Czytałam wczoraj o tym bonie i podobno dlatego tamtego nie przedłużali właśnie kolejny raz bo ma wejść nowy
Jestem ciekawa co znowu wymyślą
W sumie ciekawe co bedzie jaki ten bon na co i do kiedy i za ile;)
Ja nie słyszałam o bonie tylko , że mają podwyższyć 500+ na 700+
Fajny by był ten bon wiele osób skorzystało z niego szkoda tylko że w ten sposób chcą nam znów mydlić oczy jedno dają drugie zabierają nie ma nic za darmo
Nie słyszałam, że mają być bony.. fajnie jakby było można z nich skorzystać
ja też nie słyszałam o takim bonie
Ja słyszałam i o tym że mają podwyższyć 500 plus i o bonie i zagłębiłam się w temat i to są tylko takie dyskusje plany, nic poważnego. A artykuły ciągle o tym piszą żeby w nie klikać bo każdy jest ciekawy że będzie coś więcej.
ja słyszałam gdzieś o 500+ ale tylko dla pracujących i o bonie turystycznym 1000 zł na dziecko, ale masz rację oni tylko na razie tak gadają
niby 500+ dla pracujacych a co z dziećmi na wychowawczym?
Jeżeli jesteś na wychowawczym to zaliczasz się do pracujących
Też nie słyszałam nic o bonach a nawet nic mi się o uszy nie obiło że 500+ mają zwiększyć
Wooo;)
Ja ostatnio czytalam ze moze od czerwca byc bon tutmrystyczny 1000 ale nie jest to nigdzie potwierdzine wiec taka info jak by nie pewna zostaje tylko czekac;)
Czyli tak jak w większości przypadku nie pozostaje nam nic tylko czekać :)
Ja tam się nie zagłębiam w to ,bo puki co tylko narazie lecą różne propozycje :) Nic jeszcze nie jest w pewnych planach :)
1000 zł na dziecko bonu turystycznego szczerze mówiąc wątpię ,że wejdzie :) Sporo by wyszło patrząc ,że niektórzy mają rodziny wielodzietne :)
Tez mysle podobnie, ja w tym roku stawiam na wycieczki jednodniowe ze wzgledu na mala bo z nia jazdy nie sa luksusowe wiec poko co glowa mnie nie boli o bon turystyczny;D
Ten bon pewnie byłby dla dzieci np do 2lat które nie dostały tego poprzedniego bonu turystycznego. Wątpię, że dadzą na każde dziecko bo duzo to wyniosłoby...
A do kiedy można składać wnioski o te bony turystyczne jak to wygląda?
Jeszcze nic nie jest zatwierdzone jeżeli chodzi o bony.
Mi dzisiaj znajoma powiedziała że te bony turystyczne można było składać tylko do końca marca wiec jak się nie złożyło to przepadło