B.Lis ja byłam kilka razy w życiu u kosmetyczki :)))))))) Z czego raz wyszłam maksymalnie nie zadowolona a wydałam sporo kasy. Gabinet oczywiście z polecenia, bardzo dobre opinie i niestety o wiele lepsze rezultaty dały mi jakieś domowe sposoby niż kosmetyczna, dałam sobie rade sama.
To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, ale myśle, ze warto poszperać w internecie, teraz kobiety piszą tyle blogów na temat przeróżnych zabiegów najczęściej domowych, piszą szczegółowo co i jak zrobić, ale trzeba mieć oczywiście na to czas, żeby to przeczytać i wykonać daną miksture albo dane ćwiczenia. Łatwiej pójść do kosmetyczki, zapłacić i miec ![]()
Niektóre zabiegi owszem nie damy rady wykonać w domu, np jakieś lasery na naczynka czy jak pisze A.Ropelewska na celluit, wiec tutaj trzeba poszukać dobrego salonu, najlepiej z polecenia, z dobrymi opiniami.
aneta7734 zgadzam sie całkowicie, możemy się naczytać, zę ten i ten kosmetyk jest taki i taki dobry a nas nas nie zadziałą w ogóle albo wręcz odwrotnie.
Ja np mam tak, ze nie mogę za długo używać jednego kosmetyki jednej firmy,musze zmienić i na mnie na zmiana dobrze działa