Oj to koniecznie a może te tablety do rysowania zamów na temu wychodzą po 5 zł , do tego coś słodkiego czy coś ![]()
Na temu jest pełno takich upominków może uda się coś fajnego zamówić tym bardziej ,że jeszcze jest trochę czasu
jak znajdę coś ciekawego to podeślę ![]()
Mamy to. Myślę że i małe i duże dziecko będzie zadowolone k do tego jeszcze może ten bałwanek albo mała pierdoła
Super pomysł! Masz rację że w sumie i młodsze i starsze dziecko sie ucieszy ![]()
Jak chcesz dodać coś jak ten bałwanek to w zeszłym roku po kilka złotych w tedi były takie ozdoby DIY typu witrazyk, czy właśnie jakieś ozdoby.
Ja jeszcze myślę o takich kominkach na świeczkę czułki nie wiem czy 3/4 latek będzie sie z tego cieszył.
Ewentualnie te gniotki co wspomniały dziewczyny to też spoko opcja. ![]()
Jejku ale burza mozgow tu sie zrobila ! Widze ze nie tylko ja mam swira na punkcie swiat ![]()
Te szklanki sloiki super sprawa tylko zobacz czy nadaje sie do zywnosci - niby oczywiste a jednak te rzeczy z Shein czy Temu nie maja takiej informacji a nie wiemu skad to na allegro
To na allegro. Napisane jest że idealne na świąteczną herbatkę i nie myć w zmywarce więc pewnie się nadają
no burza mózgów jest. Dzięki dziewczyny zawsze można na was liczyć
Tak takz widze ze z allegro ale niestety wielu sprzedawcow hurtowo zamawia wcześniej z chinskich stron i sprzedaje drozej u siebie ale za to szybsza wysylka. Juz nieraz trafilam ze nawet przychodziło w folii z chinskimi znaczkami takie same jak widzialam na shein ( balony, papierowe talerzyki itp)
Zobaczcie, ja w action znalazlam takie zawieszki do zrobienia (nie pamiętam ceny ale ok 4zl) i do tego ogrzewarze do rąk też ok 4zl
Oj ciezko cos dobrac, zeby pasowalo i dla 3-latka i dla 10-latka
Do 10 zl najlepiej wychodza takie uniwersalne rzeczy jak np. malowanki + mini kredki naklejki (dzieciaki zawsze sie ciesza) jojo albo slim male puzzle. figurki zwierzatek ,mini autka / samolociki, bransoletka swiecaca albo breloczek… do tego czapka mikolajkowa i cos slodkiego i paczka gotowa
mysle ze kazdy bedzie zadowolony ![]()
Moze odblaski? Nie jest to standardowy prezent ale mysle ze i 3latkowi i 10cio latkowi przyda sie opaska, brylok z odblaskiem albo jakas “latareczka”?
Albo gra karciana typu piotrus albo memory. Widzialam ostatnio chyba w action po 6zl
Odblask to zawsze super prezent, u nas w gminie zawsze na choince zamiast bombek to wisza odblaski zeby sobie wziac ! Dzieci tez w przedszkolu dostaly jak przyjechala straz miejska na zajecia
Ja myślę, że ten bałwanek z gliny jest super, ewentualnie poszłabym w coś podobnego, może są jakieś figurki świerszcze do zrobienia z gipsu i z zestawem farbek? W Action często były takie rzeczy
W Action kupiłam taki zestaw DIY do zrobienia Mikolaja, bombki, pierniczków itd
Na Allegro można kupić karty Piotrusia Pana z Trefla (różne rodzaje z Disneya) za 4,50 zl
Tak wiem są tacy. Dlatego ja zawsze patrzę co jeszcze mają w ofercie bo jak mają od tanich garnków po szczotki do sedesu to nie zamawiam wolę sobie zamówić na temu. Tutaj akurat mają same takie domowe rzeczy.
@jagoda.paradziej_gm odblaski świąteczne nooo też fajne i zawsze bezpieczniej
@Ann z tymi zestawami też spoko ale ciekawe czy uda nam się kupić 40 szt. Trzebaby zapytać w sklepie
Myślę,że czekałaby Was rundka po różnych Actionach. Myślę,że w tym moim to było ponad 20 sztuk wystawionych, a może miały więcej na zapleczu? Na pewno trzeba byłoby zapytać. Odblaski te świąteczne też fajna sprawa, bezpieczeństwo jest ważne, szczególnie,że w zimie szybko robi się ciemno
Takie domki akurat znalazłam w Sinsay ale w action na pewno są tańsze . Coś kreatywnego a nie bezsensowny bibelot . W Pepco też są takie zestawy DIY za małe pieniądze
O to też super pomysł takie karty
Właśnie na pewno będę kupować dla grupy przedszkolnej córki jako dołożenie do prezentu, bo nawet 3latki super sobie radzą
tak samo gry MEMO, dziś moja 3latka mnie ograła ![]()