Ujedrniamy ciało ;)))

Nie lubię peelingów do ciała, ale do stóp jak najbardziej. Do ciala stosuję tylko balsamy

A jaki balsam Ci służy najlepiej Mama_Gratki ?? polecisz coś fajnego tu na wątku ?

Z bielendy są dobre kosmetyki. Ja dostałam na wigilię do twarzy kosmetyki i jestem zadowolona. Ja tak balsamów do ciała za bardzo nie używam. Kiedyś dostałam dwa jeden szału nie robi za to drugi nie dość, że ładnie pachnie to świetnie nawilża skórę. Skóra jest gładka i miękka.

Ja teraz stosuję nawilżający żel pod prysznic i mleczko do ciała z tej serii -http://www.le-petit-marseillais.pl/artykuł/nowa-morska-linia-kosmetykow-do-pielegnacji-le-petit-marseillais. Bardzo fajnie nawilżają skórę, a to jest tak naprawdę najważniejsze. Żel wiadomo, stosuję codziennie, a mleczko to tak co drugi dzień, a mimo wszystko daje radę:) Zapach mają bardzo delikatny i to też mi odpowiada, bo nie lubię zbyt intensywnie pachnących kosmetyków, które potem nie zgrywają się z moimi perfumami. No i dodatkowy plus to niska cena.

Aneta to prawda, ja też bardzo je lubię, ale tą linię profesjonalną, świetny peeling jest do twarzy.

Mialam kiedys krem z Bielendy ale nie podpasowal mi

Każdy musi znaleźć kosmetyk mu odpowiadający. To że mi pasuje nie znaczy że będzie pasował tobie. Jest tyle kosmetyków że każdy znajdzie coś dla siebie.

Pewnie, dobrze, że jest taka różnorodność :slight_smile:

Ja kupiłam sobie nowy balsam. Ma tam składniki lecznicze. Na efekt trzeba czekać osiem tygodni. Na szczęście nie był drogi to wzięłam sobie na wypróbowanie.

Anetka masz racje…mi kolezanka doradzala na wypadanie wlosow biotebal ze jest świetny itp…mi niestety bardziej pomaga vitapil a komus bardziej pomaga biotebal…także trzeba pare rzeczy wyprobowac za nim dobierzemy do siebie i nam pomoze.

Aneta co to za balsam?

Też jestem ciekawa tego balsamu Aneta - zarzuc nazwa :smiling_face:

Kilka dni temu kupiłam nowy peeling z organica z trawą cytrynową. Jest super przyjemny w zapachu, odpowiednio gruby i fajnie ściera martwy naskórek. Jestem w szoku jak duża ofertę posiadają jeżeli chodzi o peelingi do ciała, ale to jest fajnie - przynajmniej nie znudzi się żaden z zapachów bo zanim do niego się wróci to ma się kilka innych do spróbowania. :smiley: no ale zdziwiło mnie też to, że z kolei kawowego z organica nigdzie nie mogę jakoś znaleźć. :d

Może akurat kawowy szybko schodzi. Albo jest wstrzymana produkcja na niego.

dziewczyny ostatnio znalazłąm ciekawy artykuł o tym , ze skóra mówi nam o naszym zdrowiu…nie widziałam sensu zakładać nowego wątku więc wrzucam tu fotkę…w artykule co się dzieje, gdy skóra swędzi, zażółci się, sucha, szorstka, długo gojące się rany, powiększające się znamiona itp., itd…o ciało nie tylko trzeba dbać ale i je kontrolować cały czas ;)))

Zapomniałam zdjęć dodać

A i jeszcze jeden fajny artykuł o tym jak uchronić ciało od fałdek i zmarszczek he he jest tam intensywny piling wygładzający ramiona, body wrapping pomaga wyszczuplić nogi i brzuch, a także okład z alg na jędrny biust - a o to kiedyś było pytanie gdzieś jak ujedrnic biust…no to artykuł jak znalazł ;))

Aha i jeszcze masaż co działa jak lifting, maski natychmiast odświeżające , kompresy na krostki a i przede wszystkim przepis na matująca maseczkę domowej roboty ;))

czasami do tego by zadbać o nasze ciało jest potrzebna pomoc specjalistki. Wydaje mi się, ze każda kobieta raz na jakiś czas powinna odwiedzić kosmetyczkę, by ona mogła odpowiednio zadbać o nasze ciała.W Lublinie, wiem że tutaj Oferta sprzedaży domeny: beautyatelier.pl niedrogo wykonują profesjonalne zabiegi. Po takiej wizycie , każda z nas będzie zadowolona.

Oj to ja żeby ujędrnić uda i pozbyć się cellulitu musiałam szukać zabiegów bo domowe metody coś tam pomogła na początku ale już później kaplica. Oczywiście chodziło mi te nieinwazyjne bo kłucie czy cięcie to już przesada. W końcu zdecydowałam się na endermologię LPG Alliance w salonie Afrodyta Expert of Beauty ( Warszawa) ponieważ zachęciła mnie zarówno atrakcyjna promocja na ten zabieg jak i sam fakt tego na czym on polega. Endermologia to taki masaż- babeczka jeździła mi po udach specjalnym masażerem co było bardzo przyjemne. Efekt uzyskałam mega szybko bo wystarczyły mi 4 zabiegi dzięki czemu cellulitu pozbyłam się i ujędrniłam ciało jeszcze przed wakacjami.