Hej … Malgosia od kilku dni ma kaszel i gile po pas na szczescie juz jej przechodzi ale teraz mnie zaczyna lamac jestem wypompowana … Za oknem ziąb w ten weekend siedzimy same wiec troche ciszy i spokoju
Milego dnia dla was
Witaj na forum #teamLOVI!
Hej … Malgosia od kilku dni ma kaszel i gile po pas na szczescie juz jej przechodzi ale teraz mnie zaczyna lamac jestem wypompowana … Za oknem ziąb w ten weekend siedzimy same wiec troche ciszy i spokoju
Milego dnia dla was
Aneta na mdlosci sa fajne cukierki imbirowe z Verbena u mnie sie sprawdzaja no i plus za to ze mozesz je mkec przy sobie wszedzie i o kazdej porze go wziasc
Aneta ja w ciazy mialam okropne mdlosci, probowalam kropli imbirowych Imbifem (czy jakos tak), ale niestety nie dzialaly na mnie. Maja super opinie, wiec mozesz sprobowac, moze akurat na Ciebie podzialaja;)
To co u mnie sie sprawdzilo to takie opaski na nadgarstki z plastikowa kuleczka, ktora uciska odpowiedni punkt. Pozniej zobacze ich nazwe. Stosowane sa m.in. na chorobe lokomocyjna.
Witam u nas też przymrozki. Ja już musiałam wstać o 8 bo szwagier dzieci mi przywiózł. Teraz staram się je uśpić ale nie bardzo chcą spać. W domu już posprzatalam obiad mam że wczoraj więc jak zasnął ogarnę moje pierdolki na necie.
Anetko na mdłości dobry jest imbir
Paulina powiem ci ze super ogarniasz wszystko przy dzieciaczkacha brawo ty … Ja sobie czesto odpuszcza i odpoczywam jak ja to mowie dom to nie muzeum
Malgosia wlasnie zasypia na drzemke na obiad dzis leniwie golabki wyjete z zamrazarki
No nie wiem czy tak super ostatnio książkę zaniedbalam i nie mam kiedy jej dokończyć.
Kochana ja siadam do maszyny i siąść nie mogę
O filcu to już nie wspomnę w dzień nie mogę bo młody a wieczorem ostatnio probowalm i krzywo mi wyszło bo światło slabe
No lepiej za dnia … Przy maszynie fajne oswietlenie danego miejsca wiec moge wieczorami ale ja to nie raz jestem juz taka wypompowana ze az sama mysl o maszynie przyprawia mnie o bol glowy
Obecnie jestem w trakcie szycia kocyka ze sciagaczrm do wozka na nozki a dopiero wycielam material hihi i na tym stoje
Mi kocyk mama śliczny na szydełku zrobiła , teraz robi kuzynce. Oliwcia ja miałam taką spokojna ciążę bezobjawowa z synkiem , może i tobie chłopczyk się szykuje . Rozumiem twoje obawy ale jak to mówią co ciąża to inna a i inaczej przechodzi się z chłopczykiem i dziewczynka .
Anetko ty też teraz zadbaj o siebie .
Paulina, a jaka książkę piszesz? O czym?
Alicja zaczęłam pisać o maltretowanej kobiecie. Jej mąż zostaje zamordowany a ona trafia za kraty. Ale tak jak pisałam ostatnio mniej czasu na to mam a szczerze już prawie rok ja piszę haha. Może dziś jak mąż pojedzie do pracy i skończę czytać bo muszę sobie trochę przypomnieć.
Ale cicho. Ja poszłam o 17 do koleżanki aż dom dalej mieszka haha i posiedziałem trochę. Chłopaki się wyszaleli. Teraz młody już wykapany i się bawi.
A ja mam dziś chyba dzień na refleksję napisałam posta na blogu gdzie od wieków nie pisałam baaaa nawet tam nie wchodziłam no i odpaliłam maszynę do szycia hihi
powstał kocyk ze ściągaczem do wózka taka osłonka na nóżki dla Małgosi wcześniej uszyłam do tego ochraniacze na pasy a w planach jeszcze mufka dla mnie
Ale piękne!!! Chcialabym umiec szyc:) Gdzie kupilas materialy?
Desiraya dziekuje bardzo tkaniny kupione na stronie Minky i Tkaninki
Sylwia ty to masz talent
Ja dziś pierwszy raz robiłam podpłomyk ale dziewczyna smakowały. Mąż na nockę pojechał to już 7 z rzędu.
Wchodzę dzi do łazienki a tam moja Zuza przed lustrem i mówi do mnie “widzisz jak debil wyglądam, zobacz jak włosy mi stoją” wiecie co jeden kosmyj jej odstawal haha zaczyna się.
Paulina e tam talent maszyna sama szyje pisanie ksiazki to jest cos
…
Padam na twarz obie panny spia mnie zaczyna bolec glowa no i plecy mnie bolaaaa
Mi tak marzy się maszyna ale mój to na mnie krzyczy żebym skończyła to co zaczęłam haha. Ja idę moje panny spać położyć i idę czytać dlaej swoje wypociny
Też bym chciała umieć szyć. Niestety nie mam talentu.
Ja dziś wymiotowalam. Mąż pojechał samochód naprawiać. Ja źle się czułam. Więc mąż zadzwonił po mojego brata i brat siedział z małą, a ja spałam do 14. Potem poczułam się lepiej i poszłam na obiad do rodziców, a na kolację do teściów. Jutro mam gości. Więc będzie biała kiełbasa i ryby. Ale już mężowi powiedziałam, że to on będzie smazyl bo ja na zapach nie wytrzymam. Ale zauważyłam, że jak wstane i coś zaczynam robić to mi się robi niedobre potem zjem i wymiotuje. Jak tylko wstane to jedzenie musi stać na stole i jak pierw zjem to jest dobrze. Albo w ogóle pierwsze jedzenie będzie lądować w łazience. Teraz mąż będzie mieć na rano do pracy to ja będę od razu sobie robić dwa śniadania i jedno jeść od razu, a drugie przed 8 by na 8:30 być na zajęciach z córką. Jak wymiotuje to muszę się położyć.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.