Ubranka - jakie firmy?

Najczęściej kupuję synkowi ubranka w F&F. Jestem bardzo zadowolona nie licząc pięciopaku bodów. Były tak rozciągnięte, że prawie odsłaniały mu piersi. Niekiedy kupuję też w H&M i również jestem zadowolona. Dostaję ubranka od teściowej, które kupuje w Pepco. Nie jest źle, ale szału też nie ma. Zależy od ciuszka. Raz kupiłam w Biedronce pajace i to był ostatni raz, bo rękawy były zbyt długie, a na nogach miał dziury mimo częstych zapięć.

P.s.: słyszałam sporo dobrego o ubraniach z Lidla, ale osobiście nie praktykowałam, bo jakoś ten sklep nie jest mi po drodze.

Ja tez kupuje w F&F i jestem zadowolona a jesli chodzi o lidl to dla mnie sa dobrej jakosci zdecydowanie lepszej niz pepco szkoda tylko ze tez mi nie jest teraz po drodze gdy jeszcze pracowalam to mialam lidl po drodze do pracy a teraz mam dosc daleko poza tym jak jest fajna promocja to ludzie przed otwarciem juz stoja i czekaja

ja lubie F&F ale jakoś mi nigdy nie po drodze tam, pepco u mnie odpada - jakoś hmm taka sobie, a jeszcze nie raz nie dwa ubrania po praniu się mi wyciągały to mnie denerwowało, albo coś nie równo zszyte było, ja dla Zosia większość rzeczy kupuje w C&A jakoś bardzo dobra i fajne ceny szczególnie o okresie promocyjnym w sklepie internetowym, nawet jak coś mi nie pasuje to mam możliwość zwrotu za free

Też kupiłam jedne pół śpiochy z Auchan…Mała w nich spała najczęściej.Nawet po kilku praniach w wysokiej temperaturze nic z nimi się nie działo…

Z C&A nic nie miałam , ale był czas , że sama się tam ubieralam i jakość była dobra . Niestety dla mnie większość ubrań jest za duza, ale może dla dziecka coś się uda upolować.
Do F&F mam nie podrodze , ale kilka ubranek mam i są świetne .
Z Lidla jak widzę coś na wyprzedaż to zawsze kupuję , nigdy nie miałam problemów z ubraniami .

JA teraz wyciągając ciuszki po 5 latach po starszej córci mogę stwierdzić jedną, ciuszki z coccodrillo są jak nówki :slight_smile:

Z cocodrillo są super. Czasem body czy pajac gorszy jakościowo, ale spodnie, kurtki czy bluzy to zawsze super były. Z C&A body są niezłe podobne do F&F. Z lidla to różnie bywa. Z części byłam zadowolona a część to albo bardzo duże albo rozciągliwe. Rajstopy o niskim stanie i synowi czasem zsuwały się. Rajstopy z hm lubię. Miękkie nie zsuwające się.

Ja teraz dla starszej córki przerzucam się na H&M. Właśnie dziś czekam na kuriera z ciuszkami z kolekcji wiosennej :slight_smile:

H&M też super :wink:

Kurier już zawitał :slight_smile: czuje się w ciuszkach zakochana :smiley:

H&m mają super body. Uwielbiam je bo są super przyjemne w dotyku. I zawsze na promocji :slight_smile: W ogóle lubię ich ubranka.
Bardzo mi się podobają też z reserved

Ostatnio kupiłam dla córki w 5 10 15 balerinki i to był ostatni zakup jaki tam zrobiłam. Baleriny miały kokardki na czubkach, córka tylko raz je założyła i odpadły od razu :frowning: jakaś masakra…ubranka to samo szwy skręcają się i kolory blakną po praniu…może kiedyś ta firma produkowała lepsze rzeczy, bo nawet pamiętam, że miałam kilka ubrań i były w miarę ok.
Teraz najczęściej kupuję w H&M, wójcik i Mayoral - piękne rzeczy i bardzo dobre gatunkowo.

Jeśli macie dostęp do smyka to są aktualnie promocje na niektóre rzeczy do -50%. Kupiłam dzisiaj 3-pak body z krótkim rękawkiem za 25 zł i 3-pak pajacyków za 40 zł. Moim zdaniem się opłaca, wychodzi taniej niż na allegro :slight_smile:

Musze się rozejrzeć. Ostatnio z mężem byliśmy w smyku, ale wtedy jeszcze powstrzymywałam się przed zakupami dla Małej :wink:

Miałam kilka ubranek ze smyka i nie byłam z nich do końca zadowolona. W tej chwili głównie mam z f&f i lidla, ale i innych firm takich jak: c&a, reservd czy h&m pojedyncze sztuki się znajdą.

U nas nie ma smyka ale czasami robię zakupy tam przez internet, najczęściej zabawki ale zerknę na ubranka jak mówicie, że dobre :slight_smile:

Ja mam wiele ubranek ze Smyka i jestem bardzo zadowolona z ich jakości. Dostałam je od kuzynki i są w nienaruszonym stanie więc warto się rozejrzeć i kupić dziecku tam ubranka.

Na http://escallante.pl/ ostatnio jest 30% więc warto kupić ubranka.

H&M ma różne te ubranka pod względem jakości.Nam trafiły się i niewypały które po jednym użyciu nadawały się do wyrzucenia.
Smyk ma fajne ubranka ale te ceny,dla mnie duże,więc warto kupować na wyprzedażach i jeszcze jak ktoś dostaje sms kody rabatowe które dodatkowo łączą się z cenami wyprzedażowymi to już w ogóle super:)

Tak naprawdę dla mnie firma nie ma wielkiego znaczenia, ważne aby ubranka były z dobrej gatunkowo bawełny i po praniu były nadal ładne.