Ale cudo! Chyba sama kupię jako dodatek do prezentów ![]()
Ale fajne, nie widziałam jeszcze takich ![]()
Tak, tez zauważyłam,że na większości kurtek teraz są odblaski, super sprawa ![]()
Tak, oby jak najwięcej tego wszędzie
Coś innego , mi też się podoba
Super są , sama bym takie kupiła
Ale macie dużo tych pomysłów, aż trudny wybór ostatecznie będziesz miała ![]()
![]()
Dzieci bardzo cieszą się z takich drobiazgów ![]()
Jestem tego samego zdania im wiecej odblaskow tym lepiej. Zwlaszcza w tych jesienno-zimowych miesiacach.
Zawsze to moze uratowac zycie, a jak jestem kierowca i “cos mi mignie” to zwalniam bo nigdy nie wiadomo czy to rowerzysta, mama z wozkiem czy dziecko czy dzik ![]()
Właśnie o to chodzi jak coś widzisz to masz od razu nogę na hamulcu przygotowana i patrzysz co to tam migało. To bezpieczeństwo dla wszystkich bo my sobie jedynie szybę w samochodzie rozwalimy i ewentualnie maskę a kogoś można zabić
Dlatego ja nie lubię tych zimowych stylizacji, ubiera sie ludzie cali na czarno i ich nie widać. On myśli że jak auto ma światła to go zobaczy…
Temu ja dzieciakom zawsze kupuje kolorowe kurtki w sensie mlody ma czerwona corka ma rozowa ![]()
Dzieciaki im większa pierdolke dostaną tym bardziej się cieszą:)![]()
@kargaw nie wiem czy jeszcze czegoś szukasz, ale np na Allegro można kupić świąteczne kolorowanki za 1,20 zł ![]()
Bardzo dobra cena, na te czasy
A wstawisz jakiś link ? Bo coś jeszcze musimy dokupić
https://allegro.pl/oferta/maluszkowe-malowanie-magiczne-swieta-wydawnictwo-skrzat-17928623708
Te są najtańsze, za 1,10 zł. Ale do 2 zł to już jest w czym wybierać
nie jest to jakaś cud miód kolorowanka, ale jako dodatek super
do tego można kupić w Action takie małe opakowanie kredek, też chyba ok 2 zł kosztuje i już fajny zestaw jest ![]()
Dziękuję bardzo
no ale jest kolorowanka to się liczy nie musi być niewiadomo co
Nie ma sprawy ;* Też jestem tego zdania, że liczy się,że jest świąteczna kolorowanka i dziecko się tym zajmie, nie potrzebuje niewiadomo jakich cudów ![]()