Wątek ogólny (Część 1)

a dla zasady.moja droga to siedz sobie w tym watku do jutra nawet bo tylko tu jedynie mozesz z kims w temat wejsc

Dziewczyny przegięłyście i to mocno. Co Wy chcecie od tej Judytki? Dziewczyna miała fajne wspomnienia z lovi, chciała wrócić, grzecznie się przywitała, a nawet ponownie przedstawiła dla nowych. Jak dla mnie super sprawa i pełna kultura osobista. A tu nie dość, że została zignorowana to jeszcze na nią naskoczyłyście. Żenada. Mnie osobiście byłoby smutno na jej miejscu. I faktycznie nikt nie potrzebuje rozłożenia czerwonego dywanu tylko zwykłe hej wystarczy. Po prostu nie rób nikomu co Tobie nie miłe.
Daję przykład Judyty, ale mnie czasami też jest przykro, jeśli coś napiszę czy dłuższego czy krótszego, a tu niekiedy zero odzewu. Nie mówię żeby wychwalać moje pomysły, ale chociaż napisać, że ktoś uważa inaczej, a nie traktowanie jak powietrze. Roxi ma rację, niektóre mamy są ze sobą zżyte, ale chyba można o kimś zdanie wspomnieć chociaż z szacunku.
A że Judyta pisze, iż ten wątek jest o pisaniu co ślina przyniesie na język ma rację-taki regulamin. Przyznaję, że niekiedy też odchodzę od tematu w innych wątkach, ale staram się być z Wami na bieżąco. Przecież ta stronka jest po to żeby sobie pomagać, integrować się ze sobą. Jak można kogoś wyrzucać z grupy??
Dobra, będę teraz szastać loginami, trudno. Taka AmiAga. Kobietka ma gadane, nawija o wszystkim i niczym, ale zawsze z pełną kulturą, często rzuci poradą i nikogo nie omija. Następna Niunia. Ostatnio rzadko bywa, ale stara się pogadać z każdym, nikogo nie odtrąca. Inne: Roxi, aga, oliwia, samantKa,kumpela, judytka. Głównie dzięki Wam się tu dobrze czuję. Zawsze zagadacie do każdego. Pewnie któreś pominęłam za co przepraszam, ale jestem tu od niedawna, więc wybaczcie, ale nie pamiętam dobrze loginów.
Nie chcę się z nikim kłócić, wręcz przeciwnie. Niejednokrotnie żartowałam do męża, że idę pogawędzić na forum, że fajnie tu itd.
Narażam się na hejty, ale cóż. Pamiętajcie tylko, że nie chciałam nikogo urazić, ani tego, aby ktoś się przez kogoś tu źle czuł.

Roxi no to bardzo się cieszę i delikatnie zazdroszczę, bo póki co o własnym m mogę pomarzyć, ale grunt, że się w miarę dogadujemy z domownikami. :slight_smile:

ahh to też niewłasne (do własnego jeszcze daleko :frowning: ) ale wynajęte… Po prostu pożarłam się z rodzicami do tego stopnia że nie było w yjścia. Ale wyszłam na tym chyba lepiej,w końcu czuję że żyję :slight_smile:

Cześć dziewczyny

Cześć dziewczyny. Witam wszystkie mamy.
Na forum jestem jtroszeczkę od czerwca tego roku jakiś mi nie po drodze tu zaglądać chyba ze względu na to że niektóre wypowiedzi t tak nie mają odzewu.
Mamy znające się wcześniej mają łatwiej i trochę faktycznie ciężki się przebić nowym.
Wszystkie was szanuje i nie chce się wdawać niepotrzebnie w jaką kłótnie która tu widzę nastała.
Bardzo polubiłam forum Lovi chyba dzięki temu że mogę duet tu wypowiedzieć Małgorzata trochę przykro że mówisz że piszę o wszystkim i o niczym no oki może w wątkach wnoszę za dużo siebie ale to chyba przez to że lubię pełne wypowiedzi a nie wyrwane z kontekstu jak co nie którzy. Nie zmieniam tematów żeby nie robić bałaganu. Trochę się po prawie nie będę zawalić was opisami…
Bardzo miło mi się czyta niektóre wypowiedzi z mam będących na forum. Artan Klio beata74 Rikitikitam… I pewnie niektóre pominąłem przepraszam faworytki zawsze pomocne :slight_smile:

Kobitki kochane może te spory nie mają sensu każdy widzi jak jest…postaram się częściej tu zaglądać :slight_smile:
Pozdrawiam was wszystkie.

xaniab przesadzasz wiesz? Jesteś strasznie nie miła a Judyta zwróciła Ci uwagę nie bez powodu - ja rozumiem, że forum jest od komentowania ale w każdym wątku po jednym zdaniu byle tylko poklepać to po co to? Chyba po to tu jesteśmy, by przekazywać sobie wartościowe rady a nagrody są nie za klepanie tylko właśnie treściwą pomoc.
Tu możemy sobie klepać o czym chcemy, na każdy dowolny temat - po to, to miejsce jest i nie bez powodu poprzedni legendarny ogólny miał tyle stron; )
Na forum był porządek, w wątkach było to co miało być a cała reszta działa się na ogólnym.
Raczej wątpię by Judyta tu była dla nagród; D

Przyszłam, robiłam podejście do ogólnego kilka razy i za każdym razem byłam olewana, więc tu nie jest tak jak kiedyś…

Tak poza tym to cholernie mi przykro, że “Ogólny wątek” od którego wszystko się zaczęło został skasowany… Tam pierwszy raz się na forum przedstawiłam i robiłam to jeszcze milion kolejnych razy. Właśnie tam “dorastał” mój Starszak, rodziły się przyjaźnie, tworzyły konflikty; ), straciłam Maleństwo, przeprowadziłam się, ogłosiłam wiadomość o drugiej wysokiej ciąży no i przeszłam całą drugą (trzecią) ciąże oraz relacjonowałam informacje o porodzie… Ech ; ‘’’ (

Xania jak widzisz to nie tylko ja mam o Tobie takie zdanie, więcej osób zauwazyło co wyprawiasz, nie jest Ci wstyd teraz?? Mi na Twoim miejscu by było.
Gdybym walczyła o nagrody to pisałabym o niczym w wszystkich wątkach po kolei. A nagrody mam serdecznie gdzieś, bo moje dziecko ma już 2,5 roku i nie są mi potrzebne do niczego. A co boisz się że konkurencja Ci rośnie? Nie martw się, ja i tak nie wygram a nawet jeśli to Ci oddam te nagrody bo po tu jesteś, prawda?
I wiesz gdybyś tu była kiedyś to nie musiała byś tak zażarcie walczyć, bo wcześniej byłyśmy tu dla siebie a nie nagród! Ale mam nadzieję że Redakcja zacznie się przyglądać Twoim pseudo wypowiedziom. Redakcjo, wręcz proszę o To bo takiego bałaganu tu nie było nigdy! A Ty biegnij Dziewczyno do innych wątków , cześć" napisać bo nowy miesiąc, nowe nagrody.

Roxi aha wynajęte. No pewnie zawsze to coś i faktycznie bez ,zbędnego towarzystwa". :slight_smile: no i jak piszesz nie ma to jak święty spokój…

Syba witaj. :)Od dawna na forum?

AmiAga bardzo przepraszam, bo ja Cię tu raczej skomplementować chciałam, ponieważ bardzo podobają mi się Twoje wypowiedzi, podejście do innych matek na forum i w ogóle za całokształt, ale przez moje nieskładne pisanie niechcący Cię uraziłam. No cóż. Wiadomo, każdy ma swoje faworytki nikomu nie powinno się mieć tego za złe to fakt.

SamantKa, no racja. :slight_smile:
Widzę, że mnóstwo wspomnień masz tu na lovi. Tak naprawdę faktycznie kawałek życia można tu spędzić.

Judytka pozazdrościć tylko tamtych czasów na ogólnym, ale może kiedyś i tu będzie się każdy świetnie czuł. :wink:

Małgorzata oj pięknie było :slight_smile: nawet sobie nie wyobrażasz. Zero nienawiści, zawsze dostało się pomoc, wsparcie ogólnie było super.

samantka jestem tu dosc dlugo i zqzwyczaj kazde rozmowy tak wygladaly. judya nie ma mi za co byc wstyd. nie mawz na kim wyladowac stresu to czep sie czegos innego. zawsze mozesz zmienic forum tak jak pisala Ewa. szkoda mi slow na was

mam chote to pisze jednozdaniowe kom. wy nie jestescie tu od oceniania.

roxi zawsze to na poczatek cos dobrego. my takze zaczynalismy od wynajem a skonczylo sie na swoim. teraz akurat jesyesmy w trakcie zamiany chatki na mniejsza.

Pozwolę się wtrącić jako “emerytowana” użytkowniczka forum :slight_smile:
xaniab uwierz mi że nie jesteś tu wystarczająco długo żeby widzieć jak było tu wcześniej :slight_smile: Jeszcze zeszłe wakacje kochana było tu po staremu i razem rodziłyśmy z niektórymi dziewczynami :wink: Zawsze dziewczyny wpadające tu (nawet nowe!) były ciepło przyjęte i NIGDY nie spotkałam się z sytuacją żeby ktoś nam zarzucił, że go olaliśmy…myślę więc że pisanie “że zawsze tu tak było” nie przystaje komuś kto jest tu zdecydowanie krócej niż my. A z pewnością najwięcej to wie tu Samanta bo ona jeszcze pamięta dziewczyny które były przede mną i Judytą.
Atmosferę tutaj świetnie obrazowało też to że niekiedy nie było mnie kilka godzin a do nadrobienia było ponad 10 stron.

Dlaczego przestałam pisać? Przez to, że mój syn zrobił się bardzo absorbujący a wątki do ogarnięcia są ciężkie. Wszędzie jest prawie offtop i żeby znaleźć jakąś wartościową informację jest ciężko. W końcu nie bez powodu są wątki na konkretny temat i nie bez powodu jest wątek typowo offtopowy. Wcześniej zawsze jak się odbiegało od tematu jedna drugą upominała i zaraz uciekała tu z myślą o osobach z zewnątrz że w Naszym bezsensownym pitoleniu nie znajdzie tego czego szuka. I przyznam to na co zwróciła uwagę jedna z dziewczyn- kiedyś byliśmy tu dla siebie a nie dla nagród…i niekiedy czas który poświęcałyśmy na wątek ogólny nie starczał nam już na pozostałe wątki i “walkę o nagrodę” …a jak już żeśmy pisały to konkretnie.

Cerien pięknie napisane. Na pewno nie jedna z nas bardzo chciałaby żeby Wasze czasy powróciły. :slight_smile:

Co to się tu porobiło?..

Ehh a tak fajnie czas tu spędzałam. Widze że sie skończyły miłe wpisy… a więc uciekam… Może tu czasem zaglądne, jak atmosfera się zmieni

Znowu mi się wpis nie pojawił cały. Macie E-maila do lovi ? Cześć dziewczyny

Na forum jestem juz spokojnie 8-9 miesięcy i fakt jest taki ze kiedyś było inaczej

Tak się wkurzyłam z tym telefonem, że uruchomiłam laptopa…
Napisałam już do redakcji… Nawet jak edytuje i wkleję mój cały komentarz od po chwili znika :confused:

W skrócie popieram małgorzate, samantkę i inne dziewczyny :slight_smile:

Forum lovi uwielbiam, za to, że jesteście Wy dziewczyny, służycie poradą, szybko odpowiadacie na pytania i wątpliwości, pocieszacie i wspieracie, redakcja też uważam że jest w porządku :wink:

Ewelina ( Cerien) dobrze to ujęłaś. Ale to jak grochem o ścianę. Nie przetłumaczysz! :slight_smile:
Euforia i trochę się zagalopowałaś, nie Ty będziesz mi mówić na jakim forum mam pisać. wyganiasz mnie stąd? Jakim prawem? Nie potrafisz podać sensownych argumentów swoich wypowiedzi to idź dalej nabijać pkt na innych wątkach. Nie wiesz jak tu było wcześniej, zaatakowałaś mnie bo napisałam że kiedyś było super i pisząc z dziewczynami każda się czuła jakby pisała z przyjaciółką…