jej sie przyda :wink: