Wątek ogólny (Część 1)

Hejka! Dziewczyny co sądzicie o torbach papierowych takich na zakupy jak można kupić od producenta firmy Allbag ? Mnie się one podobają ale chciałabym poznać tez opinię innych.

stefanka co prawda w Polce ich nie używałam ale będąc w Stanach zawsze zakupy były pakowane w torebki papierowe i były na prawdę solidne i wytrzymałe. Jeżeli masz możliwość zakupu to polecam w 100% bo warto :slight_smile:

W innych krajach takie torby dają za darmo do pakowania zakupów - to tak na marginesie :wink:

Nie wiem.czy czasem w sklepie Alma ich nie ma?

Dziękuję Kasiu jesteś wielka :wink:
Szukam tego wątku od miesiąca :slight_smile: teraz już będę wiedziała zapisałam sobie.

Oo a jesli chodzi o szampony.
Miala ktoras z mam problem z wyjatkowo uporczywym wypadaniem wlosow? Znaczy…ja wiem ze po ciazy jest tak ze wypadaja, ale w moim przypadku to juz jakas masakra…wypadaja na potege. Kochane, jest cos co moglybyscie polecic?

Polecam wmasowanie oleju z oliwek przed myciem włosów i koniecznie bardzo delikatny szampon do mycia włosów. No i oczywiście zdrowa dieta bogata w owoce i warzywa plus witaminy jeżeli nadal mamy braki…

Mam sklad witaminowy bo caly czas karmie wylacznie piersia. Plus zelazo, jem zdrowo, staram sie dostarczac organizmowi duzo witamin ale mim to wypadaja strasznie.
Oleju z oliwek jeszcze nie probowalam, mam nadzieje ze on cos zmieni;)

Paula spróbuj z pewnością wzmocnisz i odżywisz skórę głowy i wzmocnisz cebulki włosów ale koniecznie kup sobie delikatny szampon do włosów nawet taki dla dzieci aby ich nie obciążać.

Jak Wam dzisiaj mija ranek? Położyłam synka na drzemkę… piję kawę, mam czas dla siebie więc jestem z Wami :slight_smile:
Córka bawi się na trampolinie i u nas dziś piękne słońce aby tak dalej :slight_smile:

Pozdrawiam

Witajcie :slight_smile:
Niby urlop ma mąż, a ja w ogóle nie wypoczęłam. Akurat córci zaczęły iść górne ząbki, noce nieprzespane, w dzień wyczerpująco, bo też nauczyła się stawać i trzeba za nią biegać.
W końcu pogoda dziś ładniejsza, więc mam nadzieję, że trochę pokorzystamy :slight_smile:

Pozdrawiamy!

Myśmy na urlopie męża nic nie skorzystali. Zlecialo i nigdzie nie byliśmy. A tyle planów było.

magros u nas pogoda dziś piękna więc choć na spacer wyskoczymy z dzieciakami…bo wczoraj strasznie deszcz padał cały dzień ;/// całe szczęście już dziś ładnie :slight_smile: Mój synek też ząbkuje…dziś kiepska drzemka bo ból dziąseł nie daje odpocząć…noce też kiepskie, płacze przez sen…trzeba przetrwać :slight_smile:

A u nas właśnie wczoraj grzalo a dzisiaj cieplo ale pochmurnie. Moj nawet urlopu nie mial … I tak nigdzie bysmy nie pojechali ale sam fakt spedzenia czasu razem fajny by byl;)

No niesetny mieszkamy w różnych częściach kraju wiec i pogoda różna :slight_smile: a urlop zawsze jest fajny u mnie mąż ma swoją firmę więc też długo urlopu nie miał mieliśmy tylko jeden wypad w tym roku…ale lepsze to niż nic :wink:

U mnie do południa było upalnie, a po godzinie 14 zaczęło padać i mżawi do teraz…Pochwalę się, że jeden z moich bliźniaków praktycznie już chodzi, przewróci się jeszcze , ale chodzi, a drugi się jeszcze boi:)

adamos gratulacje :wink: u mnie mały co prawda dopiero zaczyna raczkować ale też ciesze się strasznie z tego powodu, a od tego kroku do stawania już tylko chwilka będzie :slight_smile:

adamos, gratulacje :slight_smile:
Moja wstawania przy meblach nauczyła się z dnia na dzień, dzisiaj to już zupełnie jej to problemu nie sprawia. A my biegamy z asekuracją :slight_smile:
Iwona, masz rację, to wszystko dzieje się bardzo szybko. A każdego rodzica bardzo cieszy, każdy krok milowy :slight_smile:

oj tak i to bardzo cieszy…mały nie dawno się urodził a już tyle potrafi…ach jak ten czas szybko leci…za szybko…ale tak już musi być po dzieciach widzimy jak się starzejemy ;( mnie tylko cieszy to, że dzieci zdrowe i aby tak było zawsze a będziemy pokonywać każdy dzień na nowo :wink:

My po szczepieniu właśnie. Córcia jak zwykle bardzo grzeczna w ogóle nie płakała… Ona nawet nie zauważa że jest szczepiona :wink: jak ona to robi;-)
Tylko z synem mam problem… Musimy przejść się do psychologa bo jego zachowanie nie jest normalne, nie słucha mnie w ogóle, ma 6lat i nawet ubrać się sam nie chce choć od dawna potrafi. A na każde moje słowo “nie” wyje, bo to nawet nie jest płacz tylko potworny ryk. Nie powie o co mu chodzi tylko wszystko wymusza płaczem.

siemano