Bardzo dobre
tylko trzeba masować się regularnie. I tak najlepiej na oliwke. Ale nie ukrywam że na początku trochę boli ! Ale naprawdę warto pocierpieć. Tylko warto nauczyć się techniki. W Internecie w sumie pełno filmików
Aż będę musiała oblukac
Na aliexpressie widzialam pojedyncze zwykle banki za okolo 3 zl. A i komplet juz lepszych (4 roznie rozmiary w zestawie) za 17 zl. Zamowilam sobie jedna zwykla za 3 zl na probe.
Przyznsme że z kosmetykami do ciała mam problem jakie bym nie kupiła i jakby mnie nie kusily zapachem to po kilku użyciach stoją w szafce aż się przeterminuja. Powód? Ja nie cierpię żadnych kremów i niczym się smarować. Dla mnie świetna opcja jest zatem ten balsam pod prysznic zwłaszcza na nogi kiedy pi goleniu muszę czegoś użyć. Eveline ma ujędrniający. Na uda w lato stosowałam też peeling naturalny z czarnej kawy. W lato to jeszcze czasem się czymś posmsruje bo nogi gole nie trzeba czekać aż specjalnie wsiaknie. Zimą nie robię praktycznie nic.
Banke chińska stosowałam jeszcze przed ciąża i jesr fajna ale trzeba to robić regularnie a ja teraz nie mam na to czasu. Ja paznokcie u stóp maluję od miesiąca i wiecznie brak czasu.
Na szczęście z moim ciałem nie jest źle dzięki ćwiczeniom
W końcu mam czas napisać … używam od niedawna balsamu do ciała z Weledy wersja z granatem . Pachnie super i fajnie jest skóra naciagnieta po nim . Polecam ![]()
Jeżeli chodzi o bańkę chińską to ważne też żeby robić masaż odpowiednim rozmiarem, czyli np. zabieg na uda powinien być wykonywany dość sporą bańką, żeby jednorazowo zassać odpowiednią ilość skóry
Bardzo ważny też jest kierunek wykonywania masażu
Niektore kosmetyczki stosuja banki chinskie na twarz. Taki masaz. Takimi malymi banieczkami. Ktos wie co on ma na celu?
na alegro te bańki 4 sztuki 14 zł
J.swierczewska zapewne ujedrnienie twarzy i zmniejszenie zmarszczek ![]()
No właśnie widziałam te banki na twarz ale trochę inaczej wyglądały takie pipetki
Ja swój zestaw 4 baniek kupowalam w aptece za 25 albo 29 zl . Mąż mięśnie miał sobie kasować - zrobił parę razy i leży :)))))) to prawda że trzeba silnej woli i wytrwałości w danym celu…mi też czasem szybko mija zapał przy dwójce dzieci ale twraz wzielam sie za siebie, mam nadzieje ze wytrwam jak nsjdluzej ;))
A to moj zakup ;))) wczoraj podczas kapieli poszedl w ruch ten z trawy cytryniwej. Ach tam. Piekny zapach. Skora lepsza i wogole ;)))
Potwierdzam ze lepsze musy do ciała niż kremy ;)) nawet mąż stwierdził wczoraj co za super krem kupiłam.
Gdyby ktoras chciała w biedrze są po 6.50 chyba kosmetyki z organic shop które znalazłam na doz.pl i tak zachwalala bo w nich nie ma tyle chemi. Ja wzięłam sobie mus truskawka i mleko - boski
są one w takich mini budkach kartonowych przy kasach gdyby ktoras była zainteresowana - bynajmniej u mnie . Będę w sobotę jeszcze na spokojnie to sobie poogladam jakie inne jeszcze mają he he bo peelingi super sprawa. Zawsze sobie wieczorem nogi całe robię - uczucie jak po depilacji jak słowo daje. Naprawdę polecam
U mnie musy akurat nie zdały egzaminu. Wolę zwykle balsamy, teraz mam ten z kozim mlekiem z ziaji i naprawdę bardzo go sobie zachwalam. Co prawda jest mało wydajny bo trzeba go nałożyć dużo, ale skóra jak pupcia niemowlaka ![]()
A z kolei tego musi tylko trochę - jest bardzo wydajny…no ale każdy kupuję kosmetyk pod swoje ciało wiadomo ![]()
Uwielbiam kosmetyki tej firmy
Obecnie mam peeling malinowy ![]()
I jak Ci się podoba ten peeling? U mnie szału nie zdziałał.
Ja jestem zadowolona, lubię cukrowe peelingi.
Evelin ja mam malinowy , mango i trawą cytrynową ;))) wszystkie dobre
i każdy pięknie pachnie. A co samego peelingu to każdy tak samo wartosciowy
Wcześniej miałam też mango <3