Ubrania ciażowe

Ja zawsze przychodzę jakoś tak po środku, bo nie lubię takiego buszującego w wieszakach tłumu :rofl::rofl:

1 polubienie

Już coś rozwieszone, a jeszcze nie wszystko przebrane i bez tego szaleństwa przy otwarciu :smile:

1 polubienie

Aaa to słyszałam właśnie że ludzie kupują za 2 zł i potem sprzedają na vinted

U nas też czasem czuć ten specyficzny zapach taki mieszany starych tkanin i… no nie wiadomo czego :sweat_smile: W większych miastach faktycznie często lepszy wybór i fajniejsze rzeczy, ale też bywa tłoczno i gorąco. Wszystko ma swoje plusy i minusy

Ten zapach „lumpkowy” to już chyba klasyka trochę jakby czas się tam zatrzymał

1 polubienie

Kiedyś czytałam że to od jakiejś chemii, w której te ubrania są prane, ale zastanawiam się na ile to prawda, bo czasami trafi się jakiś ciuch z plamą

Dokładnie, czasem można trafić super perełki, ale trzeba się przebić przez ten zapach i klimat polowania😅 W większych miastach wybór większy, ale komfort już niekoniecznie.

Szczerze ?Byłam pewna że w ciąży to będę kupować sobie nie wiadomo jakie ubrania, żeby fajnie wyglądać…;D a mój ulubiony zestaw to legginsy i bluza :joy: po prostu w tym się czuje najswobodniej ;D

Ja też pamiętam, jak planowałam swoje wielkie „hot mom era” a skończyłam na bluzie męża i leginsach :rofl::rofl: najwygodniejsze rozwiązanie

Ja większość swojej garderoby nabyłam na olx :slight_smile: chociaż najwygodniej chodzi mi się w ubraniach męża.
Z sieciowek jakie mogę polecić to ubrania z Reserved, ale kolekcję dla mam mają głównie w sklepie internetowym, jakościowo naprawdę super.

Ja w sumie w tej ciąży pokupilam rzeczy na Vinted, Zalando i w ciucholandzie. I najlepsze spodnie jakie sobie kupiłam to właśnie w ciucholandzie za 2 zł :joy: a były tak wygodne i fajnie wyglądały :smiley:

1 polubienie

Wszystkie ciążowe ciuchy kupowałam na vinted z myślą że wiem że ich więcej nie ubiorę po ciąży i jeszcze potem podarowałam je dalej więc posłużyły

Najbardziej w ciąży boli mnie wydawanie pieniędzy na ciuchy ciążowe :joy::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

A ja w ciąży kupiłam jedynie bieliznę i dwie pary legginsów. Na codzień nosiłam/noszę głównie ciuchy oversize , marynarki , swetry, koszule, sukienki więc nie musiałam kupować. Chociaż na czymś zaoszczędziłam.

Ja myślałam że moje sukienki z przed ciąży są uniwersalne :joy: były luźne wcześniej ale w ciąży się nie mieszczę głównie przez biust i ramiona :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Ojeny , jakie to drogie a jeszcze coś fajnego znaleść :see_no_evil: i najgorsze że co chwile się robi za małe a nosisz tylko chwile :see_no_evil: ja teraz noszę cały czas sukienki

1 polubienie

A ja legginsy bo jest tak zimno :cry:

Biorę udział w konkursie na wygranie chusty :face_holding_back_tears: czy mogłabym was prosić o zagłosowanie na to zdjęcie :innocent: codziennie przez miesiąc można oddawać głosy :innocent: będę wzdieczna :innocent:

Będziemy głosować , ale może jeden wątek wystarczy

1 polubienie

Ja chodziłam głównie w oversize, które do dziś noszę :laughing:

1 polubienie