Ja zależy jakie, zazwyczaj chętnie biorę udział, ale jak nie są na zasadzie takiej, że złap pana młodego tam i tam ![]()
Dziewczyny , wiem wiem moge byc znów brutalna hihihi ale e musze , no poprostu musze
Smażę dzis schabowe i cooooo? Nie wiedziałam od czego zacząć jeść hhaaahh
Haha, zdecydowanie lepsze niż striptizerzy, przynajmniej nikt się nie stresuje
Ja wręcz przeciwnie, uwielbiam takie zabawy weselne ![]()
Ojjj tak nigdy ich nie lubiłam
Aaaa to nie takiej to u nas nie ma zabawy , ale mimo wszystko nie lubię . Weź potem patrz na siebie w kamerach wszystko nagrane ![]()
Też byłam na takich ur gdzie jej mama córce wynajęła striptizera prawdziwego na ur 30, no nie wyglądało to najlepiej , jeszcze dzieci były na tych ur i jej mąż , zażenowany tylko na to patrzał.
Ooo tak, oglądać siebie to akurat nie lubię
Człowiek od razu widzi tysiąc rzeczy, które mógł zrobić inaczej ![]()
O matko, aż trudno to sobie wyobrazić ![]()
Nie moge od ostatniego wpisu dodać zdjęcia, trafi mnie bo do tego komentarza miało być zdjęcie, ciągle pisze ,przetwarzanie…,
może się po jakimś czasie doda ![]()
Takie coś by było lepsze ;p
Bynajmniej narzeczony nie byłby zły ![]()
tak dokładnie może gdyby nie te kamery to chętniej bym szła , nie lubię potem na siebie patrzeć ![]()
A ja tam nie zwracam uwagi na to, idę się dobrze bawic i się dobrze bawię. Filmów z wesel u nas się mało ogląda. W ogóle to już nie pamiętam nawet na którym był kamerzysta…
u nas jest na każdym ![]()
Ja byłam w ciągu roku na 4 i tylko na jednym był, ale nagrywał tylko młodych, bo takie było ich życzenie
Ja to znowu kocham filmy z wesela, dużo bardziej od zdjęć. Na zdjęciach wychodzę niekorzystnie, a na filmie jednak bardziej można zobaczyć jak ludzie się dobrze bawili, fajne momenty powspominać
u nas na weselach też jest coraz rzadziej kamerzysta, ale jeszcze są ![]()
Ja ogólnie lubię jak są kamery , lubię oglądać nieraz i wspominać , tylko różnych zabawach weselnych to już nie bardzo
Ja fiknie akurat nie lubię. Nigdy ich w sumie jakoś nie oglądałam ze szczególną uwagą. Jedyny jaki obejrzałam cały, to ze ślubu moich rodziców w ich 39 rocznicę