Upominek świąteczny

Oj to koniecznie a może te tablety do rysowania zamów na temu wychodzą po 5 zł , do tego coś słodkiego czy coś :slight_smile:

Na temu jest pełno takich upominków może uda się coś fajnego zamówić tym bardziej ,że jeszcze jest trochę czasu :smiling_face: jak znajdę coś ciekawego to podeślę :smiling_face:

Mamy to. Myślę że i małe i duże dziecko będzie zadowolone k do tego jeszcze może ten bałwanek albo mała pierdoła

1 polubienie

Super pomysł! Masz rację że w sumie i młodsze i starsze dziecko sie ucieszy :wink:
Jak chcesz dodać coś jak ten bałwanek to w zeszłym roku po kilka złotych w tedi były takie ozdoby DIY typu witrazyk, czy właśnie jakieś ozdoby.
Ja jeszcze myślę o takich kominkach na świeczkę czułki nie wiem czy 3/4 latek będzie sie z tego cieszył.
Ewentualnie te gniotki co wspomniały dziewczyny to też spoko opcja. :slight_smile:

1 polubienie

Jejku ale burza mozgow tu sie zrobila ! Widze ze nie tylko ja mam swira na punkcie swiat :heart_eyes:
Te szklanki sloiki super sprawa tylko zobacz czy nadaje sie do zywnosci - niby oczywiste a jednak te rzeczy z Shein czy Temu nie maja takiej informacji a nie wiemu skad to na allegro

To na allegro. Napisane jest że idealne na świąteczną herbatkę i nie myć w zmywarce więc pewnie się nadają :grin: no burza mózgów jest. Dzięki dziewczyny zawsze można na was liczyć

Tak takz widze ze z allegro ale niestety wielu sprzedawcow hurtowo zamawia wcześniej z chinskich stron i sprzedaje drozej u siebie ale za to szybsza wysylka. Juz nieraz trafilam ze nawet przychodziło w folii z chinskimi znaczkami takie same jak widzialam na shein ( balony, papierowe talerzyki itp)

Zobaczcie, ja w action znalazlam takie zawieszki do zrobienia (nie pamiętam ceny ale ok 4zl) i do tego ogrzewarze do rąk też ok 4zl

2 polubienia

Oj ciezko cos dobrac, zeby pasowalo i dla 3-latka i dla 10-latka :sweat_smile:Do 10 zl najlepiej wychodza takie uniwersalne rzeczy jak np. malowanki + mini kredki naklejki (dzieciaki zawsze sie ciesza) jojo albo slim male puzzle. figurki zwierzatek ,mini autka / samolociki, bransoletka swiecaca albo breloczek… do tego czapka mikolajkowa i cos slodkiego i paczka gotowa :santa: mysle ze kazdy bedzie zadowolony :heart:

Moze odblaski? Nie jest to standardowy prezent ale mysle ze i 3latkowi i 10cio latkowi przyda sie opaska, brylok z odblaskiem albo jakas “latareczka”?
Albo gra karciana typu piotrus albo memory. Widzialam ostatnio chyba w action po 6zl

1 polubienie

Odblask to zawsze super prezent, u nas w gminie zawsze na choince zamiast bombek to wisza odblaski zeby sobie wziac ! Dzieci tez w przedszkolu dostaly jak przyjechala straz miejska na zajecia

1 polubienie

Ja myślę, że ten bałwanek z gliny jest super, ewentualnie poszłabym w coś podobnego, może są jakieś figurki świerszcze do zrobienia z gipsu i z zestawem farbek? W Action często były takie rzeczy

1 polubienie

W Action kupiłam taki zestaw DIY do zrobienia Mikolaja, bombki, pierniczków itd

Na Allegro można kupić karty Piotrusia Pana z Trefla (różne rodzaje z Disneya) za 4,50 zl

2 polubienia

Tak wiem są tacy. Dlatego ja zawsze patrzę co jeszcze mają w ofercie bo jak mają od tanich garnków po szczotki do sedesu to nie zamawiam wolę sobie zamówić na temu. Tutaj akurat mają same takie domowe rzeczy.

@jagoda.paradziej_gm odblaski świąteczne nooo też fajne i zawsze bezpieczniej

@Ann z tymi zestawami też spoko ale ciekawe czy uda nam się kupić 40 szt. Trzebaby zapytać w sklepie

Myślę,że czekałaby Was rundka po różnych Actionach. Myślę,że w tym moim to było ponad 20 sztuk wystawionych, a może miały więcej na zapleczu? Na pewno trzeba byłoby zapytać. Odblaski te świąteczne też fajna sprawa, bezpieczeństwo jest ważne, szczególnie,że w zimie szybko robi się ciemno

Takie domki akurat znalazłam w Sinsay ale w action na pewno są tańsze . Coś kreatywnego a nie bezsensowny bibelot . W Pepco też są takie zestawy DIY za małe pieniądze

O to też super pomysł takie karty

Jeszcze takie rzeczy w Action (i Shein)

Właśnie na pewno będę kupować dla grupy przedszkolnej córki jako dołożenie do prezentu, bo nawet 3latki super sobie radzą :slight_smile: tak samo gry MEMO, dziś moja 3latka mnie ograła :smile: