Moja zasypiała wiecznie koło 23 nawet 24 czasem ja byłam już bardziej zmęczona chyba niż ona.
Z czasem zaczęliśmy ją kąpać o 20. Jadła kaszkę i kładłam ją spać z nami i potrafiła usnac o 21. A wcześniej były takie przeboje, że ręce opadały normalnie
No kochana też nie chodzisz do pracy także masz na to czas aby ustalić sobie godziny w ciągu dnia.
Ja pracuje 2 razy w tygodniu w pon wt. I te dwa dni właśnie psują mi szyk w ciągu dnia bo mała wtedy idzie spać właśnie o koło 24 niestety inaczej się niestety nie da
Monia no właśnie pewnie dlatego się ten szyk dnia psuje u ciebie... a mąż nie może przejąć pałeczki by się to nie zaburzało? czy oboje jesteście akurat w pracy?
Moja dopiero jak zaczęła chodzić do żłobka to złapała taki normalny rytm dnia . Wstaje o 7.30 a o 20 idzie spać. Kiedyś potrafiła też chodzić spać o 23. Ja nie pracowałam,ona nie chodziła do żłobka wiec sobie spaliśmy to 9. To bym plus akurat bo teraz ja chodzę spać późno a córka nie ważne czy weekend czy nie to wstaje o tej 7 :D a ja marzę żeby pospać w sobotę trochę dłużej . No ale cóż. Są plusy i minusy . :d
Dziewczyny to i tak długo śpicie jak do 7 u mnie pobudki wcześniej bo o 6 i ciężko przestawić by spała dłużej. Próbowaliśmy później kłaść spać,ale to nic nie dało
U nas młody spał od 22, 23 do 8. Teraz jednak kładziemy go wcześniej, bo gdzieś o 21.30 zasypia. Tylko teraz wstaje o 6, albo 7. Trochę mi się teraz ciężko przyzwyczaić, ale może to i lepiej, wrócę do pracy, też będę musiała wstawać wcześniej.
No właśnie wypadałoby tak zrobić :) tylko że dla mnie chwila gdy cała trójka śpi to jest czas gdy nadganiam dużo rzeczy co nie zdąrzyłam w ciągu dnia, przed komputerem - jakieś rachunki płacę, tak ogólnie zrobię sobie herbatę i kręcę się po domu. Ostatnio notorycznie wieszam pranie, bo w ciągu dnia się nie wyrabiam.
MamaKKD mam skuzynkę która ma dzieci 7, 5 i 2 lata . On pracuje zdalnie na dwie zmiany, ona na jedną zmianę i oboje jeszcze studiują, robią aplikację . Nie wiem jak oni to ogarniają, bo ja chyba bym nie dała rady :D
U mnie synek zasypia o 21 i o 2-3 podobudka ale jest malutki a córka podobnie i śpi do rana wstaje przed 7 do przedszkola , jak idą spać to też się klade żeby pospać dłużej �
Ewelina fajnie że tak potrafisz ja właśnie mam odwrotnie musze być bardzo zmęczona zeby wieczor położyć się wraz z synem a tak to na codzień jak on usnie u mnie dopiero zaczyna się dzien wtedy mogę spędzić czas z mężem cos obejrzeć w tv przeglądać Facebooka posiedzieć na forum wszystko w zależności od tego na co mam ochotę danego dnia
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.