Dziewczyny w zeszłym roku chyba też pisałam ale nie mogę znaleźć wątku.
Jak co roku robimy paczki na mikołaja ze słodyczami i jakimś upominkiem.
Pomozcie upominek musi być max do 10 zł albo np dwie rzeczy i najważniejsze wiek od 3 do 10 lat. Więc co kupić żeby wszystkim pasowało ?
Mamy dla każdego dziecka czapkę mikołajkowa ale jeszcze coś musi być. Wszystkie paczki muszą być jednakowe.
Jesli byliby to chlopcy to resorak hot wheels.
No ale domyslam sie ze sa tez dziewczynki, wiec skoro macie slodycze i czapke Mikolaja to moze jakies kredki ? Pisaki ? Flamastry ?
W Tedi mnostwo takich rzeczy od mniejszych po wieksze zestawy i zq dyszke juz mozna kupic
Ja bym pewnie zrobiła tour po pepco, tedim i action i tam wybrała jakąś małą zabaweczkę w tej cenie ![]()
Albo jakas ciastolina piankolina.
Albo zakreslacze kolorowe
Wiem ! Gniotek antystresowy !
U mojego syna w przedszkolu wrecz Panie prosza by kupowac, dzieci maja jeden w swojej szufladzie i w domu tez maja miec.
Oczywiscie wybor jest ogromny, na allegro widzialam i na sinsay. W Tedi tez.
To cos super bo pomaga ale tez wyglada
Moj syn oczywiscie ma Kapibare, kupilam na sinsay kiedys za 12zl chyba. Ale na allegro sa juz od 3 zl rozne
Super pomysł ale jak by to ująć nasza pani sołtys mimo że kobieta ledwo po 50 jest trochę starodawna i ona chce wiecie długopis, smycz bo sobie dzieci do kluczy wezmą. A ja jej tłumacze że czasy kiedy dzieci nic nie miały już minęły. Teraz dzieci mają wszystko. Musi to być coś związane ze świętami ![]()
chociaż może namówię ja na te kapibary bo są na topie
Puzzle zazwyczaj są malutkie w tej cenie a np taki 3 latek będzie miał z nimi problem a 10 latek będzie średnio zadowolony z puzelkow. Dlatego też jest taki problem
Racja! Nie pomyślałam o tym, że dla 3 letnich dzieci takie puzzle będą za małe
Ale to musi być to samo? Czy np 10 dzieci coś innego może dostać? Bo uniwersalny taki sam prezent dla dzieci zarówno w wieku 3 jak i 10 lat to ciężki orzech do zgryzienia ![]()
Też na to patrzyłam. Są też takie co świąteczne rzeczy wyświetla
Musi być to samo bo mamy ok 40 dzieci z całej wsi. I nie może być tak że jedne dzieci dostają coś innego inne coś innego. Bo raz że nie będziemy się bawić w to ile kto ma lat a po drugie MATKI które nic nie robią by nas zjadły ![]()
![]()
Ogólnie też wymyśliłem żeby zamiast opakowania włożyć dzieciom te upominki o słodycze w skarpetę taka wiecie na kominek. Dodatkowo będą miały jeszcze skarpetę do powieszenia
Patrz po opiniach bo czasem ktos napisze czy ma zapach czy nie.
Moze znajdziesz gniotka Renifera np
Chyba bym poszła w rzeczy plastyczne typu mazaki, kolorowanki, kredki - w tym przedziale wiekowym trafi ten upominek do każdego.
Jeśli masz w okolicy action to polecam się przejśc i sprawdzić co mają w ofercie - jest mnóstwo fajnych drobiazgów do 5zl.
Usunęłam post i nie wiem jak go odzyskać ![]()
![]()
Bo sądzicie o takim zestawie z glinki do robienia bałwanka ?
Fajne, mysle ze dla kazdego by bylo. Bo 3 latek zrobi z mama a 10 latek z kolezanka