Wasze sposoby na dbanie o wygląd

Dokładnie mam tak samo :joy:
Uwielbiam moje długie włosy ale na codzień są spięte w koka. Jak tylko je wyprostuje i rozpuszczę to korci, żeby je spiąć. Oczywiście jeśli chodzi o ścięcie to jak przychodzi co do czego to pozostaje przy podcięciu końcówek :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Niestety nie :face_holding_back_tears: Jeśli raz-dwa razy w miesiącu wyjdę to już jest sukces!

Olejowanie tu dużo pomaga, a przynajmniej mi pomagało

Ja tez teraz w ciazy to caly czas tylko zwiazane

Mi tez wlasnie pomagalo ale tu tez wazna systematycznosc :sweat_smile:

1 polubienie

Tak. Ja staram się raz w tygodniu olejowa włosy. Jak mam dzień, że wiem, że nigdzie nie idę to lekko moczę włosy, na to nakładam żel aloesowy i na to olejek. Mam różne, ale najlepiej mi się chyba sprawdza olejek macadamia. Trzymam na głowie kilka godzin

2 polubienia

No muszę to w końcu zrobić :see_no_evil:

Narazie testuję trójkąciki z rossmana :see_no_evil: a potem zrobię to olejowanie

1 polubienie

O właśnie słyszałam też same superlatywy o tych maskach w trójkątach z Isany, a co jestem to zapominam je kupić :rofl:

One są dla mnie super, pierwszy raz kupiłam i jestem zadowolona

1 polubienie

Tez zakladam zel aloesowy lub pantenol pianke jest dobra jako podklad pod oleje

A co to za trojkaciki ? Sprawdza ci sie ?

Muszę kiedyś to wypróbować

Tak sprawdzają się, podeślę jutro zdjęcie :smiling_face:

Takie maski do włosów od Isany

Są takie rodzaje i dla mnie lepsza chyba różowa :slight_smile: chociaż dwie są spoko

3 polubienia

O ta różowa to chyba nowość! One są super na wyjazdy, bierzesz parę i włosy fajne są a nie trzeba tych butelek wozić

Teraz jest na nie promocja :smiling_face:

Kurcze, w moim Rossmannie to nigdy nie ma tych trojkacikow, ile razy chciałam wypróbować to były pustki. Jak przetestuje cię to dajcie znać czy są takie fajne :smiley:

Hmm muszę się skusić na ta różowa i zobaczyć czy będzie spoko na wakacje