Wątek ogólny (Część 1)

Aga juz od kilku miesięcy zdarza nam sie w kazdym wątku odchodzic daleko od tematu.

Aga na pewno jej przejdzie oby jak najszybciej i oby nie cierpiała biedulka.
Pewnie, że odchodzimy od tematów, jak to kobiety, ale faktycznie żeby znaleźć konkretną odpowiedź trzeba się nieco namęczyć. :wink:

Nikt nie zmusza do komentowania “bez sensu” watkow, skoro to tak wam wadzi :wink: porady kazda mama przeciez moze znalezc w watku który jest pisany przez forum lovi, nie wierze ze któraś z was wertowala komentarze aby znalezc jakies stare odpowiedzi…

A poza tym wyszukiwarka wyszkukuje takze watki z komentarzami wiec wystarczy w nia wpisac haslo. A tymczasem uciekam komentowac bezsensownie watki bo przeciez czasu coraz mniej…

Aga,mój też był tak pogryziony ! normalnie myślałam,że to ospa ale niestety nie ehh…Lekarz kazał czekać czy coś się rozwinie a tu zniknęło… A cały w krostach jest nie wiem co to gryzie :confused: wkurza mnie to juz…

A ja witam wszystkie mamy :slight_smile: bo ostatnio rzadko zaglądałam… Roczek,przeprowadzka ehh… ale już wszystko się skończyło na szczęście i mogę żyć w spokoju :slight_smile:

Roxi wyprowadzka zagranice tak jak bylo planowane!?

Oj Roxi to ciesz się jak najdłużej tym spokojem. :slight_smile: Zadowoleni z przeprowadzki?
Odpukać na szczęście mój syn jeszcze nie miał żadnych krost, a jak mu wyskoczą to dzięki Waszym wypowiedziom postaram się przedwcześnie nie panikować. Jestem początkującą mamą i powiem szczerze, że ciężko byłoby mi wpaść na to, iż krosty mogą wyskoczyć od pogryzienia przez jakieś paskudztwo.

Aga nie uwierzysz alw mój synek dzisiaj rabo wstał z bąblami na rękach :confused: takie jak ma Twoja córcia tylko nie ropne… masakra… ale się wystraszyłam ale pod koniec dnia już się troszke zmniejszyły… Ciekawe co to pogryzło

A co do tego żeby się poczuć jak w gronie przyjaciółek to samemu czasem trzeba by było być MIŁYM i przyjaznym… a dopiero później od kogoś oczekiwać…

Ewa jeszcze dodam swoje bezsensowne MASZ RZCJE aby nabic kolejnego Komcia hehe

Małgorzata trafiłaś w sedno… Zawsze pod koniec miesiąca było tak że aktywność się wzmagała :slight_smile: i to nie prawda że liczy się jakość komentarzy tylko ilość, widziałam już tu takie rzeczy że głowa mała… Jeśli zależy Ci na jakiejś nagrodzie to pisz wszędzie gdzie się da. A najlepiej to już wejść w jakąś dyskusję z inną mamą pod wątkiem. Wtedy ilość masz gwarantowaną… Nie ważne o czym, ważne by komentarz był!!! Taka smutna prawda… Nie mówię że wszyscy tak robią, nazwami profilu wymieniać nie będę. Nie przeglądałam wątków to być może tych osób już nie ma…
Euforia a to o oczekiwaniu to do mnie?? Skąd możesz wiedzieć czy jestem miła czy nie? Hmm? A jeśli chodzi Ci o konkretną sytuację to przytocz wymianę zdań, choćby tak w skrócie.

A po co te nerwy? Czy to forma zazdrosci? Aby nawet kome towac watki z mama jedna na zmiane k gadac o byle czym trzeba miec czas, znajdzie chwile czasu i nadawajcie byle co, a nie zgrywacie wielkie fair play, bo nagrody za to nie będzie niestety. Dobranoc

Niestety nie ma tu funkcji wiadomości priv żeby popisać z jakąś mamą na osobności. Chyba po to to forum jest żeby podyskutować…
Pod jednym wątkiem napisałam jednej mamie żeby korzystała z wyszukiwarki i miałaś o to problem… a już nie ważne… nie bede przecież komentarzy nabijać.

Euforia, jeśli przeczytałaś regulamin to wiesz ze wątek ogólny nie liczy się do nagród, i jeśli masz potrzebę pogadania o , dupie Maryny " to możesz zrobić to tu, a nie pod innymi wątkami. A potem są sytuacje że jeśli chcę czegoś poszukać to muszę przewertować 10 stron z komentarzami o niczym żeby znaleźć to czego potrzebuje. Miałam już tak nie raz.
Dobrze pamiętam tamtą sytuację, naskoczyło kilka dziewczyn w tym i Ty na inną za to ze nie mogła znaleźć czegoś wyszukiwarce i powielila wątek! Mi wyszukiwarka do tej pory nie wyszukuje niczego i jeśli ktoś zwrócił by mi za to uwagę to wk #@|&ła bym się nieziemsko.
Xania, Ty też pewnie wiesz że za ogólny nie punktujesz to co niedoinformowaną strugasz?

Żadne kilka dziewczyn tylko napisała Artan i ja…
Ehh po co wróciłaś jak Ci tak wszystko przeszkadza?
Szkoda pisać… dobranoc

Aniu niestety nie :frowning: pisałam wam że od rodziców. I ja sama z maluchem to ciężko to wszystko ogarnąć :frowning: ,

Małgorzata,tak zadowoleni ! w końcu u siebie :slight_smile: nie ma jak “swoje” cztery ściany w których nikt mnie nie doprowadza do szału :slight_smile:

Ja tam też przyszłam tu na ogólny kiedyś i pisały do mnie raptem kilka osób,np. Niunia i może ktoś jeszcze a tak zero odzewu :slight_smile: ale gdzieś to miałam,wiadomo że były tu osoby już zgrane i nie czułam żeby chciały te osoby kogoś nowego do grupy,bo wiadomo wtedy tematu mniej z taką osobą jest bo jest w końcu nowa… Ale nie kłóćcie się nie ma powodu żeby psuć sobie nerwy bo to bez sensu :slight_smile:

Euforia a to Ty Tu rządzisz że mówisz kto ma wracać a kto nie? Jak Ci się nie podoba to co pisze to po co się odzywasz? Hmm? Zaczepki szukasz? Pierwsza się tu do mnie odezwałaś to na co liczyłaś? Że zwieszę głowę w dół i Ci nie odpowiem? Nie znasz mnie… Artan podała linki naprowadzające do odpowiednich wątków, a Ty po co pisałaś? Żeby się popisać czy zwrócić na siebie uwagę? Jeśli to drugie to zwróciłaś tylko że moją i to Ci chyba nie po nosie co? Ciesz się że Ci Samanta uwagi nie zwróciła tylko ja.
Roxi ja się nie kłócę, ale jak ktoś mnie atakuje to odpowiadam.
I nie mówię że wszyscy mają mnie witać jak księżniczkę, zwykłe cześć by wystarczyło, tym bardziej że to osoby na ogólnym stwarzają atmosferę i witają mamy, wcześniej tak było przynajmniej… zresztą nie jestem zupą pomidorową że każdy musi mnie lubić :smiley:

hah judyta nie strugam niedoinformowanej napisalam to w kontekscie sarkastycznym. nie buzuj sie tutaj. to ty nie jestes od tego aby innym mamom dyktowac gdzie maja pisac a gdzie nie.

Xania ja nie muszę tego dyktować, od tego jest regulamin, przeczytałaś? Czy tak dla zasady komentarz dodałaś?

a co Ty nie czytalam ja tu nabijam tylko pkt na lovi i nic wiecej po co mi tracic czas nas czytanie wole komentowanie. tym komentarzem koncze z Toba dyskusje. i zycze powodzonka w wygranej. czasu coraz mniej a emocje w tobie rosna rowno