"po niektorych ezczepionkach nie mozna podawac surowych owocow bo moga wywolac goraczke. "
szkoda mojego czasu; DDDDDDDD
a wylapalaas slowa co powiedzieli mi przed.szczepieniem.czy tylko kumasz polowe wypowiedzi. mojego takze na.zazdrosci"starych wyjadaczek" po ktorych az scieka.zazdrosc. pozdrawiam was dwie.weteranki
tego co piszesz w ogóle nie rozumiem gdy aż buchasz nienawiścią; D
tak jak chcesz tak odbierasz to co pisze. pewnie dlatego ze pisze ciagloscia bez emotoikonek. ale coz. niech bedzie papam nienawiscia… nie mam za co ciebie nie trawic skoro ciebie nie.znam. a z tego co pamietam sama korespondpwalas z grupa mam na temat mojej celi. ale to juz twoja sprawa. wylaczam sie z rozmow.z toba. sama nawtykac i wygadac kpmus mozesz a innej mamy czepiqsz sie ze wygaduje vos tobie. pamietaj jak ty komus tak ktos tobie
Ja w ogóle nie rozumiem Twoich problemów - o to w tym wszystkim chodzi; Nie rozumiem tego co piszesz; D!
Ja o Twoim dziecku?? Mnie Twoje dziecko nie obchodzi i nie mam potrzeby go obgadywać - mam masę swoich problemów; ) i wcale nie potrzebuję mówić komuś o Twoich; ))
Cześć dziewczyny
Chciałam wrócić do Was w tym miesiącu, bo w sierpniu jakoś nie miałam czasu na forum.
Widzę, że zrobiła się na forum niezbyt miła atmosfera i nie wiem czy ten powrót ma sens…
A Ty dalej zaczepiasz? Mało Ci? Widzisz że skończyłam dyskusję z Tobą to czego jeszcze chcesz? Nie życzę sobie żebyś coś pisała w moim kierunku,zrozumiano?
Miło że są dziewczyny z którymi można pogadać. U mnie dzisiaj straszny upał, 35 '. Nie lubię takich upałów
Szczególnie jak noce są upalne
Miałam tu nie wchodzić ale jakoś mnie tu ciągnie
Dziewczyny ale upał… synek non stop marudzi, jeść nie chce a do tego te bolące dziąsełka gdzie te zęby?
bo zwariuje
samanta nie obgadywalas mojego.dziecka tylko pisalas ze mba i z innymi mamami na temat tego czy moge jej kupic chste do noszenia skoro jest nieuleczalnie chora i ma problemy neurologiczne. czytaj ze zrozumieniem bo nie dziwo ze nic nie rozumiesz. przykre rzeczy piszesz. nie zmuszam abys interesowala sie moim dzieckiem. ja sie interesuje dziecmi mam z forum co u nich slychac ale po tym co piszesz to… szkoda mi slow powaznie
ewa u nas tez na nowo marudzenie sie zaczelo…potok sliny a zebow ani widu.ani slychu… do tego ta parnota na dwprze na zmiane z deszczem gr
Hej kochane…
Ja to jak zwykle nie moge znalezc czasu boziu wyobraz sobie co bedzie jak Miska zacznoe chodzic wtedy to juz wogole nie bede wiedziala jaki jest dzien.
Ale wiecie co, ja tu wchodze i co widze ? Ze redakcja was upomniala, mysle sobie co sie dzieje?!? Az wrocilam sie kilka stron wstecz i wiecie co jestem w kompletnym szoku!!!
Dziewczyny co tu sie dzieje, czy na dobre forum trafilam? Czy to napewno lovi? Zrobilo mi sie jakos dziwnie…gdzie jest ta stara przemila atmosfera? Co to za zgrzyty! ???
To milo ze stare mamy wracaja i to one najlepiej znaja forum wiec jak z radami to glownie uderzalabym do nich mi psoboscie jest tez zal ze reszta jak to zawsze mowila Madzia “cioć lovinek” tak zadko albo nawet wcale juz nie zaglada.
Kurcze dziewczyny dajcie spokoj !
Roxi i Gosiu bardzo dziekuje za mile slowko to fajnoe ze mimo tego ze naprawde zadko jestem to jednak ktos pamoeta i wspomina
Roxi bo wiesz nie ma to jak u siebie jak to mowia male ciasne ale wlasne
Samanta nie tylko Ty zaczelas od tamtego ogolnego ja tez wylalam przy nim wiele lez smutku i radosci
Ja staram sie nikogo nie ignorowac jesli jednak mi sie zdarzylo to przepraszam, moj kazdy dzien za dniem leci bez pamieci czasem zastanawiam sie “kurcze jaki dzisiaj dzien?” Czasem zerkne tutaj czesto jak nie mam czasu od razu zaznaczam ze niecofne sie do tylu bo poprostu brak mi czasu.
Ewelina popieram Twoje slowa
Aga moja Miske tez cos ostatnio pogryzlo tylko ona miala takie male krostki bardzo czerwone podejrzewam ze to komar, po 4 dniach calkoem.znikly.
Co do owocowek to noe gryza
A apropo pajakow, wiedzialyscie ze jak spimy to pajaki wchodza przez rozne otwory do naszego ciala?
AmiAga ja wlasnie tez nie wiem co tu sie porobilo…
Syba mi sie tez tak czesto robilo jak na tablecie pisalam.
Ewelina no to masz juz starszaka w domu drugiego moj chrzestniak tez poszedl do pierwszej klasy
Beata jest sens jest niktore dyskusje trzeba puszczac miedzy uszami
ja to zawsze powtarzam nie moj cyrk nie moje malpy i sie nie wtracam
A u nas wczoraj godzinny bunt po szczepieniu, kolejne dopiero w listopadzie.
U nas strasznoe goraco nie ma czym oddychac…
Pozdrawiam lovinki oraz redakcje
Wiecie co? Ja nie jestem stara… ; )
Nie potrzebnie wchodziłam tu, bo tu nie mam czego szukać; )
Wolę dać coś od siebie; )
Spokojnej nocy; )
Iza ja od kilku dni chpdze zakrecona. a moj partner to juz totalnie… co chwila pyta czy to dzis niedziela… pol dnia siedzimy i szukamy jakiegos mieszkanka bo te ktore wynajmujemy okazalo sie byc baardzo zimne w pore zimowa. malo igrzewane. nie widze abym siedziala w mrozie z Cela… wiec kolejny klopot.na glowie…
Samanta nie rezygnuj z ogólnego, zostań tu ze mną plisss
Aga a jeszcze widziałam że miałaś / masz problem z pogryzienien… Ja tak jak Samanta już myślałam że młody ma ospe bo był wysypany cały, ale pani w aptece poleciła mi fenistil i po 3 dniach śladu nie było. Tylko nie wiem czy 9 miesięczne dziecko może go używac, ale proponowano mi też jakaś maść naturalną od 1 dnia życia, tylko zabij mnie a nie mogę sobie nazwy przypomnieć…
Fenistil na pewno może bo maluszki wiem,że nawet używają jak mają alergie ale może zwykłe wapno? u nas znowu kolejne krosty idę jutro kupic bo szału dostanę…
U nas po burzy dzieć się bał,siedział na mnie i nie mógł zasnąć. Ehh całe szczęście że koniec…Tak było słychać u nas jakbym na zewnątrz była…
no nie dam rady; D
Roxi a Ty wiesz, że wapno (chodzi Ci o to do picia?) jest do podawania od 3 r.ż.? ; )
Ale ja już Starszakowi też już raz dawałam; ), gdy go strasznie wyspało po selerze jak był mniejszy - to tylko tak dla wiedzy o tym wapnie; )))
serio? no popatrz a moim koleżankom ich pediatrzy zalecali nawet dla 2 miesięcznych maluchów. Ja jeszcze nie podawałam bo u lekarza to my tylko na bilansach jesteśmy i nie znam sie na żadnych lekach przez to. Myślałam że skoro im tak karzą dawać to faktycznie można
Cześć,widzę że o starym,dobry ogólnym mogę zapomnieć,bo NIGDY nie będzie takiej atmosfery jak kiedyś i NIGDY nie będzie już takich dziewczyn jak kiedyś.
Judyta,Ewelina,Samanta,Andżelika,Madzia,Magdalena,Ula,Gosia,Ewelina :***
Samanta serio z tym wapnem? Młody Calcium brał już tysiąc razy i to lekarz nam przepisywał.