Ja zawsze przychodzę jakoś tak po środku, bo nie lubię takiego buszującego w wieszakach tłumu ![]()
![]()
Już coś rozwieszone, a jeszcze nie wszystko przebrane i bez tego szaleństwa przy otwarciu ![]()
Aaa to słyszałam właśnie że ludzie kupują za 2 zł i potem sprzedają na vinted
U nas też czasem czuć ten specyficzny zapach taki mieszany starych tkanin i… no nie wiadomo czego
W większych miastach faktycznie często lepszy wybór i fajniejsze rzeczy, ale też bywa tłoczno i gorąco. Wszystko ma swoje plusy i minusy
Ten zapach „lumpkowy” to już chyba klasyka trochę jakby czas się tam zatrzymał
Kiedyś czytałam że to od jakiejś chemii, w której te ubrania są prane, ale zastanawiam się na ile to prawda, bo czasami trafi się jakiś ciuch z plamą
Dokładnie, czasem można trafić super perełki, ale trzeba się przebić przez ten zapach i klimat polowania😅 W większych miastach wybór większy, ale komfort już niekoniecznie.
Szczerze ?Byłam pewna że w ciąży to będę kupować sobie nie wiadomo jakie ubrania, żeby fajnie wyglądać…;D a mój ulubiony zestaw to legginsy i bluza
po prostu w tym się czuje najswobodniej ;D
Ja też pamiętam, jak planowałam swoje wielkie „hot mom era” a skończyłam na bluzie męża i leginsach ![]()
najwygodniejsze rozwiązanie
Ja większość swojej garderoby nabyłam na olx
chociaż najwygodniej chodzi mi się w ubraniach męża.
Z sieciowek jakie mogę polecić to ubrania z Reserved, ale kolekcję dla mam mają głównie w sklepie internetowym, jakościowo naprawdę super.
Ja w sumie w tej ciąży pokupilam rzeczy na Vinted, Zalando i w ciucholandzie. I najlepsze spodnie jakie sobie kupiłam to właśnie w ciucholandzie za 2 zł
a były tak wygodne i fajnie wyglądały ![]()
Wszystkie ciążowe ciuchy kupowałam na vinted z myślą że wiem że ich więcej nie ubiorę po ciąży i jeszcze potem podarowałam je dalej więc posłużyły
Najbardziej w ciąży boli mnie wydawanie pieniędzy na ciuchy ciążowe ![]()
![]()
![]()
A ja w ciąży kupiłam jedynie bieliznę i dwie pary legginsów. Na codzień nosiłam/noszę głównie ciuchy oversize , marynarki , swetry, koszule, sukienki więc nie musiałam kupować. Chociaż na czymś zaoszczędziłam.
Ja myślałam że moje sukienki z przed ciąży są uniwersalne
były luźne wcześniej ale w ciąży się nie mieszczę głównie przez biust i ramiona ![]()
![]()
Ojeny , jakie to drogie a jeszcze coś fajnego znaleść
i najgorsze że co chwile się robi za małe a nosisz tylko chwile
ja teraz noszę cały czas sukienki
A ja legginsy bo jest tak zimno ![]()
Biorę udział w konkursie na wygranie chusty
czy mogłabym was prosić o zagłosowanie na to zdjęcie
codziennie przez miesiąc można oddawać głosy
będę wzdieczna ![]()
Będziemy głosować , ale może jeden wątek wystarczy
Ja chodziłam głównie w oversize, które do dziś noszę ![]()