Wasze sposoby na dbanie o wygląd

Ja tez tez czas bym czesciej znajdywala ale najgorzej to sie zapisac , zeby to tak szlo z ulicy wejc i wolne miejsce :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja zapisuję chłopaków do fryzjera z miesięcznym wyprzedzeniem.

Ja musze tez tak zaczac bo syn wtedy chodzi z dlugimi wlosami bo ciezko sie wbic w godzine :grinning:

Ja właśnie na grzywkę czasami wpadałam z miejsca, albo dzwoniłam, że jestem w okolicy i czy mogę wpaść. Umówić się to dla mnie nie problem, jeden telefon. Nauczyłam się takie rzeczy załatwiać od razu, bo kiedyś dużo takich telefonów czy do fryzjera, czy w innej sprawie odkładałam

Ja ostatnio zaszalałam i tez tak w przyplywke empocji chyba… scielam wloscy o 40cm!!! I tego dnia bylam jeszcze szczesliwa… ale nasteknego uuz tegi zalowalam :stuck_out_tongue:

Bardzo lubie chodzic do fryzjera choc zawsze sie boje hahaha. No i teraz chodze dwa razy w roku max bo tyle to kosztuje ze szok.

Ja też po ciąży jak mała mi zaczęła chwytać za włosy postanowiłam że zetne i z długich za łopatki zostały mi takie za ucho. Jak ja się męczyłam z nimi dopóki nie odrosły choć trochę by można je było związać w kucyk maly. Teraz czekam aż urosną do obojczyków

Dokladnie ostatnio poszlam do nowego i 370 zl :frowning: przewaznie chodze co 3 msc bo przy blondzie szybko widac odrost :[

To prawda, te ceny są straszne. Ja jakiś czas zapuszczałam i farbowałam w domu ale profesjonalnymi farbami, jak poszłam na odrost i nadanie kształtu plus toner i zobaczyłam cenę to się przeraziłam ze tak wzrosły ceny. Teraz jak potrzebowałam iść żeby zrobić coś z włosami przed chrztem to też zapłaciłam cenę jak kiedyś za full opvje

Ja nie farbuje. Chodze tylko na scinanie / podcinanie. Ale niestety przy dlugich wlosach ceny w warszawie zaczynaja sie od 150zl.
Jak chcialam znowu trwala to mi krzycza 700zl… jedna powiedziala 550 ale jakas weganska formula i jak pokazala zdjecia to… taki nielad mam jak caly dzien zwiaze wlosy w koka, a ja chce loki

Super, że podejmujesz działania, żeby poprawić sobie nastrój i poczuć się lepiej :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Bardzo się cieszymy, że znalazłaś idealne sposoby dla siebie na poprawę samopoczucia :heart:

1 polubienie

Ekstra! Takie małe rytuały są bardzo ważne :raised_hands: :revolving_hearts:

Ja mam tak do biustu ale nadal nie moge sie pogodzic ;p ah te hormony… :face_with_peeking_eye::rofl:

Ooo tak , a w środę umówiłam sie na henne i regulację brwi i rzęs :blush::blush::blush: ahhh to będzie moje popołudnie :heart_hands::coffee:

Często się udaje zorganizować takie wyjścia? :heart:

A ja mam takie odrosty, nie ma kiedy zrobić nowych :rofl::see_no_evil: piękne są te z panterką

Tak a propos swojej duszy to właśnie się dowiedziałam że zaraz koło mnie No w sumie na piechotę to będę miała 3 minuty z domu otwiera się bawialnio-kawiarnia :heart_eyes: planują się otworzyć za miesiąc i mam nadzieję że im to wypali i będę miała gdzie spotykać się z dziewczynami na pyszną kawę czy herbatę i ciastko

1 polubienie

Ooo , ale super ! I jeszcze tak blisko

Ooo 40 cm to juz sporo, odwazna :stuck_out_tongue_winking_eye: