Wątek ogólny (Część 1)

Aleks i dobrze. Szukajcie sobie mieszkania w razie gdyby tamci faktycznie się zdecydowali. A. Między czasie pokazuje mieszkanie innym chętnym. Zawsze to jest szansa że ktoś kupi a jak nie to istnieje nadzieja odnośnie tamtych.

aleks1983 nigdy nie wiesz czy ktoś nie potrzebuje na już coś :wink: patrzy w fajnej lokalizacji nie drogie,blisko do pracy to biorę :wink: Jak ktoś ma kasę to może szybko się zdecydować :wink: a w jakim mieście szukacie?

U nas w Jastrzębiu.
No zobaczymy,moze akurat po ich powrocie cos sie ruszy…
Tylko zla jestem bo tu termin coraz bliżej i wiem ze mniej czasu bede miała w razie czego na,szukanie czegosnowego czy zalatwianie spraw papierkowych

Cześć, miło być w waszym gronie.

witamy:)

aleks1983 trzymam kciuki :slight_smile: Wszystko się wyjaśni…
A Ty tak się nie przejmuj…będzie tak jak ma być :slight_smile:

Aleks nie stresujące się tylko, może oni na tych swoich wakacjach pogadają i wrócą z decyzją, trzymam kciuki, oglądajcie mieszkania, żeby w razie sprzedaży swojego szybko poszło bo termin niedługo :wink: oj fajnie by było jakby się udało z mieszkaniami

Mam o niczym innym nie marzę tylko o tym żeby oni wrócili i się odezwali Że chcą
wczoraj było tak ciepło i mówię do męża O kurczę Lato idzie coraz cieplej się robi ,a mąż na to No i trzeba by było zamienić mieszkanie bo nie damy rady
mieszkamy na czwartym piętrze wszystkie okna na jedną stronę ciężko zrobić jakiekolwiek przewiew w mieszkaniu od dachu grzeje niby zasłony rolety Ale tak czy siak i tak jest parno A to dopiero zaczęło robić się ciepło gdzie tam u pały
pamiętam jak byłam z Franiem w ciąży 2lata temu to były te takie wielkie upały w Polsce to myślałam że to urodzę
w nocy wstawałam i Otwierałam drzwi wejściowe żeby zrobić lekki przeciąg w mieszkaniu ,nie było czym oddychać

To niech tylko temp spadnie jak ci chętni się pojawia :wink:

No ostatnio byli wcześnie rano około 9.00 jeszcze nie było tak źle
Poza tym jeszcze nie było takiego upału
najwyżej pozpuszczam rolety i będę głupa rznela

Zapraszaj rano, tak powiedz w biurze, że np małe dziecko masz które jest marudne popołudniu czy coś tam :stuck_out_tongue_winking_eye:

aleks1983 to faktycznie macie duszno i parno w domu jak są upały…a to tak źle się funkcjonuje…
Koleżanka ma okna od zachodu…o matko gorąco strasznie po południu.Wszystko się nagrzewa i rolety własnie mało co dają.A od dachu też się nagrzewa…
My na parterze mamy mało słońca tylko troszkę z rana jak słońce wstaje…a może to i lepiej.A w sypialni zawsze chłodno i dobrze się śpi.
Niech to szybko się u Was wyjaśnia bo się zamęczycie…a potem może być jeszcze ciężej jak upały się rozkręcą :wink:
A Mama ma rację.Najlepiej zwalić na dziecko i zapraszac do mieszkania koło 9-10 i potem już mieć z głowy

No tak ale nie wszystkim kupującym odpowiadają poranne godziny więc tak źle i tak nie dobrze.
Aleks mam nadzieję, że po wakacjach się odezwą i sprzedasz mieszkanie i będziesz mogła spokojnie odetchnąć.

Zobaczymy już dużo nie zostało za tydzień mają wrócić Może się odezwa
jak zasłonie rolety to nie jest tak źle W dużym najwyżej zrobię dużo prania wywiesze na balkonie to będzie fajnie chłodno

Również Aleks życzę powodzenia- by Ci się udało sprzedać jak najszybciej

Dzięki Dziewczyny

Cześć, fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam

Witamy

kochaniutka, witamy, witamy serdecznie!

Witamy :wink: