Zazwyczaj mam cykle 30-31dni…Dziś 34 się kończy.Jest nadzieja ale miałam też cykl 38 dni więc wszystko możliwe że okres nadzwyczajnie się spóźnia…
Zastanawia mnie dalej to USG i nic nie było widać,bo może za wcześnie,a endometrium niby 2 faza a okresu nie widać.
No ja ciągle żyję na pełnych obrotach.Stres też mnie dopada zwlaszcza w pracy a tu nie zaprzeczę…
Owszem z krwi by wyszło w 100% ale nie chce mi się płacić znowu za bete i chodzić po szpitalu do labolatorium,bo w centrum korki są bo drogi remontują i ulice pozamykane.
agniejeska przewiduję owulację że miałam koło 15-16dc…
rewers342 super by było jakby u mnie historia wyglądała podobnie
magros powiem Ci że ja mam co jakiś czas bóle podbrzusza zwłaszcza lewej strony.Czekamy razem na rozwój wydarzeń ja się zajmuję pracą w 100% jak jestem w pracy bo nie ma co rozmyślać.Będzie co ma być.
A jaki śluz masz?
Darka, ja też bym nie poszła na betę, skoro zdarzały Ci się dłuższe cykle, ja mam zazwyczaj 29-30 dni. Ostatnio okres przychodził bez ostrzeżenie. Dostawałam silnego bólu i za chwile już był. A wczoraj całe popołudnie mnie ćmiło podbrzusze.
Śluz mam biały, gęsty, typowy taki niepłodny.
To albo masz bardzo długie ponad normę 2ga fazę cyklu albo cos zaskoczyło. :-). Oby to drugie. A ja wchodze jak tylko zobaczę nowy post na obydwa Darki wątki bo bardzo chciałabym zeby wam sie udało. Pewnie dlatego ze sama sie tyle starałam i wiem co to znaczy. Mocno trzymam kciuki!
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test. 3 dni przed miesiączką, wiem, że wcześnie, ale moim zdaniem jest! Bardzo blada, delikatna, ale jest! Za pierwszym razem też kreseczka była bladziutka. Mam nadzieję, że moja głowa nie robi mi psikusa i nie widzę tego, co chcę widzieć. Za parę dni powtórzę! Ale i tak się już cieszę!!!
Magros psikusa ci glowa nie robi, bo kreseczka jest. Powtorz najlepiej za parę dni i bedziesz miala pewność. Ja z Filipkiem mialam taka i jak dla mnie to byl juz pewniak .
Magros jessssttt!!! I to wcale nie taka blada!!! Ja po 2dniach od okresu miałam jeszcze bledszą i to o wieeeleeee a hcg wyszło 25;) leć zrób dwa oznaczenia czy prawidlowo przyrasta :***** ale sie ciesze :)))))
Rozwiewaj moc pozytywnych testów dla reszty dziewczyn :)))
Im dłużej patrzę tym bardziej jestem pewna, że jest Mężowi na razie nic nie mówię, mam nadzieję, że wytrzymam do weekendu. Za tydzień na Wszystkich Świętych jedziemy do rodziców, a 5 tego Marysia kończy 2 latka i robimy u nich urodziny, więc myślę, że to będzie super okazja A mąż na pewno nie wytrzyma i się wygada, jak za pierwszym razem to było
Skoro tak to czekaj:) Tobie pewnie też będzie trudno sie nie wygadac, ale tydzień zleci szybko, w tym czasie potwierdzisz ciążę i mozesz podzielić sie informacją z całą rodziną:)
Są 2 - z daleka widać. Jeszcze żeby Darka miała dobre wieści. Oj ja bym nie wytrzymała siedzieć cicho i się nie wygadac. Ale fajnie, cieszę się bo wiem jaka to radość.
Potwierdzam, ja też tam widzę dwie kreski Ale fajnie jest jak komuś się udaje, zwłaszcza komuś kto bardzo tego chce
Ale ja bym z taką nowiną nie wytrzymała i musiałabym powiedzieć szybko mężowi
my z partnerem zdecysowalismy sie na 2 dziecko w zeszlym roku jakos pod koniec pazdziernika. Obliczylam kiedy mam najblizsze dniplode i przystapilismy do dziela no i udalo sie z 1 razem teraz Zuzanka ma prawie 3 miesiace i synek kacperek wczoraj mial 2 latka
Super różnica.
Ja też chuba bym nie wytrzymała tzn mój mąż by się zorientował że jakoś inaczej się zachowuje i męczyłby mnie pytaniami o co chodzi aż mu powiem za pierwszym razem od razu też nie chciałam powiedzieć a wyciągnął ze mnie
Ja tez bym nie dala rady nie powiedziex mezowi. Wystarczylo ze czekaliamy az serduszko zobaczymy do tego zeby calemu swiatu to oznajmic. I to juz dla mnir bylo trudne.
Oczywiście, że nie wytrzymałam Oczywiście mąż do pracy kazał mi już nie wracać, a ja miesiąc chciałabym jeszcze pracować jednak. Już o zmianie auta, remoncie i może domu z ogródkiem zaczął mi mówić, oszalał normalnie
Magros nie dziwie sie ze nie wytrzmalas. Ja mojemu powiedzialam jakas minute po tescie. A w sumie sam sie zorietowal bo zaczelam krzyczec w ubikacji. O ile nigdy nie przeklinam to mi sie dosyc glosno wymsknelo przeklenstwo. Pewnie z niedowierzania przez to ze poprzedni byl negatywny. I w sumie nie spodziewalam sie niczego innego. :-). To teraz trzeba czekac na dobre wiesci od Darki i Aisy :-).
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.