Wieczór panieński

Tak to prawda takie wyjście z domu wiele daje :smiling_face:

1 polubienie

Zdecydowanie lepiej się bawilam jak wiedziałam że dziewczyny już śpią :wink:
Młodsza przesypia całe nocki :smiling_face_with_three_hearts: przyjechałam to ledy się paliły , i tata ją karmił bo sie kręciła w dostawce i stwierdził ,że glodna :slight_smile:

2 polubienia

Ale super mieć takie wparcie , i poczucie że dzieci są bezpieczne

1 polubienie

Dziewczyny ,muszę Wam się podzielić , facet nie zrozumie - od wczoraj zaczęłam mieć wiecej wydzieliny , a dzis okres :frowning: w sobotę ma być 29 ° C, jedziemy na dwa auta najpierw ja z mlodsza ubierać pania młoda a potwm do kościoła , a jak juz starsza sobie pośpi w domu na spokojnie to dojedzie juz pod sale weselną z tatą ,kurde i akurat teraz okres mi potrzebny , no nieeeee , i to po 2,5 mca od urodzenia młodej ,gdzie caly czas odciągam mleko laktatorem :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

1 polubienie

Ojej, ale pech z tym okresem akurat teraz…

1 polubienie

Super że wszystko się udało , będą piękne wspomnienia :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Ojjj to rzeczywiście szybko , ale pech.

1 polubienie

Super że wszystko poszło tak jak zaplanowaliście :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 polubienie

To już jest pech , ja zawsze tylko patrzałam że jak jakaś impreza oby okresu nie było :see_no_evil:

1 polubienie

Ojejej najgorzej to już też pech , najgorsze uczucie na imprezach :pleading_face:

1 polubienie

Ja już przywykłam. Zawsze mam miesiaczke na jakiejś imprezie :rofl:

1 polubienie

@DaNutka super, że wieczór panieński i kawalerski się udał, zawsze to zostaje w pamięci i wspomnienia na lata, które nie kupi się za żadne pieniądze.
Oj z tym okresem to rzeczywiście nieźle, ale pociesze Cię, bo ja zawsze też tak miałam, że co impreza to okres,ba nawet na swoim ślubie i weselu miałam, chociaż powinnam dostać w innym terminie, ale pewnie stres, nerwy i swoje zrobiło.

1 polubienie

A nawet nie było tragedii na weselu z tym okresem , bo jzu fo nie było hahahah :)) heca :slight_smile: ale dziewczyny wybawialam sie jak tralalala

Do dziewczym przyjechala moja ciocia ,bo mielismy pokój wiec z nimi byla tam :smiley: wiec tak to mozna chodzić na wesela :smiley: one spały , miały opiekę a myśmy sie bawili , ja do 5 i juz nie spalam ,przed 8 juz wracaliśmy spowrotem do domu :smiley:

Wiec jesli kiedy bedziecie mieli imprezki i ktos Wam zaoferuję taka pomoc przez noc do dzieci to korzystajcie Droggie Mamy :grin::grin::grin:

2 polubienia

Super że się qybawilas i miałaś głowę spokojną co do dzieci. Taka odskocznia jest dobra na głowę :grinning:

Nooo jeszce para górali była , kurde zaluje ze foty z nimi nie trzasnęłam , byli ubrani w swoje tradycyjne stroje i robili szał :slight_smile:

2 polubienia

No znam dużo takich osób :slight_smile:

1 polubienie

To by była fajna fotka :smile:

1 polubienie

Super,że imprezka się udała i się wybawilas. No i najważniejsze,że głowa odpoczęła :smiling_face:

1 polubienie

@DDoominika ooo tu też zerknij :slight_smile: dziewczyny super pomysły dawały :grinning:

Właśnie nie mogłam sobie przypomnieć tytułu wątku! Dzięki za oznaczenie :heart: tylko ja też bardziej potrzebuje poleceń domków, aniżeli samych aktywności, czy prezentu, ale stąd na pewno też dużo zaczerpniemy! :hear_no_evil::heart:

2 polubienia