Hej dziewczyny.
Lilka staram sie zagladac ale przyznaje szczerze czesto mi sie poprostu nie chce, jak mam chwile np wieczorem kiedy Miska juz spi to siadam wygodnie w fotelu wlaczam jakis film i delektuje sie lamka wina (jak np wczoraj)
Jakos ciezko mi sie zorganizowac, w dzien wpadne na sekunde na fb , innym razem spraawdze poczte jeszcze innym jeszcze zlapie jakis konkurs i zabraknie mi zawsze czasu zeby do was zajrzec, ale postawilam sobie warunek ze musze zagladac czesciej i teraz jak wlacze komputer to najpierw Lovi a potem inne sprawy
Małgorzata nowa mama? A ile ma Twoj maluch? chlopiec czy dziewczynka? Ja jestem Iza a Marysia za tydzien skonczy 5 miesiecy
U nas niby nie ma tragedii ale jednak zabki dokuczaja.
Syba ja mojej mamy i szwagierki (chrzestnej Miski) wcale nie musialam prosic po prostu zapytalam i sie zgodzily Ja ciasta pieklam z 40 stopniowa goraczka ale jakos dalam rade
Oj tak kupujac wychodzi drozej napewno. A moze zapytaj moze ktos by sie zgodzil ci pomoc? napewno wyjdzie was duzo taniej. a i wiadomo swoje jest duzo lepsze od kupnego.
A to zdjecie z kasa to inicjatywa meza Koniecznie chcial udokumentowac Miski prezent (krzeselko do karmienia w ktorym siedzi to prezent od chrzestnej i kartki oraz pieniazki jeszcze mala zrobila taka smieszna minke
Ewa dziekuje
Dzisiejsza noc super Kupilam smoczek do butelki z otworem szybszego przeplywu, o 18 Miska zjadla kasze i o 19 poszla spac o 24, 200ml kleiku w butelce i spala do 6 rano
Wiec noc wysmienita
Roxi dziekuje
oj tak czas pedzi nieublaganie, ja pamietam te przeplakane dni w szpitalu, dokladnie rok temu o tej porze dowiedzialam sie ze zostane mama A teraz moja mala terrorystka ma juz 5 miesiecy, aby patrzec i bedzie pol roku za kolejne pol rok
ale leci…
A Twoj maluch no coz to teraz juz niedlugo mozesz wygladac jak pierwszy raz pojdzie do przedszkola KOchana to skoro tak placzesz za tym ze tak rosnie to moze czas na drugie?