Martaq no to chyba zdecydowanie lepiej, aby do wtorku akcja sie rozkręciła. Życzę Ci tego i życzę powodzenia i duużo siły!
Evelin dobrze, że bez znieczulenia ogólnego. Ale już wszystko okej po zabiegu?
Mnie tu troszke mniej. Mały dokazuje i daje mi mega popalić. Stał sie okropnie niedobry, bunt dwulatka… Nie spodziewałam się, że jest on tak trudnym okresem. Czasami juz chce mi się wyć…
Mariee sto lat … Jeszcze zdążyłam z życzeniami. :-).
Martq trzymał kciuki zeby się zaczęło. Mi wywoływało poród na 4 dzień już. I 3 dni wywołać nie mogli. Mam nadzieje ze u ciebie bedzie bez wywoływania.
Agata S , mariee, evelin , rewers , agn_kaw…Dziękuję za gratulacje i ze pamiętaliscie ze tak mi zalezalo na tym laktatorze i jestem szczęśliwa ze sie udalo…nawet noe liczyłam ze moze sie udac…jak przeczytałam.niektóre opisy jakoe były piekne…ale jestem mega przeszczesliwa;-) i nie moge sie doczekać jak w wrześniu przetestuje;)
Paulina skąd takie podejrzenia. Może szykuję ci jakaś niespodziankę. Musicie szczerze porozmawiać.
U mnie córka od samego rana miała atak. Cały dzień spędziliśmy w domu. Córka dziś wyjątkowo miała rehabilitację. Ogólnie córka dziś się czuła dobrze jakby ząbki nie szły tylko po drzemce była marudna. Córka teraz jeszcze nie śpi.
Paulina a czemu tak sadzisz? Może tak tylko ci się wydaje kochana.
Aneta o 1 w nocy córka ci jeszcze nie spi?
Ewcia ja ci gratulowalam na watku konkursowym. :-). Super ze wkoncu ci sie udalo. :-).
U nas dolna jedynka się przebiła częściowo bo ją czuję, ale mały wywalił mi w nocy 38,5, dostał ibuprofen, a po 8 godzinach miał 39,5. Wszędzie piszą że tak wysoka temperatura nie może być przy ząbkowaniu i to na bank jakaś infekcja. Jak jutro też będzie gorączka to idziemy do lekarza, a ja już naturalnie mam zawał z nerwów. Co myślicie o takiej temperaturze przy ząbkowaniu?
Agniejeska dziękuję Bardzo sie ciesze ze bede mogła przetestowac ten laktator elektryczny juz niedługo w wrześniu;) a maz juz pojechał do pracy, niestety dop bedzie za 12dni…a pogoda taka nijaka u nas tylko 12stopni, wiatr i zimno i czasem mrzawi…niestety, także caly dzien w domu. Paulina to napisz czemu tak myslisz? Moze tylko tak.Ci sie wydaje ze maz Cie zdradza…na pewno wszystko sie wyjasni.
Hej Dziewczyny;)
U nas dzisiaj średnia pogoda. Strasznie wieje.
Malutka właśnie je sobie, ale chyba bardziej przez sen bo karmimy się na leżąco. (Karmicie czasem tak swoje dzieci?)
Zamarancza chyba tak. Myślę że lepiej córci jak ma bardziej sprawny język.
Mam nadzieję że bunt Twojego dwulatka szybko minie ;*
Ewcia do września już niedługo:D Na pewno będzie zadowolona z laktatora
Paulina dlaczego tak myślisz? Chyba czas na poważną rozmowę z mężem…
Ewa trzymam kciuki żeby temoeratura spadła. Ale chyba taka gorączka przy ząbkowaniu jest akceptowalna.
Tak córka się obudziła bo ząbki idą. Dziś była trochę marunda ale dopiero po południu. Dziś sobie odespalam i potem do kościoła. Było nawet ciepło do pewnego momentu, a później wiatr się zerwał w momencie i deszcz. Jeszcze pojechaliśmy po męża wujka i babcie i pojechaliśmy do męża siostry na imieniny. Wiadomo jak przywjezlismy to i odwiezlismy ich z powrotem do domu. Przynajmniej tak wypadało. Mąż po zabiegu nie chciał pić to ja trochę wypilam ale też nie za dużo bo jednak ja muszę w nocy wstawać to trochę kombinowalam by dużo nie wypić, a tak to co chwilę chcieli kolejke. Więc na trzy butelki wypilam cztery kieliszki. Jeszcze pojechałam z mężem po chleb i bułki świeże prosto z piekarni.
Dzień dobry, ale sie.spalo, spalam do 9z synkiem…trzeba.korzystać puki jeszcze nie urodziłam bo w wrześniu urodze i synek do przedszkola to zaczna sie pobudki;-) ale puki co korzystam;) diotra mowila ze moze wpadnie z dziećmi to mi.sie rozerwie i synkowi, maz niestety.juz wczoraj pojechał do pracy i teraz dop bedzie za 12dni;( nie wiem jak.to zleci;-( ale mam nadzieję ze szybko.zleci. miłego dnia dziewczyny.
Ja już z córką po rehabilitacji jestem i będziemy za chwilę jechać do torunia na badania. Zobaczę jak to będzie i co to bezie przez telefon nie chcieli udzielić praktycznie informacji albo nie wiedzieli o co chodzi.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.