Upominek świąteczny

O to chyba sama wykorzystam

1 polubienie

Dokładnie liczy się gest, tym bardziej, e z tego co doczytałam, to są to paczki z sołectwa :smiling_face:

2 polubienia

Tak. Pani sołtys wszystko organizuje. Jak uda jej się znaleźć sponsorów to są dodatkowe rzeczy do paczki albo nagrody bo zawsze jest dużo konkursów

1 polubienie

Ja właśnie jednego roku też organizowałam, bo byłam w radzie soleckiej, ale wtedy udało nam się znaleźć dużo sponsorów, gmina coś dołożyła i mieliśmy chyba po 50 złotych na paczkę, więc te paczki były takie konkretne :sweat_smile:

Nooo to faktycznie. U nas zawsze ze sklepu coś dają ale to albo jakoś soczek i lizak albo np owoce żeby dla wszystkich dzieci na stół położyć. To i tak zawsze trochę pieniędzy odchodzi bo nie trzeba tego kupować

1 polubienie

O fajnie , zawsze to jakiś dodatek

No to fajny gest, a to się zawsze przyda

W Action są fajne małe zabawki, w tamtym roku na święta kupowałam dzieciakom do prezentów dinozaury w slime, w takich małych butelkach były. Ile to zabawy przyniosło :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Jeśli jeszcze czegoś szukasz, to w tedi też są puzzle za 5 złotych ze świątecznym wzorem :sweat_smile:

1 polubienie

Kurde dziewczyny przez was to mam tyle pomysłów że nie wiem co wybrać :rofl::rofl: nie możemy się zdecydować

1 polubienie

Im więcej propozycji tym ciężej podjąć decyzję :rofl: znam to z własnego doświadczenia :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

O to też mega ciekawe , widziałam też takie małe klocki

W Auchan były u mnie małe klocki Ala Lego , jakieś figurki piesek kotek itp kosztowały chyba z 2 zł :face_with_peeking_eye::flushed:

Ja właśnie szukam małych upominków do kalendarza adwentowego dla 5 latka :face_with_peeking_eye: i ciężko mi idzie :grin: bo ustaliłam sobie ,że na dzień mogę przeznaczyć 5 zł ma być to drobiazg w formie zabawy i oczekiwanie na Boże Narodzenie :smiling_face:

W action pewnie znajdziesz połowę takiego kalendarza na spokojnie :sweat_smile:

1 polubienie

5zl to wymagajaca kwota :smiley: ja czekam na jakas promke na produkty kinder bo tez swojej 5cio latce chce zrobic kalendarz bo 45zl za 20 czekoladek to jakos za duzo :joy:
Kupilam juz naklejki na szybe (w Lidlu za 3zl do ozdobienia pokoju), takie male zestawy do robienia bombki czy pomalowania Mikolaja(ale kosztowaly cos kolo 7-8zl), kupilam skarpety swiateczne w 3paku wiec mam na 3 dni😂 i tak samo majtasy, ale kosztowaly ok 30zl wiec dyszka na dzien.

Ja zrobiłam córce prezenciki do 5 zł właśnie :smiley: no oprócz jednej rzeczy, piżamki, ale to byłoby niemożliwe :smile: a tak to żadna rzecz nie przekroczyła 5 zł. Kupiłam m.in. kubeczek świąteczny, skarpety z motywem świątecznym, mikołaja DIY, bombkę na choinkę w kształcie misia, taka w wielkości kciuka, świąteczne słodkości z takich zwykłych rzeczy to to co córka lubi, czyli mini kolorowanka, kula do kąpieli, spinki i gumki, taki długopis co ma 10 kolorów itp. Ona cieszy się z takich pierdółek i chciałam,żeby cześć nawiązywała do siat, a część po prostu sprawiła jej radość, a w zamian dam jej wtedy jakieś “świąteczne zadanie”

2 polubienia