O to chyba sama wykorzystam
Dokładnie liczy się gest, tym bardziej, e z tego co doczytałam, to są to paczki z sołectwa ![]()
Tak. Pani sołtys wszystko organizuje. Jak uda jej się znaleźć sponsorów to są dodatkowe rzeczy do paczki albo nagrody bo zawsze jest dużo konkursów
Ja właśnie jednego roku też organizowałam, bo byłam w radzie soleckiej, ale wtedy udało nam się znaleźć dużo sponsorów, gmina coś dołożyła i mieliśmy chyba po 50 złotych na paczkę, więc te paczki były takie konkretne ![]()
Nooo to faktycznie. U nas zawsze ze sklepu coś dają ale to albo jakoś soczek i lizak albo np owoce żeby dla wszystkich dzieci na stół położyć. To i tak zawsze trochę pieniędzy odchodzi bo nie trzeba tego kupować
O fajnie , zawsze to jakiś dodatek
No to fajny gest, a to się zawsze przyda
W Action są fajne małe zabawki, w tamtym roku na święta kupowałam dzieciakom do prezentów dinozaury w slime, w takich małych butelkach były. Ile to zabawy przyniosło ![]()
Jeśli jeszcze czegoś szukasz, to w tedi też są puzzle za 5 złotych ze świątecznym wzorem ![]()
Kurde dziewczyny przez was to mam tyle pomysłów że nie wiem co wybrać ![]()
nie możemy się zdecydować
Im więcej propozycji tym ciężej podjąć decyzję
znam to z własnego doświadczenia ![]()
O to też mega ciekawe , widziałam też takie małe klocki
W Auchan były u mnie małe klocki Ala Lego , jakieś figurki piesek kotek itp kosztowały chyba z 2 zł ![]()
![]()
Ja właśnie szukam małych upominków do kalendarza adwentowego dla 5 latka
i ciężko mi idzie
bo ustaliłam sobie ,że na dzień mogę przeznaczyć 5 zł ma być to drobiazg w formie zabawy i oczekiwanie na Boże Narodzenie ![]()
W action pewnie znajdziesz połowę takiego kalendarza na spokojnie ![]()
5zl to wymagajaca kwota
ja czekam na jakas promke na produkty kinder bo tez swojej 5cio latce chce zrobic kalendarz bo 45zl za 20 czekoladek to jakos za duzo ![]()
Kupilam juz naklejki na szybe (w Lidlu za 3zl do ozdobienia pokoju), takie male zestawy do robienia bombki czy pomalowania Mikolaja(ale kosztowaly cos kolo 7-8zl), kupilam skarpety swiateczne w 3paku wiec mam na 3 dni😂 i tak samo majtasy, ale kosztowaly ok 30zl wiec dyszka na dzien.
Ja zrobiłam córce prezenciki do 5 zł właśnie
no oprócz jednej rzeczy, piżamki, ale to byłoby niemożliwe
a tak to żadna rzecz nie przekroczyła 5 zł. Kupiłam m.in. kubeczek świąteczny, skarpety z motywem świątecznym, mikołaja DIY, bombkę na choinkę w kształcie misia, taka w wielkości kciuka, świąteczne słodkości z takich zwykłych rzeczy to to co córka lubi, czyli mini kolorowanka, kula do kąpieli, spinki i gumki, taki długopis co ma 10 kolorów itp. Ona cieszy się z takich pierdółek i chciałam,żeby cześć nawiązywała do siat, a część po prostu sprawiła jej radość, a w zamian dam jej wtedy jakieś “świąteczne zadanie”