Paulina zapraszam z przyjemnością bym się z tobą poznała
Zamarancza pozdrowię pozdrowię
Witaj na forum #teamLOVI!
Paulina zapraszam z przyjemnością bym się z tobą poznała
Zamarancza pozdrowię pozdrowię
Szybko minęło co? 15 lat jakos bo miałam kolo 14 lat . a znamy sie można powiedzieć ze z podworka. Taka paczkę przyjaciół stworzylismy kiedyś. Z 10 osob czy nawet więcej czasami i trzymalismy sie razem ladnych pare lat. A pozniej sie trochę to rozmylo. Ale z zamarancza przyjaźnie sie dalej.
Agniejeska w sobotę chrzest miałam ei robić stópek ale mój mówi a umów się i idz więc kuje żelazo kupi gorące
Zamarancza napisałam pozdrowiłam
Małgosia śpi a ja sie nudzeeeeeee powinnam sprzątać czy coś a mi się nie chce … pochmurno jak nie wiem pewnie lujnie jak będę musiała iść po Oliwkę albo jak będzie czas wyruszać na tańce
Paulina tak to ta z mieszkaniem co walczyła z biurem nieruchomości
Oliwcia na pewno kiedyś uda się spotkać. W tym roku nie damy radę jechać ale w przyszłym roku na wakacje z pewnością pojedziemy
Agniejeska to super taka przyjaźń ja w sumie mam 2 takie stare znajome. Jedna to moja kuzynka haha druga koleżanka z podstawówki. Ale też mieszka daleko i już nie widzimy się tak często.
Oliwcia jak mała. Śpi czasem trzeba wypocząć. Ja dziś też bez sił cały dzień pada więc taka zamulona dziś jestem.
Wogole pospalam sobie w poludnie
A dalej spać mi się tak chce ze masakra.
No szkoda ze Alex już nie zaglada
Aleks jest obecnie w górach z dzieciaczkami w swoim domku i ma kiepski tam internet kazała was pozdrowic podziekowac o przesłać buziaki
Dziewczyny juz po kąpieli Małgosia po Cyc właśnie ma zamiar zasnąć nie dawno wrocilysmy z tańców i tak dzień nam zlecial
Sylwia dziękuję Odwiedzi nas na forum…?
Paulina tak to ta co szukała mieszkanie. Ma Frania i Zosieńkę
Agniejeska ja już nie mogę się doczekać waszej wizyty. Mam już strój mozemy jechać na basen Michał ma wolny tydzień to nas zawiezie
Sylwia to korzystaj skoro mąż cię namawia ;-).
Zamarancza podjedziemy. Moja siostra z piotrusiem tez chetna
Zamarancza powiedziala ze jak bedzie miała lepszy dostęp do Neta to sie odezwie
Ale wam zazdroszcze tych spotkan … Malgosia właśnie zasypia
Dużo osób się wykruszylo ale właśnie Alex mi tak w pamięci utkwila i agusia jeszcze
agniejeska bardzo mi się podobają koronki tez patrzyłam kółka ewentualnie te miętowe ale jednak odpuszczam póki co, jak zdecydujemy że lecimy na wakacje to poszukam czegoś żeby na szybko wsadzić małego ale póki co stopuje z wydatkami bo w niedługim czasie i tak czeka nas niezłe czyszczenie konta
oliwcia oj wybrałabym się na stopki chętnie ale jakoś mam obawy zostawić mojego ssaka póki co, dopiero pokonaliśmy skok i się normuje więc może za jakis czas skorzystam z profesjonalnej usługi bo jednak samemu to nie to samo
Zauważyłam że sporo dziewczyn zamilkło z czasów mojej początkowej bytności na forum, czasami zastanawiam się co u nich słychać. Ale fajnie też że co raz nasze grono się powiększa i sporo osób zostaje
Ja dziś usypiając małego zasnęłam póżniej starszemu sie umaniło zasypiać ze mną a nie z tatusiem i też zasnęłam haha mąż mnie obudził na końcówkę meczu Śmiać mi się chciało z samej siebie
Dzisiaj przyszło mi zamówienie z Samiboo i w komplecie otulacz z podusią na otulaczu jest taka nieduża ale widoczna plamka, taka żóltawa może to z farby z nadruku ale kurde wygląda jakby mucha się zesrała za przeproszeniem
Napisałam do nich bo kurcze za taką cenę liczyłam, że będzie idealne. W II gatunku rozumiem jakies plamki barwnika ale tu Nieusatysfakcjonowana jestem. Zobaczymy co odpiszą. Ale reszta zamówienia super.
Ja jeszcze siadam zrobić zamówienie online w Rossmannie żeby jutro tylko zajść i odebrać i chyba lece dalej spać , bo mały dzisiaj miał dzień susła spał bardzo dużo i obawiam się że czeka mnie pobudka w okolicach 5
Ja dziś negatyw wystawiam na allegro bo zamawiałam kamerki do samochodu i wadliwe przyszły. Mieli mi wysłać nowe później napisali że pieniądze zwrócą i tak 3 tygodnie minęły ale zła jestem.
Moje dzieciaczki śpią a ja jakiś serial włączyłam o wirusowe więc obejrzę trochę i też do spania
Agniejeska dokładnie tak jest. Jak zrobie z tych samych składników co są w sloiczku to też wymiotuje. Jak zje kuony to już nie. Ale i tak trzeba córce jedzenie wciskać.
Paulina jak będziesz w Włocławku to zapraszam do siebie.
Ale się rozpisalyscie ciężko was nadrobić. Ja będę się niedługo wybierać do Włocławka. Szukam kiecki na wesele, a z moją wagą to ciężko. W Włocławku są dwa sklepy gdzie mają ładne sukienki i może uda mi się tam coś wybrać. Ja dziś byłam u męża w pracy zawieść zwolnienie i potem do torunia do przychodni ale nie udało mi się nic załatwić i muszę jechać w czwartek jeszcze raz. Córka wieczorem robi się marudna i chcę już do domu. Miałam obejrzeć film ale od wczoraj córka nie daję. Może jutro się uda.
Tez pamietam Aleks ale mi jakos bardziej utkwiła mama arka i martynki. Tez jej ostatnio nie widac.
Aneta my kiecki kupujemy na giełdzie / targu. Ceny niższe niz w sklepach ale nie mam pojecia czy w wloclawku sa jakies bo maz to zawsze tam po ciuchy do wzorcowni jeździł.
Zuzka ostatnio daje mi popalic, moze zaczęły ząbki wychodzic. Ale jest okropnie, jak nie na recach to caly czas ryk. Uspakaja sie jak dostanie przeciwbolowy ale to daje tylko w skrajnych sytuacjach jak juz nic na prawde nie pomaga jej uspokoić przy filipie nie wiedzialam co to znaczy ze ząbki wychodza bo on to wgl ma bardzo wysoki próg bolowy. A mala to taka typowa dziewczynka delikatna i wystarczy ze filip niechcący ja puknie to zaraz płaczem reaguje.
W bydgoszczy jest giełda byłam tam kilka razy. Ale znając podejście mojego męża to nie będzie mu się chciało jechać tyle kilometrów na zakupy. Mogłabym jechać sama tylko tu pojawia się problem jeżeli chodzi co z córką. Mąż się z nią zostanie ale leków to jej nie poda bo on się nawet nie spojrzy na godzinę. Już tak było że ja wyszłam z domu do fryzjera a on leków nie podał. Jak się go zapytałam czy podał córce leki to nie. Takich sytuacji było więcej. Nawet jak wychodzę to muszę mu o wszystkim przypominać. Nawet będąc na mieście sama muszę kontrolować co się w domu dzieję. Odpocząć normalnie się nie da. Teraz mąż jest na L4 i też córka może z nim w łóżku leżeć a on i tak jej leków nie poda. Zresztą była sytuacja gdzie ja go poprosiłam żeby córce leki podał to był zdziwiony że to już ta godzina i tak podał leki że wszystkie wyplula. Nawet się tym nie przejął. Po czym córka miała ataki. Od tamtej pory tylko ja podaję leki córce. Córki u teściów zostawić nie nogę bo w razie ataków teściowa córce leków nie poda na powstrzymanie ataków. Sama mi to powiedziała. Nawet się jej nie dziwię. Ale dla mnie nie jest to kompetentna osoba do zajmowania się moim dzieckiem bo w razie czego ja muszę być w pobliżu. Z Mają mamą mogę spokojnie córkę zostawić i iść do miasta czy do fryzjera. Mama jej bez problemu poda wszystkie leki nawet gdyby córka miała atak. Ale też ma lata wprawy w zawodzie to też jest inaczej i wie co robić. Ale mama pracuję po 24 godziny na 24. Więc też nie chcę jej córką obarczac choć uwielbia spędzać czas z wnuczką. Ale to jedyna osoba gdzie mogę iść coś załatwić i nie myśleć co się dzieję w domu i co chwilę patrzeć na zegarek która to godzina i dzwonić żeby podać leki córce. Tylko zostawiając córkę z mamą mogę się zrelaksować i stresować. Nas dziś obudziła teściowa od samego rana telefon. Nawet córka się obudziła i od tamtej pory się bawi. Mąż poszedł jeszcze spać, a ja już się z córką bawiłam. Ale się w głos śmiała.
Hej Dziewczyny;) ale u nas upal. Córcia niestety dakej średnio ze spaniem. Najbardzuej spokojna jak leży ze mną, ale ja wtedy nic nie mogę zrobić… nie wiem czy kiedyś to się zmieni…
Paulina super strój. Pięknie w nim wyglądasz.
Magros to dobre wiadomości. Super że macie szybki termin. A takue prywatne echo serca często trzeba robić?
Agn i co z tą chustą? Znalazł się nowy kupiec?
Odpisali Ci coś z Samiboo?
Aneta kochana a Ty znowu w rozjazdach.
Rewers trzymaj się. Dużo cierpliwości.
Witam. Kurcze wiecie że ja dziś spałam do 10 prawie masakra. Zuza przyszła i bawiła się z julkiem a wyrodna matka spała.
Teraz na szczepienie czekamy dziś ostatnia dawka 6w1
Evelin u was upał u nas zimno i deszcz
I dziękuję
Anetko Sory że to napisze ale twój mąż jest nieodpowiedzialne w kwestii leków. Jak można zapomnieć o podaniu ich.
Anetko na pewno się spotkamy
Agn_kaw ja biorę Małgosie ze soba na stopy ooooooooooo mam nadzieje ze nie będę tego żałowała
Aneta kiedy bedziesz kiedy ??? Na ul. Kościuszki otworzyli nie dawno sklep z odzieża xxl od rozmiaru 40 i podobno maja spory wybór ja osobiscie kupilam u nas kiecke na hali i tez wcale nie malutka jak bys miala czas i ochote to może jakas kawka ???
Slonce na zakupy tylko bez faceta bo tosz to z nimi to skaranie boskie … Bierz mała ze soba bedziesz przymierzac kiecki to ja ci moge na nia spojrzeć damy rade
Rewers w niedziele mamy zawsze tak zwany pchli targ a wzorcownie uwielbiam
zwlaszcza jak są wyprzedaze hihihi
My już po szczepieniu. W przyszłym tygodniu mamy pneumokoki i koniec szczepień.
Ja uwielbiam zakupy z moim mężem. Zawsze mi doradzi czy dobrze wyglądam czy nie. Ostatnio przymierzam 2 pary spodni i pytam które mogę wziąść a on ze obie haha
Paulina no to super … Ja z moim to raczej ciągle ja jemu muszę doradzać a nie on mi hihihi choć ostatnio pojechalismy do CCC po buty i wzielam sobie szpilki z Lasockiego on sobie lakierki tez Lasocki a nagle tekst a sandalkow jakis nie potrzebujesz do chodzenia ?? Idź sobie wez więc kułam żelazo póki gorące sama bym normalnie kupiła szpilki i wrocilq do domu a tak to zostawilismy tam kupe kasy bo jeszcze buty dla Oliwki makabra ,…
Ps. Wspolczuje szczepien my nadal nie szczepione
Dzień dobry
U mnie dzieci śpią tzn moje bo mam jeszcze w pakiecie dzisiaj siostry 7latka:p ale on sam się już sobą zajmuje . Boskie uczucie haha ale jeszcze kilka lat
Nie zatwierdziłam wczoraj zamówienia w Rossie poszłam dzisiaj stacjonarne a tam nic z tego co chciałam wkurzyłam się sama na siebie tak cieplo dzos u nas o 9 rano na temrometrze w cieniu 30stopni ale wyszlismy i tak w sam raz bylo bonslonce zaslonuly chmury delikaynybwiatr powiewal ale cieplusko. Od jutra burzebi deszcze podobno woec dzis jeszcze raz wyjdziemybna spacer by wykorzystać pogodę
Evelin wisi dalej, piszą kobitki ale bez konkretów póki co, zobaczymy może kiedyś pójdzie w dobre ręce;)
Z samiboo odpisali dziś z samego rana że wysyłają dziś kuriera z nowym otulaczem mam zapakować stary i ten sam kurier odbierze, pewnie wrzucą w IIgat. Co prawda tło tego leśnego wzoru jest bardziej bure niż myślałam ale śliczny jest sam w sobie
jak coś to polecam, wybrałam już wózek w przescieradelko nowe, bo migiem wyschlo po praniu
Paula i dobrze zrobiłaś, mi niekiedy głupio było pisać czy składać reklamacje ale ostatnio już nie mam skrupułów i widze że firmy są naprawdę fajne w większości przypadków i bardzo dbają o klienta. Albo ja mam takie szczęście trafiać na nie.
Anetka no to fakt niepoważne że strony męża można choćby budzik nastawić… ale jak się chce to można A jak się nie chce to wymówka zawsze się znajdzie niestety… przykre to bo sama wiem jak nawet na 15min do sklepu wylece i zostawiam chłopaków z kimś to niby są bezproblemowi pod względem zdrowia A i tak lecę biegiem i mysle, głupie.to jest ale tak mam… dlatego u Ciebiebtym bardziej zrozumiałe. Grunt że w awaryjnych sytuacjach choć mama jest no ale jednak mąż mógłby się podciągnąć w tej kwestii…
Rewers pokładów cierpliwości i oby córci szybko minęło:/ wiesz to chyba od płci niezależne bo mój starszak tez taki wrazliwiec, wręcz u mnie w otoczeniu to dziewczynki twarde babki a chlopcy nadwrazliwi:p
Oliwia szacun haha ja bym się obawiała że szogun mój zaraz zechce żeby z nim chodzić i nie wytrzyma w gondoli ;/ mąż mi właśnie mówił żeby iść z młodym A starszskiem się zajmie ale jakoś nie mam przekonania;p wiec daj znac jak to u was wyszlo moze i ja zaryzykuje:p no i powodzenia :)))
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.