My juz po zabiegu. Młoda była bardzo dzielna. Ale za to ja bardzo przeżywałam na szczęście jest już po wszystkim. Język całkiem inaczej wygląda i pracuje. Pani doktor powiedziała że skrócenie było duże. Powinna być zdecydowana poprawa w ssaniu tylko wiadomo na nowo teraz trzeba rozbujać laktację. Córcia teraz biedna śpi po tych wrażeniach.
Rewers włoski szybko odrosną :*
Agn z doradcą jestem cały czas w kontakcie także wierzę że bedzie dobrze:)
Aneta dobrze że lekarka w końcu się wzięła za coś. Trzymaj się Kochana.
Ewcia ogromne gratulacje. I Tobie w końcu się udało;*
Młoda chudnie zamiast przybierać na wadze Laktator w ruch i przykaz dokarmiać modyfikowanym. Jest mi przykro, że nie daję rady z karmieniem wlasnego dziecka. Na dodatek ona z butli też dużo nie zjada więc boję się, że przy kolejnym wazeniu będzie jeszcze gorzej.
Dobry wieczór dziewczyny Właśnie zaskoczył mnie dziś mail od Redakcji, że wygrałam wkładki <3 super niespodzianka a całej Redakcji pokłony za to jak szybko wyłonili zwicięzców. Ewcia ogromne gratulacje, miałam nadzieję że brałas udział i że expert trafi w Twoje ręce :))) ale się cieszę
U nas dzisiaj lato powróciło, pralka chodziła na okrągło do wieczora ale tak wszystko pięknie schło, że nawet kołdry poprałam byliśmy na długim spacerze, zahaczyłam o ogrodniczy i Jyska. Kupiłam nowe doniczki, bo mieliśmy kilka lat takie na poręcz balkonu gdzie z dwóch stron była donica ale strasznie dużo musiałam tam włożyć sadzonek a i kolor mi się znudził, więc oddamy gdzies po rodzinie a od tego roku będą jasne i takie normalnie zawieszane z jednej strony Nakupiłam różnych kwiatków moja mama jak zobaczyła stwierdziła że nijak jej się to nie widzi i że niezły wymysł hahah no cóż widac mam specyficzny gust
A jeszcze zapomniałam się pochwalić, wczoraj byliśmy ze starszakiem naszym u stomatolog i ma wszystkie ząbki zdrowe :)) Dzielny był mimo że śpiący i zmęczony, ale dał radę
Jutro rabo chłopaki idą na ostatnie zajęcia z piłki w tym sezonie, a po południu przychodzą do nas w odwiedziny moje przyjaciółki bo jedna wyjeżdża na całe wakacje
Aneta dziwna ta lekarka, szkoda że wczesniej nie zaproponowała wam wizyty no ale najważniejsze że postanowiła łaskawie przyjąć, daj znać czy coś więcej postanowiła.
rewers nie jest źle, serio i tak uroczy jest :))) My się zbieramy do fryzjera ze starszym ale ciągle jednak sama podcinam mu włoski bo się boje że przezyje szok jak go zobacze w krótszych albo jakoś wystylizowanych. Nie wiem jakoś mam obawy i ciągle to przekładamy… A u was następnym razem będzie wiadomo zeby ciąć dłuższą końcówką, grunt że to tylko włoski, miesiąc i odrosna
Mariee gwiazda Przykre że pominęli organizatorkę bądź co bądź jedna z najważnoiejszych osób, redaktor fajtłapa…
Evelin uff na takie wieści czekałam Mam nadzieję, że ułatwi Wam to karmienie
Hej dziewczyny u nas dzisiaj nie miałam czasu na nic nawet zjeść od rana do kościoła potem objad młodemu i sprzątanie, pojechałam do miasta załatwić kilka spraw i prosto na ognisko wróciłam o 23 kapiel i teraz nadrabiam zaległości na necie.
Rewers włosy odrosna a mały i tak jest słodki cukiereczek nawet z tymi włosami.
Paulina chcesz wydać tą swoją książkę? Czy piszesz tylko dla siebie?
Widocznie musiałam postawić ją przed faktem dokonanym. Teraz czekamy jak to wszystko będzie się rozwijać. Dziś córka miała dwa delikatne ataki. Jeszcze córce odroczyla szczepienia bo córka miała odroczobe do końca czerwca i było potem można ją szczepic odpowiednią szczepionka. Teraz gdy ataki występują to już zaszczepić córki nie można musi być co najmniej trzy miesiące bez ataków by można było szczepic córkę. Szczepienia dalej odroczone. Ale zapomniała nam wydać kartki którą się zanosi do rodzinnego że dziecko ma dalej odroczone szczepienia. Więc i tak musimy jechać po tą kartke specjalnie. Ja idę spać. Córka teraz śpi a jest marudna na ząbki. Więc jak w nocy wstanie to ja będę z nią siedzieć.
Ang_ fajnie, też mi się marzą kwiaty na balkonie niestety posiadamy tylko balkon 1x1m chyba, że wiszące ale tylko na zewnątrz, ale to już może za rok
Marta staraj się myśleć pozytywnie, życzę wam żebyście się rozkręciły z laktacja, buziaki dla Marysi:*
Evelin to teraz powinno być tylko lepiej
Aneta trzymajcie się ciepło :*
Wgl Gratuluję wygranych ! My też dostaniemy wkładki , tylko mojej małej się nie spieszy do nas, żebyśmy mogli je przetestować :(( 4 dni po terminie jesteśmy i czekamy, czekamy…
Byłam właśnie na konsultacji, u małej naszczescie wszystko w porządku, KTG ok, wody i łożysko w porządku, tylko porodu nie widać, szyjka zamknięta i od tyłu :((
Witam się urodzinowo już jako 29 latka
Jak ten czas szybko leci, niedawno miałam 18…
Mąz chciał zrobić mi prezent i zabrał Zuzię na salę zabaw, ale jak tylko wyszli Iga zaraz wstała i po odpoczynku
Dostałam kwiaty i bon do spa.
Martq - daj znać Niech moc będzie z Wami
Paulina - a z czego masz internet?
Martq moze jeszcze sie ruszy. Ale jak cos to wywołania nie ma co sie bac, ból moze jest troszke wiekszy ale szybciej sie urodzi.
W ciazy to wlasnie jest najlepsze ze dzisiaj jeszcze wszystko zamknięte a w nocy rozwarcie do porodu
Polecam dobrze wykorzystać meza / narzeczonego , wtedy tez pomoże i moze sie ruszy
A ja dzisiaj miałam wychodne pierwszy raz od huhuhu, maz dal sobie rade z dzieciaczkami - to najwazniejsze bo nie powiem balam sie ze nie Ogarnie. Jak weszlam do domu to wszystkie zabawki wysypane na pokój, bałagan niesamowity ale Filip szczęśliwy ze tatuś sie z nim bawi. W nagrodę ze juz wróciłam musialam posprzatac. Ale kupilam sobie sukienke na chrzest i Zuzce sliczniutki bielutki komplecik. Mialam nie kupować takiego tylko na raz ale jakos mnie urzekl. Najwyzej po chrzcie sprzedam.
A my do domku przyszliśmy właśnie. Dziewczynki dziś przyjechały więc pewnie od jutra się zacznie.
A jeszcze jutro moja kuzynka chce swoją core przywieźć więc będę miała domowe przedszkole
Mariee to sto lat :*
Ja mam internet z Orange wiecznie jakieś problemy sa
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.