Aleks i dobrze. Szukajcie sobie mieszkania w razie gdyby tamci faktycznie się zdecydowali. A. Między czasie pokazuje mieszkanie innym chętnym. Zawsze to jest szansa że ktoś kupi a jak nie to istnieje nadzieja odnośnie tamtych.
aleks1983 nigdy nie wiesz czy ktoś nie potrzebuje na już coś patrzy w fajnej lokalizacji nie drogie,blisko do pracy to biorę
Jak ktoś ma kasę to może szybko się zdecydować
a w jakim mieście szukacie?
U nas w Jastrzębiu.
No zobaczymy,moze akurat po ich powrocie cos sie ruszy…
Tylko zla jestem bo tu termin coraz bliżej i wiem ze mniej czasu bede miała w razie czego na,szukanie czegosnowego czy zalatwianie spraw papierkowych
Cześć, miło być w waszym gronie.
witamy:)
aleks1983 trzymam kciuki Wszystko się wyjaśni…
A Ty tak się nie przejmuj…będzie tak jak ma być
Aleks nie stresujące się tylko, może oni na tych swoich wakacjach pogadają i wrócą z decyzją, trzymam kciuki, oglądajcie mieszkania, żeby w razie sprzedaży swojego szybko poszło bo termin niedługo oj fajnie by było jakby się udało z mieszkaniami
Mam o niczym innym nie marzę tylko o tym żeby oni wrócili i się odezwali Że chcą
wczoraj było tak ciepło i mówię do męża O kurczę Lato idzie coraz cieplej się robi ,a mąż na to No i trzeba by było zamienić mieszkanie bo nie damy rady
mieszkamy na czwartym piętrze wszystkie okna na jedną stronę ciężko zrobić jakiekolwiek przewiew w mieszkaniu od dachu grzeje niby zasłony rolety Ale tak czy siak i tak jest parno A to dopiero zaczęło robić się ciepło gdzie tam u pały
pamiętam jak byłam z Franiem w ciąży 2lata temu to były te takie wielkie upały w Polsce to myślałam że to urodzę
w nocy wstawałam i Otwierałam drzwi wejściowe żeby zrobić lekki przeciąg w mieszkaniu ,nie było czym oddychać
To niech tylko temp spadnie jak ci chętni się pojawia
No ostatnio byli wcześnie rano około 9.00 jeszcze nie było tak źle
Poza tym jeszcze nie było takiego upału
najwyżej pozpuszczam rolety i będę głupa rznela
Zapraszaj rano, tak powiedz w biurze, że np małe dziecko masz które jest marudne popołudniu czy coś tam
aleks1983 to faktycznie macie duszno i parno w domu jak są upały…a to tak źle się funkcjonuje…
Koleżanka ma okna od zachodu…o matko gorąco strasznie po południu.Wszystko się nagrzewa i rolety własnie mało co dają.A od dachu też się nagrzewa…
My na parterze mamy mało słońca tylko troszkę z rana jak słońce wstaje…a może to i lepiej.A w sypialni zawsze chłodno i dobrze się śpi.
Niech to szybko się u Was wyjaśnia bo się zamęczycie…a potem może być jeszcze ciężej jak upały się rozkręcą
A Mama ma rację.Najlepiej zwalić na dziecko i zapraszac do mieszkania koło 9-10 i potem już mieć z głowy
No tak ale nie wszystkim kupującym odpowiadają poranne godziny więc tak źle i tak nie dobrze.
Aleks mam nadzieję, że po wakacjach się odezwą i sprzedasz mieszkanie i będziesz mogła spokojnie odetchnąć.
Zobaczymy już dużo nie zostało za tydzień mają wrócić Może się odezwa
jak zasłonie rolety to nie jest tak źle W dużym najwyżej zrobię dużo prania wywiesze na balkonie to będzie fajnie chłodno
Również Aleks życzę powodzenia- by Ci się udało sprzedać jak najszybciej
Dzięki Dziewczyny
Cześć, fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam
Witamy
kochaniutka, witamy, witamy serdecznie!
Witamy